Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα - Γιουνγκ Μπόις, κυνηγώντας την υπέρβαση!

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 11:22

Εξαιρετικά αμφίρροπο δείχνει το ζευγάρι ανάμεσα στους πρωταθλητές Ισραήλ και Ελβετίας.

Προκριματικά Champions League: Μακάμπι Χάιφα - Γιουνγκ Μπόις, κυνηγώντας την υπέρβαση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μακάμπι Χάιφα-Γιουνγκ Μπόις

1ος αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 29/8 η ρεβάνς.

Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

22:00, CosmoteSport7 HD

Διαιτητής: Ντάβιντε Μάσα (Ιταλία)

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα δυσκολεύτηκε περισσότερο εντός έδρας, παρά εκτός απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον Σερί να βγάζει και τις τρεις ασίστ και να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι είναι ο απόλυτος ηγέτης των πρωταθλητών Ισραήλ. Μπροστά της έχει ένα ορόσημο, καθώς αν περάσει φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει η πρώτη ομάδα της χώρας που τα καταφέρνει σε δύο διαδοχικές σεζόν. Το Σάββατο είχε ματς για το Λιγκ Καπ, επικράτησε 2-0 της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και θα παίξει στον τελικό. Το πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο.

Ενα πρόβλημα

Ο επιθετικός Σιτς είναι νέο απόκτημα, αλλά δεν υπολογίζεται, ενώ ο μέσος Σο από τη Λουντογκόρετς είναι διαθέσιμος (και αυτός νέο απόκτημα). Στο όριο καρτών βρίσκεται ο σημαντικός Κορνού (α. 5/0)

Πιθανή ενδεκάδα: Νίτζαν, Γκλάτζερ, Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Γιάμπερ, Τσέρι, Σούντγκρεν, Χαζίζα, Τσέρι, Πιερό

Γιουνγκ Μπόις

Η Γιουνγκ Μπόις διέγραψε εξαιρετική πορεία στο περασμένο πρωτάθλημα Ελβετίας, κατέκτησε τον τίτλο με 16 βαθμούς διαφορά από τον ανταγωνισμό και εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τον Ιούνιο του 2022 στον πάγκο ο Ράφαελ Βικί, η ευρωπαϊκή προοπτική εξιτάρει. Την Παρασκευή είχε ματς για το Κύπελλο, ουδέν πρόβλημα (5-0) απέναντι στην άσημη Μπράιτενραϊν, πέρασε στην επόμενη φάση. Στο τρέχον πρωτάθλημα δεν έχει πειστική παρουσία, στο 2-2-0 ο μέχρι στιγμής απολογισμός, εκτός έδρας οι δύο ισοπαλίες.

Δύο απουσίες

Ο αμυντικός Γκαρσία και ο τερματοφύλακας Βον Μπάλμος απουσιάζουν λόγω τραυματισμών από την περασμένη σεζόν, δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.

Πιθανή ενδεκάδα: Ρατσιόπι, Μπενίτο, Καμαρά, Αμέντα, Γιάνκο, Τσάιβα, Μοντέιρο, Λακόμι, Ούγκρινιτς, Ελία, Ιτέν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.7 3.37 2.2 1.62 1.45 2.57 1.55 2.3 1.32 1.27 1.74
Μακάμπι Χάιφα - Γιουνγκ Μπόις / Εκτίμηση

Η Γιουνγκ Μπόις δεν έχει μπει και τόσο "ζεστά" στη σεζόν, δείχνοντας αδυναμίες κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ετσι και η επικίνδυνη Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να βρει χώρους στην άμυνα των "λιονταριών". Εκτιμούμε πως οι Ισραηλινοί δεν θα χάσουν, πάμε με το συνδυαστικό 1Χ&over 1,5 (1,73).

Tα προκριματικά του Champions League στην Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr