Ποδόσφαιρο

A' Ολλανδίας: Πονταρίσματα σε Ουτρέχτη, με Φέγενορντ στο ντέρμπι!

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 00:31

Η Φέγενορντ έχει τον πρώτο λόγο στο τοπικό ντέρμπι με τη Σπάρτα, η Τβέντε δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Χέρενφεν ενώ την... κατιούσα έχει πάρει ο άσος της Ουτρέχτης.

A' Ολλανδίας: Πονταρίσματα σε Ουτρέχτη, με Φέγενορντ στο ντέρμπι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Ολλανδίας.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Η Ουτρέχτη άργησε να… ξυπνήσει στο “Φίλιπς”, ο Δουβίκας σπατάλησε μια καλή ευκαιρία στο 0-0 και μοιραία η Αϊντχόφεν επέβαλλε σταδιακά τον νόμο της. «Αν δεν σκοράρεις κόντρα στους “μεγάλους”, ξέρεις ότι θα είναι δύσκολο» τόνισε ο Μίκαελ Σιλμπεμπάουερ. Φέτος, άλλωστε ενισχύθηκε μεταγραφικά και έχει ανεβάσει τον πήχη στοχεύοντας σε πλασάρισμα στην πρώτη 5αδα.

Ένα ημίχρονο στάθηκε αρκετό στη Χέρενφεν, που ήταν εξαιρετική στα πρώτα 45 λεπτά όπου σκόραρε τρεις φορές και επικράτησε εύκολα της Βααλβάικ, παρότι παρουσιάστηκε αγνώριστη στην επανάληψη. «Βρίσκω ακατανόητο το παιχνίδι μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου” δεν δίστασε να δηλώσει ο Κεες φαν Βόντερεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο μοιρασμένο. Προβάδισμα στον άσο, αν και το 1.75 κρίνεται φαγωμένο.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Σπουδαίο διπλό για τη Σπάρτα που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά παρουσιάστηκε πειθαρχημένη, αποτελεσματική και... τιμώρησε την αφέλεια της νεοφώτιστης Τσβόλε. Μπορεί να έχασε τον αρχιτέκτονα της προηγούμενης εξαιρετικής σεζόν, Μορις Στέιν (συνεχίζει στον Αγιαξ), αλλά ο άπειρος Ραισντάικ απέφυγε τα... πειράματα, “πάτησε” στο περυσινό πλάνο και κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Μετρά μόλις εννέα νίκες σε 57 ματς που φιλοξένησε την “μεγάλη” συμπολίτισσα.

Γκέλα με το... καλημέρα για τη Φέγενορντ που χρειάστηκε να αγωνιστεί απο το 25' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής και παρότι είχε την υπεροχή, δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική γραμμή της Φορτούνα. “Κάναμε λάθος πολλά πράγματα ακόμα και όταν αγωνιζόμαστε 11 κόντρα σε 11” δεν δίστασε να παραδεχτεί ο Αρνε Σλοτ. Τα μεταγραφικά παραμένουν πάντως σε πρώτο πλάνο στο Ρότερνταμ καθώς με... γεμάτα ταμεία, άπαντες δείχνουν να αγωνιούν για την επερχόμενη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρωταθλήτρια θα επιδιώξει να ρεφάρει τη γκέλα της πρεμιέρας. Η Σπάρτα θα αγωνιστεί πάντως χωρίς άγχος και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Ρισκάρουμε και συνδυάζουμε το διπλό με γκολ/γκολ (2.80).

ΤΒΕΝΤΕ – ΤΣΒΟΛΕ

Η Τβέντε επέβαλλε απο νωρίς τον ρυθμό της και παρότι σπατάλησε αρκετέ ευκαιρίες, στην επανάληψη πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στην άπειρη Αλμίρε. Σε διπλό... ταμπλό οι Τούκερς που την Πέμπτη επικράτησαν για δεύτερη φορά της Ρίγα και προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσέ.

Τι κι αν είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες; Η Τσβόλε έλαβε σκληρό μάθημα αποτελεσματικότητας απο την Σπάρτα στην πρεμιέρα καθώς απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό σε ένα ματς που ήταν καλύτερη. “Αυτή είναι η διαφορά επιπέδου” τόνισε ο τεχνικός Γιάνσεν που αντικατέστησε τον επιτυχημένο Αλφρεντ Σρούντερ που αποχώρησε απρόσμενα για την Καστεγιόν. Προβλημάτισε στα φιλικά όπου επικράτησε μόλις μια φορά σε έξι ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο έτοιμη και πιο ποιοτική η Τβέντε δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην προβληματική Τσβολε. Ο άσος απο το πρώτο ημίχρονο πληρώνει στο 1.80, ξεπερνά το 2.00 με συνδυαστικό over 1,5.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Η Βααλβάικ παρουσιάστηκε αποκαρδιωτική στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχτηκε τρία γκολ και μοιραία επέστρεψε με άδεια χέρια απο το Χέρενφεν παρότι κυριάρχησε στην επανάληψη. “Χρειάζεται υπομονή. Όταν έχεις προχωρήσει σε τόσες αλλαγές, θα υπάρχουν και αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις” τόνισε… παιδαγωγικά ο έμπειρος Χενκ Φρέιζερ που αντικατέστησε τον έμπειρο Γιες Οστινχ (Τβέντε).

Τι κι αν παραχώρησε τέσσερις βασικούς και... έπεται συνέχεια καθώς και οι Παυλίδης και Χατζηδιάκος βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων; Η Αλκμααρ παρουσιάστηκε απολαυστική στην πρεμιέρα όπου... σκόρπισε τη νευρική Γκο Αχεντ Ιγκλς. Την Πέμπτη επικράτησε για δεύτερη φορά της άσημης Σάντα Κολόμα, ακολουθούν τα πλέι οφ την επόμενη εβδομάδα.

EKTIMHΣΗ: Σταθερά ανταγωνιστική και φέτος η Αλκμααρ που έχει τον πρώτο λόγο στο Βααλβάικ. Το διπλό προσφέρεται σε αναμενόμενα χαμηλή τιμή όπως και το αμφίτερμα και έτσι θα περιμένουμε το live.

Βαθμολογία -

17/08/2023Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άλκμααρ Άλκμααρ 3 1 1 0 0 5 1 4
2 Άγιαξ Άγιαξ 3 1 1 0 0 4 1 3
3 Τβέντε Τβέντε 3 1 1 0 0 4 1 3
4 Χέρενφεν Χέρενφεν 3 1 1 0 0 3 1 2
5 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 3 1 1 0 0 2 0 2
6 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 3 1 1 0 0 4 3 1
7 Φιτέσε Φιτέσε 3 1 1 0 0 2 1 1
8 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 3 1 1 0 0 2 1 1
9 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 1 1 0 1 0 0 0 0
10 Φέγενορντ Φέγενορντ 1 1 0 1 0 0 0 0
11 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 0 1 0 0 1 3 4 -1
12 Φόλενταμ Φόλενταμ 0 1 0 0 1 1 2 -1
13 Τσβόλε Τσβόλε 0 1 0 0 1 1 2 -1
14 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 1 0 0 1 1 3 -2
15 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 0 1 0 0 1 0 2 -2
16 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 1 0 0 1 1 4 -3
17 Χέρακλες Χέρακλες 0 1 0 0 1 1 4 -3
18 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 0 1 0 0 1 1 5 -4
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Eredivisie (Conference League - Play Offs)
Eredivisie (Relegation - Play Offs: )
Relegation - Eerste Divisie

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr