Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ολυμπιακός-Τσουκαρίτσκι, φαβορί στο 1.91!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 02:06

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί καλείται ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο Φάληρο την Τσουκαρίτσκι στην πρώτη τους κόντρα για τα πλέι οφ του Europa League.

Προκριματικά Europa League: Ολυμπιακός-Τσουκαρίτσκι, φαβορί στο 1.91!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Τσουκαρίτσκι
1ος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στις 31/8 η ρεβάνς.
Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ
22:00, CosmoteSport1 HD

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι 1:1.22 Χ:6.10 2:13.75

Ολυμπιακός

Ο επιμένων νικά ή έστω απαντά στις καθυστερήσεις! Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολες στιγμές στο Βέλγιο, αλλά στο 65’ κέρδισε αριθμητικό πλεονέκτημα, πήρε περισσότερα ρίσκα και κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς με γκολ του Αλεξανδρόπουλου που είχε περάσει ως αλλαγή. Ο Ντιέγο Μαρτίνεθ κερδίζει χρόνο και ηρεμία και ποντάρει πλέον στην προσαρμογή των αρκετών νεοφερμένων για περαιτέρω βελτίωση. Ξεκίνησε με το δεξί την Σούπερ Λιγκ, την Κυριακή επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού.

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι με Moneyback* στο 0-0 και με μια Σούπερ Προσφορά*

Με νέο λουκ

Μεσοβδόμαδα απέκτησε τους Μπρνιτς (με), Σκάρπα (με), Εσε (μ.), Ορτέγκα (α) και ακολούθως τους Ρίτσαρντς (ΜΑ), Εσέ (Μ), άπαντες μπήκαν μπήκαν στην ευρωπαϊκή λίστα. Τιμωρημένος ο μπακ Ροντινέϊ, εκτός πλάνων ο βασικός πέρυσι μέσος Χουάνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Κίνι, Φρέιρε, Ρέτσος, Βρουσάι, Μ. Καμαρά, Σκάρπα, Ιμπόρα, Φορτούνης, Μπιέλ, Ελ Καάμπι

Τσουκαρίτσκι

Η Τσουκαρίτσκι προσπάθησε πέρυσι να… αναστατώσει τους μεγάλους στο πρωτάθλημα Σερβίας, επιβραβεύτηκε εν τέλει με την 3η θέση, ισοφαρίζοντας το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία της. Ομάδα με περιορισμένες διακρίσεις, έχοντας κατακτήσει μόλις ένα κύπελλο Σερβίας ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μέτριο το ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, την Παρασκευή γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν από την άσημη Νόβι Μπέογκραντ (3-0) που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Με νέο τεχνικό

Κόντρα στην ΦΚ ΙΜΤ βρέθηκε στον πάγκο ο Ιγκορ Μάτιτς καθώς νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η απρόσμενη αποχώρηση του Βόσνιου Ντούσαν Κερκέζ. Ο 42χρονος Ιγκορ Μάτιτς θα εργαστεί για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο νεοφερμένος στόπερ Γιοβάνοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα: Φιλίποβιτς, Στεβάνοβιτς, Ντρέζγκιτς, Καλασάν, Ρόγκαν, Ντόσιτς, Σισοκό, Νίκσεβιτς, Μιλαντίνοβιτς, Τόμοβιτς, Στογιάνοβιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.21 6.75 11.5 2.27 1.58 1.48 2.5 2.27 1.55 1.03 1.1 4.25
Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι / Εκτίμηση

Ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στα καλύτερα του, το ματς μοιάζει εύκολο. Με έναν αντίπαλο πολύ κατώτερο σε ποιότητα, που πριν λίγες ημέρες ηττήθηκε 3-0 από κάποια Νόβι Μπέογκραντ. Χωρίς αξία ο άσος του 1,25, συνδυαστικά με over (1,91)... κάτι γίνεται.

Η επιλογή του άσου ημίχρονο – άσου τελικό προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson και το να νικήσει και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο με Over 2,5 στο ματς, προσφέρεται στο 3,40** (από 3,10) στις ενισχυμένες αποδόσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.