Ποδόσφαιρο

Προκρ. Champions League: ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τελειώνει τη δουλειά η Ενωση!

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 02:20

Με παρακαταθήκη και τη νίκη στην Κροατία (1-2), η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League!

Προκρ. Champions League: ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τελειώνει τη δουλειά η Ενωση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ.

Ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ
, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με την Σπάρτα Πράγας.

21:45, CosmoteSport1 HD

AEK Nτιναμό με 0% γκανιότα* και Money Back* στο 0-0 στο Pamestoixima.gr

Α' ΜΑΤΣ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΑΕΚ 1-2

Οι Κροάτες προηγήθηκαν με το φάουλ του Μπουλάτ (39'), η ΑΕΚ το γύρισε με Τσούμπερ (59') και Γαλανόπουλο (90').

ΑΕΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Η ΑΕΚ δεν είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο στο Ζάγκρεμπ και παρά το ότι έχασε τετ α τετ με τον Λιβάι Γκαρσία, δικαίως δέχτηκε γκολ. Πολύ καλή μετά την ανάπαυλα, όσο περνούσε η ώρα τόσο φαινόταν η ανωτερότητα της και έτσι έφτασε στην ανατροπή με Τσούμπερ και Γαλανόπουλο. Αψογη συμπεριφορά από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες μετά τον χαμό φίλου της Ενωσης σε επεισόδια, ζητείται συγκέντρωση στη ρεβάνς. Χωρίς υποχρεώσεις για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, αναβλήθηκε το ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός πλάνων οι Φερνάντεζ (εξτρέμ), Πόνσε (επιθετικός), μπήκε αποστολή ο Γκατσίνοβιτς (λογικά θα ξεκινήσει στον πάγκο).

Πιθανή ενδεκάδα: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Αμραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία

Σούπερ προσφορά* της Betsson για το ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είχε διάρκεια στην απόδοση της και μοιραία ηττήθηκε με ανατροπή, ενώ θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη που το σκορ δεν μεγάλωσε στα λεπτά των καθυστερήσεων. Σε δύσκολη θέση αναφορικά με την πρόκριση, σε πιο δύσκολη ο τεχνικός Ιγκόρ Μπίστσαν που δέχεται κριτική εδώ και πολλές μέρες κυρίως λόγω της κακής αρχής στο πρωτάθλημα (1-1-1). Εντός αποδυτηρίων τονίζουν ότι τίποτα δεν έχει χαθεί, ωστόσο άπαντες προβληματίζονται από τη δυνατή έδρα του αντιπάλου. Ο πορτιέρε Λιβάκοβιτς, ο στόπερ Γιόζιπ Σούταλο και ο μεσοεπιθετικός Ιβανούσετς είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν με μεταγραφή, μετά τον επαναληπτικό βεβαίως.

Πιθανή ενδεκάδα: Λιβάκοβιτς, Λιούμπισιτς, Σούταλο, Ριστόφσκι, Μοχαράμι, Μικχαϊλιτσένκο, Μπουλάτ, Κανέκο, Ιβανούσετς, Εμρέλι, Πέτκοβιτς.

AΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 700+ αγορές και 0% γκανιότα* στην Novibet

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΚ έστω κι αν “πέταξε” ένα ημίχρονο στην Κροατία φανέρωσε την υπεροχή της, πλέον φαντάζει δύσκολο να έχει... καρδιοχτύπια στο "κολαστήριο" της “Αγια-Σοφιάς”. Παίζεται ο άσος στο 1,95, μάλιστα ένα γκολ νωρίς θα.. κόψει τα πόδια των φιλοξενούμενων έτσι θα τον ρισκάρουμε και από το πρώτο ημίχρονο (3,00).

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1:1.89 Χ:3.75 2:4.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.