Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν, πρόκριση στα γκολ!

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 - 11:39

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουνμ την… τιμητική τους στην αναμέτρηση του “Αιμπροξ”, με τις δύο ομάδες να έχουν… προηγούμενα καθώς διασταύρωσαν τα ξίφη τους και πέρυσι στην ίδια φάση.

Προκριματικά Champions League: Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν.

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ Champions League, η ρεβάνς στις 30/8.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερο 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Champions League, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί στους ομίλους του Europa League.
22:00, Cosmote Sports 3

Αντβέρπ - ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις* στην Novibet

Ρέιντζερς


Η Ρέιντζερς κουβαλούσε στην Ελβετία την οριακή νίκη στη Γλασκώβη, δέχθηκε το γκολ στο 22' από τη Σερβέτ, γλίτωσε από δύο τετ α τετ, αλλά ισοφάρισε στο 50' με τον Τάβερνιερ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα δίχως πρόβλημα. Ψάχνει την 16η παρουσία της σε ευρωπαϊκό όμιλο, δεδομένα έμπειρη για τις απαιτήσεις των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι, απέκλεισε την Αϊντχόφεν στον ίδιο γύρο! Εντός συνόρων έπαιξε με οκτώ αλλαγές με τη Μόρτον και μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση, ωστόσο νίκησε 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Αντβέρπ – ΑΕΚ Moneyback* στο 0-0 & Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Τελικό Αποτέλεσμα

Γνωστά προβλήματα
Εκτός λίστας μέσος Καμαρά, ο εφεδρικός τερματοφύλακας ΜακΛόφλιν, ο αμ. Γιλμάζ, ο μέσος Χάτζι και ο φορ Ρουφ. Διαθέσιμος ο στόπερ Μ. Ντέιβις.

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν δεν είχε πρόβλημα να διασπάσει την προβληματική άμυνα της Στουρμ Γκρατς, πέρασε με δύο νίκες και επτά τέρματα. Η ολλανδική ομάδα απέχει από το 2018 από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι τελευταίες δύο απόπειρες έφεραν αποκλεισμό στα πλέι οφ και μάλιστα, την περασμένη σεζόν, η Ρέιντζερς ήταν εκείνη που της έφραξε τον δρόμο. Το Σάββατο επικράτησε 3-1 της Φίτεσε εκτός έδρας για την Α' Ολλανδίας, όπου έχει «δύο στα δύο» και ενώ ξεκίνησε τη χρονιά (4/8) με το Σούπερ Καπ εις βάρος της Φέγενορντ. Έχει 5-0-0 φέτος σε επίσημα.

Χωρίς φαν Αανχολτ
Τραυματίστηκε κόντρα στην Φιτέσε και τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός μπακ φαν Αανχολτ και ο δεξιοπόδαρος Σαμπό αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στην ευρωπαϊκή λίστα οι νεοφερμένοι Σχούτεν (μέσος), Ντεστ (μπακ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.9 3.4 2.37 1.95 1.78 1.37 2.9 1.64 2.12 1.54 1.3 1.41
Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στα “μεγάλα” σκορ, οι Τζερς μετρούν τρία over στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, η PSV μετρά τρία γκολ/γκολ με over στα τέσσερα τελευταία ματς και… περιμένουμε έτσι μια απο τα ίδια και για την αναμέτρηση στην Γλασκώβη. To over προσφέρεται στο 1.90.

Tα προκριματικά του Champions League στην Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr