Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Χιμπέρνιαν - Άστον Βίλα, εξαρτάται από τους χωριάτες!

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 08:32

Η Άστον Βίλα θέλει να μπει δυναμικά στα προκριματικά της διοργάνωσης και να εξασφαλίσει αυτή το εισιτήριο των ομίλων. 

Προκριματικά Conference League: Χιμπέρνιαν - Άστον Βίλα, εξαρτάται από τους χωριάτες!

23/08/2023, (19:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 752

Πρώτο ματς για τα πλέι οφ, ακολουθεί ρεβάνς (31/8). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Χωρίς VAR.

Χιμπέρνιαν

Η Χιμπέρνιαν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της, στη προηγούμενη φάση των προκριματικών, καθώς ήταν και αυτό που της έδωσε τη πρόκριση για εδώ. Πέταξε εκτός τη Λουκέρνη με τη νίκη 3-1 και εκτός έδρας με το ισόπαλο 2-2. Ήταν ομάδα στα μέτρα της και με σωστή διαχείριση κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν τους ομίλους. Πλέον το εμπόδιο είναι πιο υψηλό, αφού έρχεται από Πρέμιερ Λιγκ. Σίγουρα η Άστον Βίλα δεν είναι για τα κυβικά της, αλλά θα το παλέψει με ότι όπλα έχει. Η Χιμπέρνιαν, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, επικράτησε 2-1 της Ρέιθ Ρόβερς και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Έρχεται να παίξει απόψε αυτό το παιχνίδι με ψυχολογία αλλά και κατά κάποιον τρόπο ξεκούραστη.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν χωρίς κατάθεση.

Αγωνιστικά νέα

Σε καλή κατάσταση ο επιθετικός Γιουάν, με γκολ δύο σερί αγώνες. Προβλήματα τραυματισμών οι Γουόλακοτ (τερμ.), Κάντεν (μπακ), Λέβιτ, Ντόιλ - Χέις (μέσοι), ΜακΚέρντι (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα

Μάρσαλ – Μίλερ, Φις, Χάνλον, Στίβενσον – Κάμπελ, Νιούελ, Τζέγκο – Μπόιλ, Βέντε, Γιουάν

Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα έρχεται σε αυτόν τον γύρο να επιβεβαιώσει τη ταμπέλα του φαβορί. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που δίνει φέτος, και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει σε έναν ευρωπαϊκό όμιλο μετά από χρόνια. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου έχει γλυκόπικρη γεύση μέχρι στιγμής. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 5άρα από τη Νιουκάστλ εκτός έδρας, αλλά στη συνέχεια έριξε 4 στην Έβερτον. Θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης και να τελειώσει το θέμα όσο νωρίτερα γίνεται. Έχει ποιότητα και διαθέτει επίσης έμπειρο προπονητή που γνωρίζει από τέτοιες καταστάσεις.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός οι μπακ Μινγκς, Μορένο, οι μέσοι Ντεντόνκερ, Τραορέ, Μπουενδία, Ράμζι και ο επιθετικός Παλάσιο.

Πιθανή ενδεκάδα

Όλσεν – Κας, Ντ. Κάρλος, Τόρες, Ντιν –Καμαρά, Τίλεμανς - Τραορέ, Ντιαμπί, ΜακΓκιν, Γουάτκινς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
8.85 5.5 1.23 2.25 1.54 1.48 2.37 2.08 1.64 3.4 1.09
Χιμπέρνιαν - Άστον Βίλα / Εκτίμηση

Η Άστον Βίλα είναι σίγουρα 1-2 ταχύτητες παραπάνω από τη Χιμπέρνιαν. Σωστές οι αποδόσεις εκεί που βρίσκονται. Εξαρτάται από τους χωριάτες αν πατήσουν γκάζι ή όχι. 2 & over 2.5 (1.78).

Προσφορά* χωρίς κατάθεση Cosmote TV

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr