Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Ημέρα των γηπεδούχων!

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 00:43

Αποστολές εντός έδρας για τα φαβορί περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Pro League και θα συνδυάσουμε τις νίκες τους με πονταρίσματα τερμάτων.

Α' Βελγίου: Ημέρα των γηπεδούχων!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Βελγίου.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Διπλό ουσίας και ψυχολογίας για την Αντερλεχτ που παρότι πέρασε δύσκολες στιγμές στο “Στάιγιεν”, κατάφερε να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς.αγωνιζόμενη απο το 53'΄με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής. Δεύτερη σερί νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ, under και τα τρία φετινά ματς. Τιμωρημένος ο βασικός εξτρέμ Ντρέγιερ, απέκτησε τον μέσο Ριτς απο την Μπριζ.

Το ιδανικό ξεκίνημα δεν είχε ανάλογη συνέχεια για την Βέστερλο που σταδιακά... υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της καλύτερης Γάνδης. Δεύτερη σερί ήττα για την φιλόδοξη ομάδα του Γιόνας ντε Ρουκ που πληρώνει το απαιτητικό πρόγραμμα στα πρώτα ματς της σεζόν. Γκολ/γκολ με over τα δύο απο τα τρία φετινά, αναμένεται να επιστρέψει ο βασικός μέσος και αρχηγός βαν Ενό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Βέστερλο ειναι καλύτερη απο οτι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα. Ο άσος έχει τύχη αλλά το 1.85 κρίνεται φαγωμένο.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΓΚΕΝΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Επιτέλους νίκη για τη Γκενκ που μετά απο τρεις διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις, επικράτησε με περίσσιο κόπο και περισσότερη τύχη της Σερκλ Μπριζ. Το διπλό επανέφερε κάποια από τη χαμένη αυτοπεποίθηση στους Λίμπουρχερς που έχουν προβληματίσει στα πρώτα ματς της σεζόν. Την Πέμπτη περιορίστηκε σε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1) και αποκλείστηκε απο το Γιουροπα Λιγκ.

Ο επιμένων νικά ή σώζει έστω τον βαθμό! Η Σαρλερουά βρέθηκε απο το... πουθενά πίσω στο σκορ, αλλά δεν παράτησε το ντέρμπι και κατάφερε να απαντήσει στη... μισητή Σταντάρ με γκολ στις καθυστερήσεις. Δεύτερη ισοπαλία σε τρεις αγωνιστικές για την χωρίς τρίποντο ομάδα του Φελις Μααζού που έχει και απαιτητικό πρόγραμμα στη συνέχεια, καθώς θα αγωνιστεί εκτός έδρας σε Γκενκ και Αντερλεχτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκενκ πασχίζει αν αποκτήσει συνέπεια στα πρώτα ματς ενώ η Σαρλερουά έχει πραγματοποιήσει ένα κατώτερο του αναμενόμενου ξεκίνημα. Το λογικό αμφίτερμα προσφέρεται σε “διαβασμένη' τιμή.

ΓΑΝΔΗ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Γάνδη ήταν απολαυστική, επέδειξε και πάλι επιθετικές αρετές και επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς απο την έδρα της Βέστερλο. Τρία στα τρία για την ομάδα του Χάιν Βανχαζάεμπρουκ που εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα εντός και εκτός συνόρων μετρώντας μόνο νίκες. Την Πέμπτη ηττήθηκε απο τη Πόγκον (2-1) αλλά προκρίθηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ χάρη στο 5-0 του πρώτου αγώνα.

Με τις εντυπώσεις έμεινε η Σιντ Τρουιντεν που αν και καλύτερη, σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και εν τέλει δεν είχε απάντηση στο γκολ απο αντεπίθεση της Αντερλεχτ. Πρώτη ήττα μετά απο το δύο στα δύο που είχε προηγηθεί, το ζύγι κρίνεται θετικό στο ξεκίνημα της σεζόν και αν αποκτήσει περισσότερη συνέπεια στην επίθεση, μπορεί να ελπίζει και στο κάτι παραπάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γάνδη έχει αφήσει υποσχέσεις στα πρώτα ματς και ο λογικός άσος προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές. Θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 στο 2.15.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΟΛΕΝΜΠEΙΚ

Eντυπωσιακή εμφάνιση απο την Κλαμπ Μπριζ που επέβαλλε απο νωρίς τον ρυθμό της και επικράτησε άνετα της Εουπεν. Οι Δανοί Σκοβ Ολσεν και Ζινκερνάγκελ ξεχώρισαν απο την ομάδα του Ρόνι Ντέιλα που στο προηγούμενο ματς είχε... κεράσει πέντε γκολ και την Ακουρεϊρί. Θετικό το μπάσιμο εντός και εκτός συνόρων, την Πέμπτη απέκλεισε με δεύτερη νίκη τους Ισλανδούς και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Νέα νίκη για τη Μολενμπέικ που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά παρουσιάστηκε σοβαρή, πειθαρχημένη και αποτελεσματική και έκαμψε την αντίσταση της Γκενκ σε ένα μοιρασμένο ματς. Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν με βαριά ήττα τη σεζόν αλλά έκτοτε μετρούν δύο στα δύο και δείχνουν διάθεση να... αποτινάξουν τον τίτλο του φαβορί για τον υποβιβασμό που τους συνοδεύει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπριζ ανεβάζει ταχύτητα και δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα κόντρα στη νεοφώτιστη. Ποντάρουμε σε γκολ πριν το 24ο λεπτό στο 1.85.

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΕΟΥΠΕΝ

Αποκαρδιωτική εμφάνιση απο την Κορτράικ που παραδόθηκε στις ορέξεις της πρωταθλήτριας Αντβέρπ έχοντας... προλάβει να δεχτεί τέσσερα τέρματα σε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο. Τρία ματς, τρεις ήττες για την ομάδα του 32χρονου Εντουαρντ Στιλ που απο νωρίς επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν φέτος Τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στο μεταγραφικό παζάρι ψάχνοντας... απεγνωσμένα ενισχύσεις.

Όλα πήγαν στραβά για την Εουπεν που βρέθηκε να κυνηγά απο νωρίς το σκορ, δέχτηκε τρία γκολ στο εφιαλτικό πρώτο ημίωρο και εν τέλει δεν κατάφερε να... συγκρατήσει την ισχυρή Κλαμπ Μπριζ. Πρώτη ήττα μετά το απρόσμενο θετικό ξεκίνημα, είχε πάντως απαιτητικό πρόγραμμα στις πρώτες εβδομάδες. “Δεν έχω να κατηγορήσω οποιοδήποτε. Είμαι πίσω απο την ομάδα μου” έριξε τους τόνους ο τεχνικός Κόλερτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κορτράικ ψάχνει λύσεις ενώ η Εουπεν παλεύει στα περισσότερα ματς, έχοντας όμως χαμηλό ταβάνι. Η ισοπαλία στο 3.55.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr