Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μπρέντφορντ και παραδοσιακούς σκόρερ

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 11:01

Η Μπρέντφορντ μπορεί να κερδίσει τη Φούλαμ, οι Χάαλαντ και Σαλάχ να σκοράρουν.

Πρέμιερ Λιγκ: Με Μπρέντφορντ και παραδοσιακούς σκόρερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League

ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Φούλαμ έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, καθώς πέρασε από την έδρα της Έβερτον με σκόρερ τον Ντε Κορντόβα – Ριντ, ο οποίος είχε πετύχει γκολ και στο περσινό αντίστοιχο ματς με Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, πέρσι στο γήπεδό της έχασε μόνο από «μεγάλους» της κατηγορίας συν την Γουέστ Χαμ, και αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που έκανε τόσο καλή πορεία. Ο αρχισκόρερ Μίτροβιτς, είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Αμφίβολος ο μέσος Παλίνια.

Η Μπρέντφορντ βρέθηκε πίσω από την Τότεναμ στην πρεμιέρα, αλλά έδειξε τις ικανότητές της, φτάνοντας κοντά ακόμα και στη νίκη. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, πέρσι δεν ήταν το ίδιο καλή εκτός έδρας σε σχέση με τα εντός, αλλά δύο τελευταία διπλά της στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν σε λονδρέζικα ντέρμπι με Τσέλσι και Τότεναμ, έχοντας ως σκόρερ τον Εμπεμό, οπότε δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Εκτός παραμένει ο τιμωρημένος περσινός αρχισκόρερ Τόνι, αμφίβολοι οι μέσοι Ονιέκα, Γένσεν και ο μπακ Μι. Στην Άρσεναλ ο τερματοφύλακας Ράγια, βασικός πλέον μόνιμα ο Φλέκεν.

EKTIMHΣΗ: Xωρίς τον Μίτροβιτς η Φούλαμ μπορεί να δυσκολευτεί και αξίζει να ποντάρουμε στο διπλό.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στην έδρα της Τσέλσι αλλά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, πέρσι είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο Χ, κάτι που θέλει να αποφύγει φέτος. Πάντως είναι πλέον 12 ματς πρωταθλήματος αήττητη, το μεγαλύτερο τρέχον σερί, ενώ εντός έδρας είναι αήττητη επίσης σε 12 αγώνες Πρέμιερ Λιγκ, με μία ήττα σε 42. Πέρσι είχε κερδίσει με 9-0 εντός την Μπόρνμουθ, στην ευρύτερη νίκη της ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Δύο γκολ είχε πετύχει ο Ντίας, που σκόραρε στη φετινή πρεμιέρα. Αμφίβολοι Τιάγκο, Μπάιτσετιτς (μέσοι), εκτός ο μέσος Τζόουνς, αποκτήθηκε από τη Στουτγκάρδη ο Ιάπωνας διεθνής μέσος Έντο.

Η Μπόρνμουθ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Γουέστ Χαμ, αλλά κατάφερε να σώσει την ισοπαλία στο ντεμπούτο του Άντονι Ιραόλα. Έχει δύσκολη αποστολή, σε μία έδρα όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της σε όλες τις διοργανώσεις, με μόλις μία ισοπαλία σε εννέα συναντήσεις. Συνεχίζει το σερί της χωρίς να έχει πάρει πέναλτι σε οποιαδήποτε διοργάνωση από τον Απρίλιο του 2022, αλλά και αυτό του να μην έχει δεχτεί ούτε κόκκινη κάρτα. Eκτός οι Τάβερνιερ, Σκοτ, Κουκ (μέσοι), Φρέντερικς (μπακ), Κρίστι (μέσος), Ουαταρά (επιθετικός), αμφίβολοι Σμιθ, Κέλι (μπακ).

EKTIMHΣΗ: Η Μπόρνμουθ έδειξε μαχητική στην πρεμιέρα, η Λίβερπουλ έχει επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Περιμένουμε γκολ – γκολ και να πετύχει το πρώτο του τέρμα στη σεζόν ο Σαλάχ.

ΓΟΥΛΒΣ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Γουλβς, παρά την αλλαγή προπονητή λίγες μέρες πριν την έναρξη της περιόδου, έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ πάντως, έδειξε ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, που συνεχίζεται από πέρσι, καθώς δεν έχει πάνω από ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η έδρα την έσωσε πέρσι, καθώς ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στο σπίτι της την κράτησε μακριά από την ουρά. Όλες οι περσινές νίκες μέσα στο γήπεδό της ήταν χωρίς να δεχτεί τέρμα.

Η Μπράιτον ήταν ισοπεδωτική με τη Λούτον, δείχνοντας ότι μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από πέρσι. Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, είδε δύο από τα νέα αποκτήματά του, τους Ζοάο Πέδρο και Αντινγκρά, να σκοράρουν στο ντεμπούτο. Μαζί με την περσινή σεζόν μετρά πέντε σερί γκολ – γκολ, αλλά και έξι over 2.5 στα τελευταία επτά ματς. Πέρσι είχε κερδίσει τη Γουλβς και στους δύο γύρους, έχοντας ως σκόρερ σε αμφότερα τα ματς τον Γκρος. Εκτός ο μέσος Μόντερ, αμφίβολος ο μπακ Γουέμπστερ και ο μέσος Λαλάνα, στην Τσέλσι ο μέσος Καϊσέδο.

EKTIMHΣΗ: Η Γουλβς ήταν καλύτερη απ’ ότι περίμενε κανείς στην πρεμιέρα, αλλά η Μπράιτον είναι μηχανή των γκολ. Ποντάρουμε στο over 2.5.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Η Τότεναμ είχε κατοχή 70%, αλλά η άμυνα την πρόδωσε στο πρώτο ματς μετά την εποχή Κέιν. Κορυφαίος για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ο Μπισουμά, ενώ ο Μάντισον πλέον έχει 14 γκολ-14 ασίστ στα τελευταία 35 ματς Πρέμιερ Λιγκ. Πέρσι είχε μόλις 3 νίκες σε 16 ματς με το Top – 9 της βαθμολογίας, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει τη Γιουνάιτεντ στο νέο της γήπεδο. Εκτός ο μπακ Σέσενιον, ο μέσος Μπεντανκούρ και ο επιθετικός Χιλ, αμφίβολος o βασικός μπακ Ρομέρο, ο τερμ. Φόρστερ και ο μέσος Εντομπελέ.

Η Γιουνάιτεντ ήταν αποτελεσματική απέναντι στη Γουλβς και πήρε τη νίκη, αλλά το γεγονός ότι δέχτηκε 23 τελικές εντός είναι ανησυχητικό. . Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ τα πήγε χάλια πέρσι στις έδρες του Top – 9 της βαθμολογίας, με μόλις έναν πόντο σε οκτώ ταξίδια και 28 γκολ παθητικό. Παράλληλα, έχει κερδίσει μία φορά στις εννέα τελευταίες επισκέψεις στο Λονδίνο. Δεν έχει κερδίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν στην κατηγορία από το 2017-18. Εκτός Χίτον (τερμ.), Μαλάσια (μπακ), Μάινου (επιθ.), Χόιλουντ, Τραορέ (επιθ.), αμφίβολος ο βασικός στόπερ Μαρτίνες.

EKTIMHΣΗ: H Tότεναμ βρήκε τον νέο της «μαέστρο» στο πρόσωπο του Μάντισον, που έκανε ήδη δύο ασίστ στην πρεμιέρα και μπορεί να δημιουργήσει ακόμα ένα γκολ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε από νωρίς με Χάαλαντ την Μπέρνλι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ μεσοβδόμαδα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, πήρε στα πέναλτι και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επί της Σεβίλλης (κ.α. 1-1 με γκολ του Πάλμερ). Στο πρωτάθλημα μετράει πλέον μόνο μία ήττα σε 18 αγώνες.Έχει καλή προϊστορία με Νι ούκαστλ, από την οποία δεν έχει χάσει εντός έδρας από το 2000 στο πρωτάθλημα. Τεράστιο πλήγμα η απουσία του κύριου δημιουργού Ντε Μπράινε, αμφίβολος ο μέσος Μπ. Σίλβα, που πέρσι είχε σκοράρει και στα δύο ματς με Νιούκαστλ, αλλά και οι μπακ Στόουνς, Ντίας.

Η Νιούκαστλ έδειξε τα δόντια της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διαλύοντας τη Βίλα, με τους Μπαρνς και Τονάλι να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους. Η ομάδα του Έντι Χάου, έδειξε μεγάλη ομοιογένεια, οπότε το ματς στην έδρα της πρωταθλήτριας θα είναι τεστ για το που μπορεί να φτάσει. Πλέον μετρά μία ήττα στα τελευταία εννέα ματς Πρέμιερ Λιγκ και δύο στα τελευταία 15. Ο Κάλουμ Γουίλσον έδινε συχνά λύσεις πέρσι στα εκτός έδρας παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα σε δύο από τα τελευταία τρία. Εκτός οι μπακ Κραφτ, Μανκίγιο και ο μέσος Γουίλοκ.

EKTIMHΣΗ: Ο Χάαλαντ μάλλον…ξεκουράστηκε στο Σούπερ Καπ, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ακαταμάχητος. Ποντάρουμε σε 2+ γκολ του Νορβηγού.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Βαθμολογία -

19/08/2023Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 3 1 1 0 0 5 1 4
2 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 3 1 1 0 0 4 1 3
3 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 3 1 1 0 0 3 0 3
4 Άρσεναλ Άρσεναλ 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Φούλαμ Φούλαμ 3 1 1 0 0 1 0 1
6 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 1 1 0 0 1 0 1
7 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 3 1 1 0 0 1 0 1
8 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 3 2 1 0 1 3 3 0
9 Τότεναμ Τότεναμ 1 1 0 1 0 2 2 0
10 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 1 1 0 1 0 2 2 0
11 Τσέλσι Τσέλσι 1 1 0 1 0 1 1 0
12 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 1 1 0 1 0 1 1 0
13 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 1 1 0 1 0 1 1 0
14 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 1 1 0 1 0 1 1 0
15 Έβερτον Έβερτον 0 1 0 0 1 0 1 -1
16 Γουλβς Γουλβς 0 1 0 0 1 0 1 -1
17 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0 2 0 0 2 1 3 -2
18 Λούτον Λούτον 0 1 0 0 1 1 4 -3
19 Μπέρνλι Μπέρνλι 0 1 0 0 1 0 3 -3
20 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 0 1 0 0 1 1 5 -4
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Relegation - Championship

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr