Ποδόσφαιρο

Β' Γαλλίας: Ευκαιρία για Σεντ Ετιέν

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 10:56

Η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Κεβιγί, η οποία είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της Β' Γαλλίας και έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Προβάδισμα και για την Καέν.

Β' Γαλλίας: Ευκαιρία για Σεντ Ετιέν

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα για τις αναμετρήσεις στη Β’ Γαλλίας

ΑΝΖΕ-ΟΣΕΡ

Η Ανζέ, έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ανεσί, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά την ήττα 0-1 από τη Λαβάλ στην πρεμιέρα. Παραμένει, ωστόσο, χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της. Μπορεί η επιθυμία της να είναι η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία, αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν δείχνει. Εκτός οι αμυντικοί Ουντοντζί (1/0), Σαμπάνοβιτς και Καμαρά και ο μέσος Ελ Μελαλί.

Η Οσέρ, έπειτα από ένα αμφίρροπο ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, έχασε 0-1 από την Αμιάν. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην ευρεία επικράτηση κόντρα στη Βαλενσιέν (4-1) στην πρεμιέρα. Πέρσι, τερμάτισε στη 17η θέση του Σαμπιονά και επέστρεψε άμεσα στη 2η κατηγορία. Εχει «βαριά» φανέλα για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και πάντα υπάρχουν απαιτήσεις. Προφανώς, ο στόχος είναι η επάνοδος στην Α’ Γαλλίας. Εκτός οι αμυντικοί Αγκουζούλ (2/0) και Μένσα και ο επιθετικός Καμαρά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένες οι αποδόσεις, ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,30).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΑΜΙΑΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ

Η Αμιάν, έπειτα από ένα αμφίρροπο ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, επικράτησε 1-0 της Οσέρ. Εχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα, καθώς στην πρεμιέρα είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και την Κεβιγί. Πέρσι, είχε στο… μυαλό της την άνοδο, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως δεν είχε τις δυνατότητες να τη διεκδικήσει. Θεωρητικά, θα κυνηγήσει τα πλέι οφ, με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά. Χωρίς προβλήματα.
Η Μπαστιά πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Βαλενσιέν και έφτασε στην επικράτηση με 3-0.

Πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά το 0-0 με την Κονκαρνό στην πρεμιέρα. Παράλληλα, παραμένει αήττητη, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ. Πέρσι, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει στο Σαμπιονά, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση. Ελπίζει, φέτος, να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός ο δεξιός μπακ Βαν ντε Κερκόφ (2/0) και ο στόπερ Γκιντί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε «κλειστό» ματς, θα προσανατολιστούμε στο Under 2,5 (1,65).

ΑΝΕΣΙ-ΝΤΑΝΤΕΡΚ

Η Ανεσί έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Ανζέ, έπειτα από ένα αμφίρροπο ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Πήρε τον πρώτο της βαθμό, αλλά παραμένει χωρίς νίκη μετά την ήττα της με 1-4 από την Γκινγκάμπ στην πρεμιέρα. Μπορεί πέρσι να τερμάτισε στη 17η θέση και να υποβιβάστηκε, αλλά τελικά λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αποφασίστηκε να παραμείνει στην κατηγορία και να πάρει τη θέση της Σοσό, η οποία έπεσε λόγω χρεών.

Η Ντάντερκ επικράτησε 1-0 της Γκινγκάμπ, με την αντίπαλο της να χάνει πέναλτι στο 72’. Σημείωσε την πρώτη της νίκη, μετά το 2-2 κόντρα στην Τρουά στην πρεμιέρα, διατηρείται αήττητη και το ξεκίνημα της είναι θετικό. Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση της 3ης κατηγορίας και πήρε το «εισιτήριο» της ανόδου, επιστρέφοντας άμεσα στη Β’ Γαλλίας. Προφανώς, αγωνιζόμενη τη νέα σεζόν σε υψηλότερο επίπεδο, ο στόχος δεν είναι μπορεί να άλλως από την παραμονή. Εκτός οι επιθετικοί Σι (2/0), Νιαντουγιέ και Μπαγκνταντί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και εδώ, αναμένουμε ένα ματς λεπτομερειών. Πάμε στο Under 2,5 (1,62).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΠΟ-ΠΑΡΙ

Η Πο έχασε 0-2 από την καλύτερη Καέν, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 58’ έμεινε και με δέκα παίκτες. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη 3-0 κόντρα στη Μπορντό στην πρεμιέρα και υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών. Πέρυσι, τερμάτισε στη 13η θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής, για 3η διαδοχική σεζόν. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα τα καταφέρνει, καθώς και φέτος είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Τιμωρημένος ο μέσος Καντέ (2/0). Εκτός και ο μεσοαμυντικός Μοαμέντ (2/0).

Η Παρί δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Γκρενόμπλ και έχασε 0-2, παίζοντας από το 70’ με δέκα παίκτες. Προβληματίζει με την εικόνα της, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί 0-2 από την Καέν και παραμένει χωρίς βαθμό. Πέρυσι, είχε ως στόχο την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας στην 7η θέση. Θεωρητικά, ανάλογη είναι και η φετινή επιδίωξη της, αλλά τα πρώτα δείγματα της είναι αποθαρρυντικά. Τιμωρημένος ο μέσος Μαντουκί (2/0). Εκτός ακόμη ο μέσος Λαν (1/0), ο μεσοεπιθετικός Λοπέζ (2/0) και ο επιθετικός Αμέλ (2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε βγαίνει εύκολα άκρη στο συγκεκριμένο ματς, τη λύση δίνει η επιλογή του εύρους 2-3 γκολ.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΚΕΒΙΓΙ

Η Σεντ Ετιέν έχασε 1-2 από τη Ροντέζ, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε δραματικό τέλος! Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 95’! Παραμένει χωρίς βαθμό, καθώς στην πρεμιέρα είχε χάσει 0-1 από την Γκρενόμπλ, σε ένα ματς όπου δέχθηκε πάλι γκολ στις καθυστερήσεις (91’)! Θέλει να κυνηγήσει την πρώτη πεντάδα και να πλασαριστεί στα πλέι οφ. Για να έχει όμως βάσιμες ελπίδες, πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα. Εκτός ο μέσος Μουεφέκ και ο επιθετικός Γουατζί.

Η Κεβιγί έχασε 0-1 από την καλύτερη Αζαξιό. Παραμένει χωρίς βαθμό, αλλά και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της, καθώς με το ίδιο σκορ είχε χάσει και στην πρεμιέρα από την Αμιάν. Στο περυσινό πρωτάθλημα είχε ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή και τα κατάφερε και μάλιστα με άνεση, τερματίζοντας στην 11η θέση. Λογικά δύσκολα θα παρουσιάσει ανάλογη εικόνα και τη νέα σεζόν. Εκτός ο αμυντικός Ρος (1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία για τη Σεντ Ετιέν να πάρει τη νίκη κόντρα σε μία απο τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Η Βαλενσιέν πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Μπαστιά και έχασε 0-3. Παραμένει χωρίς βαθμό μετά και την ήττα με 1-4 από την Οσέρ στην πρεμιέρα. Σημαντικές οι αδυναμίες στην άμυνα, δικαιολογημένος ο προβληματισμός. Πέρυσι, τερμάτισε στη 16η θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής. Δεν έχει καταφέρει να ανέβει επίπεδο. Λογικά, θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με πέρυσι και θα παλέψει για την παραμονή της.

Η Γκινγκάμπ έχασε 0-1 από την Ντάντερκ, χάνοντας πέναλτι στο 72’! Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη με 4-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Ανεσί και υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών. Πέρυσι, είχε καλή παρουσία, αν και ήταν μακριά από το να διεκδικήσει την άνοδο (τερμάτισε 6η). Προφανώς, φέτος, μπορεί να έχει καλύτερη τύχη από τη στιγμή που επανήλθαν οι θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός οι αμυντικοί Ντουρ (2/0) και Βαλιέ και ο μεσοεπιθετικός Πικάρ (2/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο ποιοτική ομάδα ομάδα η Γκινγκάμπ, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό του 1,70.

ΛΑΒΑΛ-ΡΟΝΤΕΖ

Η Λαβάλ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Τρουά και έχασε 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3 και απλά μείωσε στις καθυστερήσεις. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη 1-0 κόντρα στην Ανζέ στην πρεμιέρα και υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών. Πέρυσι, πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο, μένοντας στην κατηγορία, τερματίζοντας στη 15η θέση. Προφανώς και τη νέα σεζόν η επιδίωξη είναι ανάλογη. Εκτός οι αμυντικοί Ουανέ (2/0) και Σεϊντού και οι μέσοι Αντεοτί(1/0) και Μπομπισόν.

