Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Δεν έχει αντίπαλο η Σάλτσμπουργκ, με φόρα η Ραπίντ!

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 08:14

Η Ραπίντ έρχεται με φόρα μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο, ενώ η Σάλτσμπουργκ δεν βρίσκει ομάδα στα μέτρα της εντός συνόρων! 

Α' Αυστρίας: Δεν έχει αντίπαλο η Σάλτσμπουργκ, με φόρα η Ραπίντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Αυστρίας.

(18:00) ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Η Αούστρια Βιέννης δεν κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα της Σάλτσμπουργκ. Έχασε δίκαια το ματς καθώς έμοιαζε δύσκολο να πάρει την μπάλα στα πόδια της. Πριν υποδεχτεί την Βόλφσμπεργκερ είχε ευρωπαϊκό αγώνα εντός έδρας με την Λέγκια Βαρσοβίας για το Conference League. Εκεί σε ματς ροντέο, ηττήθηκε με 3-5 και έχασε έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 5-6. Σίγουρα θα πρέπει να φρεσκάρει την ενδεκάδα ο κόουτς Βίμερ. Στο γήπεδό της μετράει έξι Over 2,5 στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις. Τιμωρημένος για τον αγώνα είναι ο κεντρικός αμυντικός Μαρτίνς (1 ματς).

Ισοφάρισε τον αγώνα με την Αούστρια Λούστεναου στην τελευταία φάση του αγώνα αλλά άξιζε απόλυτα την ισοπαλία με την εμφάνισή της. Αήττητη μετά από τρεις αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μάνφρεντ Σμιντ (1/2/0) και όλοι οι αγώνες της έχουν λήξει στο Goal/Goal. Μαζί με την περσινή σεζόν αυτό συμβαίνει για πέντε σερί ματς. Εκτός έδρας είναι αήττητη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις (4/1/0). Με πρόβλημα στο γόνατο ο δεξιός μπακ Νόβακ είναι η μοναδική σημαντική απουσία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:H Aoύστρια ψάχνεται ακόμα και η αντίπαλος της δεν χαρίζεται. Over 2.5 (1.65).

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν χωρίς κατάθεση.

(18:00) ΜΠΛΑΟΥ-ΒΑΪΣ ΛΙΝΤΣΕΡ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Έχασε εύκολα και δίκαια το τοπικό ντέρμπι με την Λίντσερ. Επιθετικά ακίνδυνη η ομάδα του Σάιμπλενερ για πρώτη φορά φέτος. Κάνει λίγες τελικές σε κάθε παιχνίδι (μέσο όρο 6,62 που είναι η τρίτη χειρότερη επίθεση φέτος) και αν δεν είναι αποτελεσματική δυσκολεύεται αρκετά. Μέχρι στιγμής και στα τρία παιχνίδια έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ και θα πρέπει να κοιτάξει και την άμυνά της. Γενικώς προβληματισμός για τον κόουτς Σάιμπλενερ που ψάχνει ακόμη την πρώτη νίκη. Καμία σημαντική απουσία.

Πολλά λάθη, δεν κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, δεν απείλησε όσο έπρεπε και έχασε τον αγώνα με την Χάρτμπεργκ. Ο κόουτς Μπάρισιτς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με όσα είδε από τους παίκτες του αλλά δεν προλαβαίνει να προβληματιστεί. Τα ματς είναι συνεχόμενα καθώς πριν παίξει στην έδρα της Μπλάου-Βάις έπρεπε να παίξει ευρωπαϊκό ματς στην Ουγγαρία με την Ντεμπρετσένι για το Conference League. Εκεί κέρδισε εμφατικά με 0-5 και προκρίθηκε πανηγυρικά. Στη συνέχεια έχει να αντιμετωπίσει την ισχυρή Φιορεντίνα, όπου τα πράγματα δυσκολεύουν πραγματικά. Μακριά από το γήπεδό της είναι χωρίς νίκη για επτά αγώνες (0/1/6). Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Ραπίντ δυσκολεύεται εκτός αλλά μπορεί να πατήσει στη πρόσφατη επιτυχία της για την Ευρώπη και να πάρει το τρίποντο. 2 (1.83).

Προσφορά* χωρίς κατάθεση Cosmote TV

(18:00) ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η ομαδα του Μάρκους Σοπ είχε υπομονή, κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και νίκησε στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης. Ήταν η πρώτη νίκη στην σεζόν για την Χάρτμπεργκ η οποία πάντως παραμένει αήττητη μετά από τρεις αγώνες (1/2/0). Στο γήπεδό της έχει χάσει μόνο έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες (2/2/1). Επιτρέπει μόνο 5,86 τελικές ανά παιχνίδι στους αντιπάλους της που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση. Χρήσιμη η καλή άμυνα όταν παίζεις με την Σάλτσμπουργκ. Εκτός μόνο ο τερματοφύλακας Έμαν.

Η ομάδα του Γκέρχαρντ Στρούμπερ μπορεί να έχει αρκετές απουσίες αλλά παραμένει αλάνθαστη στο πρωτάθλημα. Νίκησε δίκαια και εύκολα την Αούστρια Βιέννης και είναι η μοναδική με το τρία στα τρία φέτος ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ. Κινδυνεύει σπάνια καθώς κρατάει την κατοχή της μπάλας κοντά στο 70% (68,4%) στα παιχνίδια της. Ο κόουτς φυσικά έχει πάρα πολλά προβλήματα καθώς απουσιάζουν και αυτή την αγωνιστική 14 παίκτες αλλά η ομάδα ανταποκρίνεται άψογα, όσο φυσικά δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκοί αγώνες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει εύκολα αντίπαλο εντός συνόρων. Το 2 & over 1.5 (1.65) μοιάζει ένα πολύ καλό στήριγμα.

Βαθμολογία -

18/08/2023Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 9 3 3 0 0 7 0 7
2 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 7 3 2 1 0 5 0 5
3 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 5 3 1 2 0 5 3 2
4 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 5 3 1 2 0 5 4 1
5 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 5 3 1 2 0 6 5 1
6 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 4 3 1 1 1 5 2 3
7 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 4 3 1 1 1 3 3 0
8 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 3 3 1 0 2 2 5 -3
9 Αλτάχ Αλτάχ 3 3 1 0 2 1 6 -5
10 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 2 3 0 2 1 3 5 -2
11 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 1 3 0 1 2 4 7 -3
12 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 0 3 0 0 3 1 7 -6
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr