Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπράγκα-Παναθηναϊκός, πράξη 1η!

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 11:06

Αποστολή στην Πορτογαλία για την φιλόδοξη ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δείχνει αποφασισμένη για την επιστροφή στα… αστέρια μετά από 13 χρόνια! “Φαγωμένος” ο άσος, αξία στα πονταρίσματα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Μπράγκα-Παναθηναϊκός, πράξη 1η!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπράγκα – Παναθηναϊκός.

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ Champions League, η ρεβάνς στις 29/8.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερο 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Champions League, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί στους ομίλους του Europa League.
22:00, Cosmote Sports 2/MEGA

Super Προσφορά* για την πρόκριση του Παναθηναϊκού από την Novibet

Super Προσφορά* στο Μπράγκα - Παναθηναϊκός αποκλειστικά στην Betsson

Μπράγκα – Παναθηναϊκός με Moneyback* στο 0-0 και με μια Σούπερ Προσφορά* στο Pamestoixima.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μπράγκα

Η Μπράγκα δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη σερβική Μπάτσκα Τόπολα, την πέρασε με επτά γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Στο περασμένο πρωτάθλημα άφησε πίσω της τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και η 3η θέση τη φέρνει ένα βήμα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θέλει να επιστρέψει μετά από επτά χρόνια. Ο τεχνικός Αρτούρ Ζορζ παραμένει στο τιμόνι, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Πορτογαλίας δεν πείθει. Στην πρεμιέρα έχασε με ανατροπή από τη Φαμαλικάο, το Σάββατο νίκησε 4-2 εκτός την Τσάβες, αλλά ήταν 2-2 μέχρι το 81ο λεπτό. Πολύ δυνατή επιθετικά, με αδυναμίες ανασταλτικά.

Μπράγκα – Παναθηναϊκός 1:1.71 Χ:3.70 2:5.10

«Αντιμετωπίζουμε μια σειρά αγώνων που θα είναι η πιο σημαντική στην πρόσφατη ιστορία της Μπράγκα. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά από την επίτευξη ενός καθοριστικού στόχου για την εξυγίανση της Μπράγκα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιότητα στα δύο τελευταία προκριματικά. Είναι αποδεδειγμένο αυτό και είναι μία ομάδα που αναπτύσσεται εσωτερικά. Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με δύο ομάδες που θέλουν να είναι στην επόμενη φάση του Champions League», τόνισε ο Αρτούρ Ζόρζε.

Με Μπόρχα και αλλαγές
Ο βασικός μπακ Μπόρχα έχασε τα δύο τελευταία ματς αλλά αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, όπως και ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Ορτα που πήρε… ανάσες κόντρα στην Τσάβες. Ο τοπικός Τύπος κάνει λόγο για περαιτέρω αλλαγές.

Πιθανή σύνθεση:
Μπράγκα: Ματέους, Γκόμεθ, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αλ Μουσράτι, Βίτορ Καρβάλιο, Μπρούμα, Σαλάσαρ, Ρικάρντο Όρτα, Αμπέλ Ρουίθ

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εφιαλτικό 1ο ημίχρονο στην έδρα της Μαρσέιγ, αλλά το εις βάρος του 2-0 του έδωσε ελπίδα και με πέναλτι στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας έστειλε το ζευγάρι στην παράταση, για έρθει η σπουδαία πρόκριση στα πέναλτι για το «τριφύλλι». Υπερβατική ήδη η πορεία των «πρασίνων» στον κορυφαίο θεσμό, ψάχνει την επιστροφή στα χρυσοφόρα γκρουπ για πρώτη φορά μετά το 2010. Δεν είχε υποχρεώσεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε το ματς με την Ατρόμητο και ενώ το Σάββατο υποδέχεται τον Βόλο.

Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση

''Όλο το σκηνικό αυτό, το σκηνικό του Champions League δημιουργεί σε εμένα μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Την τελευταία φορά είχα πει πως είναι το Hollywood και είχαμε κάνει υπερπαραγωγή με το ΑΠΟΕΛ. Θα ήθελα να μπούμε στους ομίλους με τον Παναθηναϊκό, διψάμε για διακρίσεις, θέλουμε να είμαστε στους ομίλους. Θα δώσουμε τα πάντα και είναι πολύ όμορφο αυτό το σκηνικό και στον επαναληπτικό και ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας και των παικτών'' υπογράμμισε ο πολύπειρος Γιοβάνοβιτς.

Με αλλαγές στην λίστα.
Ο μέχρι πρότινος ηγετικός μεσοεπιθετικός Αϊτόρ επέστρεψε στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Τσοκάι, ενώ ο νεοφερμένος αμυντικός μέσος Αράο αντικατέστησε τον τραυματία Κλέινχεϊσλερ που θα χάσει και τα δύο ματς. Στην ευρωπαϊκή λίστα δηλώθηκε και ο Σχένκεφελντ αντί του νεοφερμένου Μπράουν.

Πιθανή σύνθεση:
Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Παλάσιος, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Σπόραρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 3.85 4.85 1.68 2.08 1.23 3.9 2.02 1.71 1.16 1.25 2.17
Μπράγκα - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Το διακύβευμα είναι κάτι παραπάνω από ισχυρό και κόντρα σε ότι έδειξαν οι δύο ομάδες στα τελευταία τους ματς, περιμένω μια μάχη υπομονής. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό, οι γηπεδούχοι θα αποφύγουν τα ρίσκα και έτσι δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Το under προσφέρεται σε διαβασμένη τιμή (1.65) και έτσι θα ρισκάρουμε με τα 2-3 γκολ (1.95).

Ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 1,78** για να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.