Η Ροντέζ πέτυχε δραματική νίκη στο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν με 2-1. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά πέτυχε 2ο γκολ στο 95’! Σημείωσε την πρώτη της νίκη μετά το 1-1 στην πρεμιέρα με την Αζαξιό. Διατηρείται αήττητη και το ξεκίνημα της χαρακτηρίζεται θετικό. Πέρυσι παρέμεινε στην κατηγορία, μετά τη διακοπή του αγώνα με τη Μπορντό, με τον στόχο της και φέτος να είναι η παραμονή. Εκτός ο στόπερ Βαντεναμπέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμέναμε το σετ των αποδόσεων πιο ισορροπημένο. Θα πάμε στην ισοπαλία (3,30).

ΚΟΝΚΑΡΝΟ-ΚΑΕΝ

* O αγώνας θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Μπρεστ, το οποίο απέχει 72 χλμ. από τη φυσική έδρα της Κονκαρνό, η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις της κατηγορίας.

Η Κονκαρνό παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο ματς με τη Μπορντό, αλλά τελικά «λύγισε» 1-0, με πέναλτι στο 98’! Υπέστη την πρώτη της ήττα μετά το 0-0 με τη Μπαστια στην πρεμιέρα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της. Εκτός ο αρχηγός – αμυντικός Ζανέζ (1/0) και ο βασικός επιθετικός Ελ Κουμιστί.

Η Καέν ήταν καλύτερη της Πο και επικράτησε 2-0, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 58’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Εχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα, καθώς με το ίδιο σκορ είχε νικήσει στην πρεμιέρα και την Παρί. Πέρσι, πραγματοποίησε καλή πορεία, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην άνοδο, τερματίζοντας στην 5η θέση. Ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη τη φετινή σεζόν και να πλασαριστεί στα πλέι οφ. Εκτός ο στόπερ Γιουσέφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Καέν, έχει το προβάδισμα. Στο 2,10 το διπλό.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ-ΤΡΟΥΑ

Η Γκρενόμπλ ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί, πέτυχε δύο γκολ και έφτασε στην επικράτηση με 2-0, παίζοντας από το 70’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Εχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα μετά και το 1-0 στην πρεμιέρα κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Πέρυσι κινήθηκε στην… αφάνεια, τερματίζοντας στη 10η θέση. Φέτος, θέλει να βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο και με την εικόνα της τις πρώτες αγωνιστικές δικαιολογημένα μπορεί να αισιοδοξεί ότι μπορεί να τα κατάφερει. Εκτός ο μέσος Ιζολά.

Η Τρουά πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Λαβάλ και επικράτησε 3-1, παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα στην άμυνα. Προηγήθηκε 3-0 και δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά το 2-2 με την Ντάντερκ στην πρεμιέρα, διατηρείται αήττητη και το ξεκίνημα της είναι θετικό. Πέρσι, τερμάτισε στη 18η θέση του Σαμπιονά και θέλει να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Εκτός ο επιθετικός Ριπάρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε αμφίρροπο ματς. Θα επιλέξουμε το Under 2,5 (1,80).

Βαθμολογία -

19/08/2023Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καέν Καέν 6 2 2 0 0 4 0 4
2 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 6 2 2 0 0 3 0 3
3 Αμιάν Αμιάν 6 2 2 0 0 2 0 2
4 Μπαστιά Μπαστιά 4 2 1 1 0 3 0 3
5 Τρουά Τρουά 4 2 1 1 0 5 3 2
6 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 4 2 1 1 0 3 2 1
7 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 4 2 1 1 0 3 2 1
8 Αζαξιό Αζαξιό 4 2 1 1 0 2 1 1
9 Οσέρ Οσέρ 3 2 1 0 1 4 2 2
10 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 3 2 1 0 1 4 2 2
11 Πο Πο 3 2 1 0 1 3 2 1
12 Λαβάλ Λαβάλ 3 2 1 0 1 2 3 -1
13 Μπορντό Μπορντό 2 2 1 0 1 1 3 -2
14 Κονκαρνό Κονκαρνό 1 2 0 1 1 0 1 -1
15 Ανζέ Ανζέ 1 2 0 1 1 0 1 -1
16 Αννεσύ Αννεσύ 1 2 0 1 1 1 4 -3
17 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 0 2 0 0 2 1 3 -2
18 US Κεβιγί US Κεβιγί 0 2 0 0 2 0 2 -2
19 Παρί Παρί 0 2 0 0 2 0 4 -4
20 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 0 2 0 0 2 1 7 -6
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr