Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μόλντε-Γαλατασαράι, είναι ανώτερη η «τσιμ μπομ»

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 12:46

Η πολύ ενισχυμένη φέτος πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι καλείται να βάλει βάσεις πρόκρισης στο "Ακερ" της Μόλντε.

Προκριματικά Champions League: Μόλντε-Γαλατασαράι, είναι ανώτερη η «τσιμ μπομ»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μόλντε-Γαλατασαράι

1ος αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 29/8 η ρεβάνς.

Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

22:00

Διαιτητής: Αντονι Τέιλορ (Αγγλία)

Μπράγκα – Παναθηναϊκός με Moneyback* στο 0-0 και με μια Σούπερ Προσφορά* στο Pamestoixima.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μόλντε

Συνθετικός χλοοτάπητας. Η Μόλντε έκανε τα εύκολα δύσκολα μετά την ήττα από την Κλάκσβικ στις Νήσους Φερόες, αλλά στη ρεβάνς ήταν πολύ καλύτερη, μπορούσε να πάρει την πρόκριση στα 90', εν τέλει χρειάστηκε την παράταση. Ψάχνει τη 2η παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και 1η μετά το 1999, αν και άπαντες στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι ο αντίπαλος είναι το φαβορί. Το Σάββατο υποδέχθηκε τη Βαλερένγκα με αρκετές αλλαγές και αρκέστηκε στο 0-0, η διψήφια απόσταση από την κορυφή αποδεικνύει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ολα καλά

Δεν αναφέρθηκαν αγωνιστικά προβλήματα και μετά το σχετικό ροτέισον στο ύστατο ματς πρωταθλήματος, ο τεχνικός Ερλινγκ Μου αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: Πιθανή ενδεκάδα: Κάρλστρομ, Μπιόρνακ, Ελινγκσεν, Χάουγκεν, Κνούντσεν, Μάνσβερκ, Ερικσεν, Μπρέιβικ, Χάουγκαν, Μπρινχίλτσεν, Εϊκρεμ.

Γαλατασαράι

Η Γαλατά δεν εντυπωσίασε στη ρεβάνς με την Ολίμπια, μάλιστα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, αλλά είχε φροντίσει να βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης από το πρώτο ματς, εκτός έδρας, πέρασε εύκολα στα πλέι οφ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία φέτος, με απανωτές επενδύσεις, σε σημείο το ρόστερ να αξίζει πάνω από 200 εκατ. ευρώ. Βέβαια, τα αυξημένα έξοδα καθιστούν απόλυτα αναγκαία την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους. Το Σάββατο νίκησε 2-0 εντός την Τραμπζονσπόρ, έχει 1-1-0 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Ερωτηματικά

Τιμωρημένος είναι ο Τορέιρα (μ. 1/0, 1/0), ενώ την ύστατη στιγμή θα κριθεί ποιοι θα μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ορισμένα «βαριά ονόματα» θα μείνουν εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα: Μουσλέρα, Ανχελίνιο, Αϊχάν, Νέλσον, Μπόει, Κουτλού, Ολιβέιρα, Ακτούρκογλου, Μέρτενς, Γιλμάζ, Ικάρντι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.85 3.37 2.4 1.88 1.84 1.32 3.15 1.68 2.05 1.55 1.31 1.41
Μόλντε - Γαλατασαράι / Εκτίμηση

Μία ματιά στις ενδεκάδες αλλά και το συνολικό ρόστερ των δύο αντιπάλων αρκεί για να γίνει αντιληπτή η ξεκάθαρη υπεροχή της Γαλατασαράι, σε κάθε θέση και σε κάθε γραμμή. Βέβαια μπροστά στο κοινό τους οι πρωταθλητές Νορβηγίας θα τα παίξουν όλα για όλα, στοχεύοντας σε ένα αποτέλεσμα που θα τους αφήσει κάποιες ελπίδες. Ακόμη και με την Κλάκσβικ όμως δυσκολεύτηκαν, έτσι δεν μπορούμε παρά να ποντάρουμε στο διπλό.

Tα προκριματικά του Champions League στην Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr