Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Με... φόρα η Αϊντχόφεν!

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 00:36

Η PSV μετρά μόνο νίκες εντός και εκτός συνόρων και οι περισσότεροι ήδη την εμπιστεύονται στην αναμέτρηση με τη Φιτέσε. Αδιαφιλονίκητο φαβορί και ο Άγιαξ κόντρα στην Εξέλσιορ.

Α' Ολλανδίας: Με... φόρα η Αϊντχόφεν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ολλανδίας.

ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΑΓΙΑΞ

Τι κι αν βρέθηκε δις πίσω στο σκορ; Η Εξέλσιορ έδειξε αντοχές, εκμεταλλεύτηκε τη νευρικότητα της Ναϊμέγκεν και με γκολ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων “απέδρασε” απο το “Χόφερτ”. “Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο φινάλε! Μόνο αν παλεύουμε, έχουμε ελπίδες” τόνισε ο τεχνικός Μαρίνους Νταικχάουζεν καθώς και φέτος η ομάδα του έχει το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία και φαντάζει φαβορί για τον υποβιβασμό.

Αποστολή εξετελέσθη για τον Αγιαξ που πέρασε με επιτυχία το τεστ χαρακτήρα κόντρα στη Χεράκλες. Απο το... πουθενά βρέθηκε να κυνηγά το σκορ, αλλά ήταν ψύχραιμος και στην επανάληψη επέβαλλε τον ρυθμό του. “Μπορώ να υποσχεθώ σκληρή δουλειά” τόνισε ο νέος τεχνικός Στέιν που δεν... γεμίζει το μάτι στους περισσότερους στην χώρα, καθώς για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί σε ομάδα πρωταθλητισμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με νέο λουκ ο Αγιαξ που παρά τις πολλές αλλαγές, παραμένει άκρως ανταγωνιστικός. Το διπλό προσφέρεται πάντως σε αδιάφορη τιμή και έτσι θα ρισκάρουμε με συνδυαστικό ποντάρισμα σκόρερ περιμένοντας γκολ απο τον Κούντους!

ΦΙΤΕΣΕ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Διπλό ουσίας και ψυχολογίας για τη Φιτέσε που έστω και δύσκολα επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς απο το Φόλενταμ. Τα βρήκε... σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 45΄ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε και κατάφερε να “γυρίσει” το σκορ στο φινάλε.”Δεν είμαστε έτομοι, αλλά μετά τις μεταγραφές θα γίνουμε αυτοί που θέλουμε” τόνισε ο Φιλιπ Κοκού που θα αντιμετωπίσει την... αγαπημένη του Αϊντχόφεν.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Αϊντχόφεν επικράτησε της Ουτρέχτης δίνοντας συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Πίτερ Μποζ επικράτησε για δεύτερη φορά της Στουρμ Γκρατς και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει όπως και πέρυσι τη Ρέιντζερς. Είχε προηγηθεί και η κατάκτηση του Σούπερ Καπ επι της Φέγενορντ και έτσι μετρά μόνο νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν.

EKTIMHΣΗ: Η Αϊντχόφεν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και μπορεί να δώσει συνέχεια στο θετικό μπάσιμο. Το διπλό απο το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2.10.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ.-ΑΛΜΙΡΕ

Βαθμός... μπόνους για τη Φορτούνα, που ευνοήθηκε απο αποβολή αντιπάλου και κόντρα στα προγνωστικά έμεινε όρθια στην έδρα της περυσινής πρωταθλήτριας, Φέγενορντ. Η ομάδα του Ντάνι Μπάους λίγο έλειψε να πετύχει το... κόλπο γκρόσο στο φινάλε αλλά ο Κόρντομπα αστόχησε από κοντά. “Είμαι κάτι παραπάνω απο ευχαριστημένος αλλά ακόμα έχουμε αρκετή δουλειά” έριξε τους τόνους ο 41χρονος τεχνικός.

Η Αλμίρε τα βρήκε... σκούρα απο τα πρώτα λεπτά κόντρα στην Τβέντε, άντεξε με τύχη ένα ημίχρονο αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να... συγκρατήσει τους καλύτερους φιλοξενούμενους, αγωνιζόμενη και με δέκα απο το 74' . «Εκτός από το αποτέλεσμα, το απόλαυσα. Είναι μια ήττα με προοπτική.» δεν δίστασε να δηλώσει ο τεχνικός Παστοορ αναφορικά με το παρθενικό ματς του συλλόγου στην Α΄ Κατηγορία. «Επιπλέον, προσπαθήσαμε για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς έξι βαθμών καθώς και οι δύο ομάδες αναμένεται να αποτελέσουν μέλη του γκρουπ που θα παλέψουν για την παραμονή. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Απογοητευτική εμφάνιση απο τη Γκό Αχέντ Ιγκλς που είχε... προλάβει να δεχτεί δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο και εν τέλει δεν απέφυγε την βαριά ήττα απο την Αλκμααρ.”Αν ξεκινήσεις έτσι σε μια δύσκολη έδρα, δεν έχεις ελπίδα” τόνισε εμφανώς απογοητευμένος ο τεχνικός Ρενέ Χάκε που προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα ψάχνοντας λύσεις.

Τι κι αν κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ; Η αποβολή του (σκόρερ) Μιούρεν έφερε τα πάνω κάτω στη Φόλενταμ που τα βρήκε σκούρα στην ρεβάνς και μοιραία δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό κόντρα στη πιο αποτελεσματική Φιτέσε. “Η αλλαγή άλλαξε το παιχνίδι” τόνισε ο τεχνικός Ματίας Κόλερ που ξεκίνησε έτσι με το... αριστερό την θητεία του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μαχη ανάμεσα σε ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Λογικός ο άσος που προσφέρεται όμως σε φαγωμένη τιμή...

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Βαθμολογία -

17/08/2023Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άλκμααρ Άλκμααρ 3 1 1 0 0 5 1 4
2 Άγιαξ Άγιαξ 3 1 1 0 0 4 1 3
3 Τβέντε Τβέντε 3 1 1 0 0 4 1 3
4 Χέρενφεν Χέρενφεν 3 1 1 0 0 3 1 2
5 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 3 1 1 0 0 2 0 2
6 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 3 1 1 0 0 4 3 1
7 Φιτέσε Φιτέσε 3 1 1 0 0 2 1 1
8 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 3 1 1 0 0 2 1 1
9 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 1 1 0 1 0 0 0 0
10 Φέγενορντ Φέγενορντ 1 1 0 1 0 0 0 0
11 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 0 1 0 0 1 3 4 -1
12 Φόλενταμ Φόλενταμ 0 1 0 0 1 1 2 -1
13 Τσβόλε Τσβόλε 0 1 0 0 1 1 2 -1
14 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 1 0 0 1 1 3 -2
15 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 0 1 0 0 1 0 2 -2
16 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 1 0 0 1 1 4 -3
17 Χέρακλες Χέρακλες 0 1 0 0 1 1 4 -3
18 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 0 1 0 0 1 1 5 -4
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Eredivisie (Conference League - Play Offs)
Eredivisie (Relegation - Play Offs: )
Relegation - Eerste Divisie

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr