Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Μπορεί διπλό η Γουότφορντ

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 11:16

Η Γουότφορντ μπορεί να πάρει το διπλό στην έδρα της Στόουκ.

Τσάμπιονσιπ: Μπορεί διπλό η Γουότφορντ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Championship

ΠΛΙΜΟΥΘ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Πλίμουθ συνεχίζει το αήττητο ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς πήρε μαχητική ισοπαλία στην έδρα της Γουότφορντ και έχει τέσσερις πόντους σε δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τρία επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος και Λιγκ Καπ, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 17 εντός έδρας παιχνίδια συνολικά. Τελευταία νίκη επί της Σαουθάμπτον εντός το 2008, τελευταία ήττα στο σπίτι της το 2011. Εκτός Κούπερ (τερμ.), Γκιλέσπι, Γκάλογουεϊ (μπακ).

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε τρεις φορές εντός με Νόριτς, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παραμένει όμως αήττητη στη σεζόν. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, πληρώνει γκολ - γκολ και over 2.5 στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια. Οι Α. Άρμστρονγκ και Άνταμς πετυχαίνουν γκολ και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Λαριός και ο βασικός μέσος Σμόλμποουν, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Σουλεμάνα, ο μέσος Γουόρντ - Πράουζ στη Γουέστ Χαμ, ο μέσος Λάβια προς Τσέλσι.

EKTIMHΣΗ: Μεγάλη έκπληξη ως τώρα η Πλίμουθ, σκοράρει με ευκολία στην έδρα της. Ποντάρισμα στο over 2.5.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΧΑΛ

Η Μπλάκμπερν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στην έδρα της Ρόδεραμ, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να σώσει τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας και να παραμείνει αήττητη. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, πληρώνει γκολ - γκολ και over 2.5 και στα τρία φετινά επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Τελευταία ήττα, αλλά και τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ εντός έδρας από τη Χαλ ήταν το 2016. Εκτός οι επιθετικοί Σίγκουρντσον, Βέιλ.

Η Χαλ, μετά από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, βρέθηκε πίσω από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αλλά κράτησε την ψυχραιμία της και πήρε την πρώτη φετινή νίκη. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ πάντως, έχει πρόβλημα στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί ακριβώς από δύο γκολ σε όλα τα φετινά επίσημα παιχνίδια της. Δεν έχει νίκη σε 11 σερί ταξίδια Τσάμπινονσιπ. Εκτός οι μέσοι Σίνικ, Σαγιαντμανές, Ντόχερτι, αμφίβολος ο μπακ Βινάγκρε και ο μέσος Βον.

EKTIMHΣΗ:H Mπλάκμπερν δεν έχει πρόβλημα μπροστά, η Χαλ δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ πάντα. Over 2.5.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Μπρίστολ Σίτι παραμένει αήττητη σε τρία παιχνίδια για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, μιλώντας στο τέλος στην έδρα της Μίλγουολ για το πρώτο τρίποντα της χρονιάς. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της φέτος, ενώ έχει σκοράρει ακριβώς από ένα τέρμα στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Εντός έχει μία ήττα σε 11 ματς πρωταθλήματος. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, ο μέσος Μπεναρούς και ο επιθετικός Κόνγουεϊ, αμφίβολος ο επιθετικός Βάιμαν.

Η Μπέρμιγχαμ, πήρε μεγάλη νίκη με Λιντς και πήρε για πρώτη φορά τρίποντο στη σεζόν, παραμένοντας αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, έχει πληρώσει under 2.5 και στα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια. Αν εξαιρεθεί η περσινή ήττα, έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Μπρίστολ, αλλά δεν έχει σκοράρει πάνω από μία φορά σε δέκα σερί ταξίδια Τσάμπιονσιπ. Εκτός Όκλι (μπακ), Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Τ. Ρόμπερτς (μεσοεπιθετικός). Αμφίβολος ο μέσος Χολ.

EKTIMHΣΗ: H Mπέρμιγχαμ δείχνει θετικά σημάδια και έχει καλή παράδοση στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Διπλό draw no bet.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΛΕΣΤΕΡ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Λέστερ πέρασε από την έδρα της Χάντερσφιλντ και είναι μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας από νωρίς ότι θα διεκδικήσει άνοδο. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, μετρά τρία στα τρία σε επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Θέλει την πρώτη εντός έδρας νίκη επί της Κάρντιφ από το 2012. Αμφίβολοι οι τερματοφύλακες Σμίθις, Χέρμανσεν και οι μπακ Κόουντι, Κρίστιανσεν.

Η Κάρντιφ προβληματίζει στο ξεκίνημα, καθώς μετά την ήττα εντός από την ΚΠΡ, έμεινε με έναν πόντο σε δύο αγώνες. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει δεχτεί ακριβώς από δύο γκολ και στα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια της σε Λιγκ Καπ και Τσάμπιονσιπ, στα οποία πάντα πλήρωσε γκολ – γκολ και οver 2.5. Ο Άγκμπο έχει σκοράρει και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλσοπ, αμφίβολος ο μέσος Ραλς, έφυγε για Βέλγιο ο εξτρέμ Ότζο.

EKTIMHΣΗ:O άσος έχει τον πρώτο λόγο, με τις «αλεπούδες» στο over 1.5 γκολ.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Μίντλεσμπρο συνετρίβη στην έδρα της Κόβεντρι και έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα, με δύο ήττες και χωρίς να έχει πετύχει γκολ. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει ανέπαφη εστία σε τρία επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον δεν έχει κερδίσει στα επτά τελευταία παιχνίδια σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ και δε σκόραρε πάνω από μία φορά σε ματς αυτό το διάστημα. Αμφίβολοι Σμιθ, Κλαρκ, Ντάικστιλ (μπακ), στον Άγιαξ ο επιθετικός Άκπομ.

Η Χάντερσφιλντ δεν έκανε κακή εμφάνιση εντός έδρας με τη Λέστερ, αλλά ήταν αναποτελεσματική και έτσι καταδικάστηκε σε δεύτερη σερί ήττα. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, δέχεται γκολ μετά το 70ό λεπτό και δείχνει ακόμα ανέτοιμη. Έχει χάσει ήδη φέτος από την Μπόρο, με 3-2 εντός έδρας στις 8/8 για το Λιγκ Καπ. Εκτός οι Λις, Τέρτον (μπακ) και Κασούμου (μέσος), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Χέντλι.

EKTIMHΣΗ: H Mίντλεσμπρο δεν έχει σκοράρει ακόμα αλλά…κάποια στιγμή θα τα καταφέρει. Ποντάρισμα στο γκολ-γκολ.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΚΠΡ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η ΚΠΡ διέψευσε τα προγνωστικά στη δεύτερη αγωνιστική, περνώντας με 2-1 από την έδρα της Κάρντιφ, για το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Ωστόσο η ομάδα του Γκάρεθ Έινσγουορθ, επανήλθε στις ήττες μεσοβδόμαδα, χάνοντας 1-0 εντός έδρας από τη Νόριτς για το Λιγκ Καπ. Έχει δεχτεί έτσι γκολ και στα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια. Πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα παίξει μπροστά στο κοινό της, καθώς οι δύο πρώτες αγωνιστικές ήταν εκτός. Δεν έχει εντός έδρας ήττα από την Ίπσουιτς από το 2010. Εκτός ο μπακ Νταν, αμφίβολος ο μπακ Κλαρκ-Σόλτερ.

Καταπληκτικά έχει αρχίσει τη σεζόν η Ίπσουιτς, που μετρά ήδη τρεις νίκες σε επίσημα παιχνίδια και είναι η μόνη μαζί με τη Λέστερ που δεν έχει χάσει ακόμα πόντο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, έχει πετύχει ακριβώς δύο γκολ και στα τρία φετινά ματς. Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, έχοντας πλέον εννέα εκτός έδρας παιχνίδια αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Eκτός ο τερματοφύλακας Γουόλτον (παίζει ο Χλάντκι), αμφίβολος ο μπακ Κλαρκ.

EKTIMHΣΗ: H KΠΡ παρά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, δέχεται πολλές τελικές και η ατρόμητη Ίπσουιτς μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Γκολ-γκολ.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.-ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ σκόραρε δύο φορές στην έδρα της Χαλ, αλλά αμυντικά ήταν κάκιστη και έτσι υπέστη δεύτερη σερί ήττα και δεν έχει ακόμα βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χίσκο Μουνιόθ, έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, όμως δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία και έτσι πληρώνει ως τώρα γκολ – γκολ στα επίσημα παιχνίδια. Δεν έχει νίκη σε κανονική περίοδο αγώνα σε δύο ματς εντός έδρας φέτος. Εκτός ο μπακ Μπρέναν, αμφίβολοι οι μέσοι Γουίλκς και Μπάναν.

Η Πρέστον δυσκολεύτηκε απέναντι στη Σάντερλαντ, αλλά κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη στη σεζόν και παρθενική στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, έχει πληρώσει γκολ – γκολ και στα τρία επίσημα ματς φέτος. Εκτός έδρας, έχει κερδίσει δύο από τα τελευταία δέκα ταξίδια Τσάμπιονσιπ. Σε καλή φόρμα ο επιθετικός Κιν, που έχει σκοράρει και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εκτός ο επιθετικός Έβανς, αμφίβολοι οι μέσοι Μπρέιντι, Γουάιτμαν, ο μπακ Ράμζι και ο επιθετικός Ρίις.

EKTIMHΣΗ: H Πρέστον δεν εντυπωσιάζει, αλλά το Χ μπορεί να το πάρει στην έδρα της νεοφώτιστης.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΣΤΟΟΥΚ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Στόουκ μετά από δύο νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, έκανε κακή εμφάνιση με τη νεοφώτιστη Ίπσουιτς και υπέστη την πρώτη ήττα, κάνοντας μόλις δύο εύστοχες τελικές προσπάθειες. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ, έχει κάνει αρκετά μεγάλη επένδυση φέτος, αλλά ακόμα παρουσιάζεται ασύνδετη και δέχεται γκολ σε όλα τα ματς. Δεν έχει κερδίσει εντός τη Γουότφορντ από το 2017. Aμφίβολος ο μπακ Μπέικερ, ο μέσος Κάμπελ και ο επιθετικός Τέζγκελ.

Η Γουότφορντ είχε 21 τελικές προσπάθειες απέναντι στη νεοφώτιστη Πλίμουθ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ όμως δείχνει σε καλή κατάσταση τουλάχιστον αμυντικά, καθώς δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητη σε κανονική διάρκεια σε τρία επίσημα ματς σε Τσάμπιονσιπ και Λιγκ Καπ, ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος από τον περασμένο Ιανουάριο, στο πρώτο της ταξίδι για τη φετινή σεζόν, έπειτα από δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς. Αμφίβολος ο μπακ Ενγκακιά και ο μέσος Ινς.

EKTIMHΣΗ: Δύο ομάδες με πολλές δυνατότητες αλλά και αρκετές αδυναμίες, η Γουότφορντ δείχνει καλύτερη αυτή τη στιγμή και μπορεί να πάρει το διπλό.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Σάντερλαντ μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι. Η ομάδα Τόνι Μόουμπρεϊ έχει πληρώσει γκολ - γκολ και στα τρία επίσημα, ενώ δεν έχει σκοράρει πάνω από μία φορά. Οι δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες της στην Τσάμπιονσιπ είναι με σκορ 2-1 και ανατροπή. Εκτός Αλέσε (μπακ), Έμπλετον, Έβανς (μέσοι) και Στιούαρτ (επιθετικός), αμφίβολοι Σέιλτ (μπακ), Ντακ (μέσος), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Χιούμ.

Η Ρόδεραμ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα με Μπλάκμπερν καθώς προηγήθηκε 2-0, αλλά στη συνέχεια έμεινε με δέκα και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα απλά να σώσει την ισοπαλία και τον πρώτο πόντο της σεζόν. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ, θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ μέσα στο 2023, αλλά δεν έχει νίκη στο Σάντερλαντ από το μακρινό 2004. Εκτός Πέλτιερ, Φέργκιουσον (μπακ), Ιβς (επιθετικός), αμφίβολοι Χολ (μπακ), Λίντσι (μέσος), τιμωρημένος ο επιθετικός Ονιεντίνμα.

EKTIMHΣΗ: H Σάντερλαντ αναμένεται να συνεχίσει την καλή παράδοση με τη Ρόδεραμ. Άσος.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Σουόνσι για δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά η προσπάθεια να επιστρέψει από το 0-3 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. έμεινε ημιτελής και έτσι έχει μόλις έναν πόντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ, εντός έδρας πάντως είναι αρκετά δυνατή και δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα από τον Μάρτιο. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπέντα και ο μέσος Γουόλς, ο πολύτιμος επιθετικός Πιρού είναι στο στόχαστρο ομάδων Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά από δύο ήττες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, η Κόβεντρι ήταν φανερά βελτιωμένη απέναντι στη Μίντλεσμπρο και έσπασε το ρόδι για τη σεζόν με εντυπωσιακό σκορ. Για την ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, ο επιθετικός Γκόντεν σκοράρει σε δύο σερί επίσημα ματς. Έχει όμως κάκιστη παράδοση στην έδρα της Σουόνσι, με τελευταία νίκη εκεί το 1950! Aμφίβολοι οι μέσοι Άλεν, Ο' Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες. Έφυγε ο πολύ καλός μέσος Χάμερ και ψάχνει αντικαταστάτη.

EKTIMHΣΗ: Άλλο ένα ματς στο οποίο μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Βαθμολογία -

19/08/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 6 2 2 0 0 4 1 3
2 Λέστερ Λέστερ 6 2 2 0 0 3 1 2
3 Γουότφορντ Γουότφορντ 4 2 1 1 0 4 0 4
4 Πλίμουθ Πλίμουθ 4 2 1 1 0 3 1 2
5 Νόριτς Νόριτς 4 2 1 1 0 6 5 1
6 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 4 2 1 1 0 6 5 1
7 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 4 2 1 1 0 4 3 1
8 Πρέστον Πρέστον 4 2 1 1 0 3 2 1
9 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 4 2 1 1 0 2 1 1
10 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 4 2 1 1 0 2 1 1
11 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 4 3 1 1 1 5 5 0
12 Κόβεντρι Κόβεντρι 3 2 1 0 1 4 2 2
13 Χαλ Χαλ 3 2 1 0 1 5 4 1
14 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 3 2 1 0 1 4 3 1
15 Μίλγουολ Μίλγουολ 3 2 1 0 1 1 1 0
16 ΚΠΡ ΚΠΡ 3 2 1 0 1 2 5 -3
17 Λιντς Λιντς 2 3 0 2 1 3 4 -1
18 Κάρντιφ Κάρντιφ 1 2 0 1 1 3 4 -1
19 Σουόνσι Σουόνσι 1 2 0 1 1 3 4 -1
20 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 1 2 0 1 1 3 6 -3
21 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 0 2 0 0 2 2 4 -2
22 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0 2 0 0 2 3 6 -3
23 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 0 2 0 0 2 1 4 -3
24 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 0 2 0 0 2 0 4 -4

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr