Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Σπαρτάκ Τρνάβα - Ντνίπρο-1, ξεφεύγει το σκορ!

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 08:10

Tελευταία ευκαιρία των δύο ομάδων να βρεθούν σε ευρωπαϊκό όμιλο, πόσο μάλλον για τη Ντνίπρο-1 που έπαιξε σε όλες τις προκριματικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

Προκριματικά Conference League: Σπαρτάκ Τρνάβα - Ντνίπρο-1, ξεφεύγει το σκορ!

23/08/2023, (19:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 751

Πρώτο ματς για τα πλέι οφ, ακολουθεί ρεβάνς (31/8). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Σπαρτάκ Τρνάβα

Η Σπάρτακ προέρχεται από μεγάλη πρόκριση επί της Λεχ Πόζναν, με συνολικό σκορ 4-3. Παρότι είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 εκτός έδρας, κατάφερε εντός έδρας να επικρατήσει με 3-1. Τεράστια πρόκριση για την ομάδα από Σλοβακία, που ουσιαστικά πέταξε εκτός την πιο έμπειρη Πόζναν. Φυσικά και σήμερα το εμπόδιο της είναι υψηλό, αφού η Ντνίπρο-1 είναι έμπειρη και αυτή σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Η Σπάρτακ Τρνάβα επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ποντμπρεζοβά για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας, παίρνοντας το πρώτο φετινό τρίποντο μετά από τρεις αγώνες. Έτσι, η ομάδα του Μίχαλ Γκάσπαρικ, συμπλήρωσε δύο σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βάλει τις βάσεις πρόκρισης.

Ντνίπρο-1

Τελευταία ζαριά για την ουκρανική ομάδα, μετά από δύο σερί αποκλεισμούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Αποκλείστηκε από Παναθηναϊκό και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα πολύ εύκολα, δείχνοντας πως δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών. Σίγουρα της λείπει η ποιότητα, αλλά έχει εμπειρία και στο σημερινό μπορεί να παίξει το ρόλο της. Η Ντνίπρο έχασε 2-1 εντός από την Όμπολον και υπέστη την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ολεξάντερ Κούτσερ, δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί να πει κάποιος ότι είχε το μυαλό της στο σημερινό ματς, αλλά μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς της. Δεν έχει καταφέρει ακόμα φέτος να πάρει εκτός έδρας νίκη, ωστόσο από τα τρία ταξίδια της, στα δύο σκόραρε.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2 3.25 3.4 1.7 1.98 1.25 3.4 1.81 1.85 1.25 1.27 1.64
Σπαρτάκ Τρνάβα - Ντνίπρο-1 / Εκτίμηση

Δύο ομάδες που δείχνουν να έχουν το γκολ στο παιχνίδι τους. Είτε σκοράροντας είτε δεχόμενες ένα τέρμα. Έχει λογική το αμφίτερμα και με αυτό θα πάμε. Goal/goal (1.78).

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν χωρίς κατάθεση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr