Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Το προβάδισμα Αστάνα και Πλζεν!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 10:07

Ξεκίνημα στα προκριματικά του Conference League σήμερα με δύο παιχνίδια στις 17:00. Αστάνα και Πλζεν θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς. 

Προκριματικά Conference League: Το προβάδισμα Αστάνα και Πλζεν!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livscores για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΑΣΤΑΝΑ - ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ

Ντιναμό Ζάγκρεπ και Λουντογκόρετς της χάλασαν τα ευρωπαϊκά σχέδια και την έστειλαν στο Κόνφερενς. Γνώρισε τη συντριβή με 5-1 στο τελευταίο της ματς και σήμερα είναι υποχρεωμένη να τα παίξει όλα για όλα για να μπει σε ευρωπαϊκό όμιλο. Η Αστάνα είναι γενικότερα σε κακό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, αφού την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα κόλλησε στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Καιζάρ.Δύσκολα τα πράγματα για τον τεχνικό της, τον Μπαμπαγιάν, πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων αφορούσαν το μέλλον του στη ομάδα, το οποίο είναι αβέβαιο. Τιμωρημένος ο 32χρονος μέσος, Ντούσαν Γιόβαντσιτς.

Η Παρτιζάν έχει δώσει μόνο ευρωπαϊκά παιχνίδια ως τώρα και τα πηγαίνει καλά, με δεδομένο ότι προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι τρεις από αυτές με ένα γκολ διαφορά. Η ομάδα του Ζόραν Ζέκιτς, έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς, επίσης με ένα γκολ διαφορά. Στην ευρωπαική της παρουσία στο Europa Conference League, όπου απέκλεισε κατά σειρά την Ατλέτικο Κλαμπ Εσκάλντες και την Βαλμιέρα αντίστοιχα. Δύο μέρες μετά την Αστάνα, κάνει ντεμπούτο στο αλβανικό πρωτάθλημα, οπότε το ρόστερ της θα δοκιμαστεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Αστάνα ποντάρει πολλά στην έδρα της, όπου είναι και αρκετά δυνατή. 1 (1.70).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΤΟΜΠΟΛ - ΠΛΖΕΝ

Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την ιρλανδική Ντέρι, είχε κερδίσει 1-0 εντός και πήγε στη ρεβάνς για να το υπερασπιστεί και να χτυπήσει στην κόντρα. Εκεί δέχθηκε πρώτη γκολ, αλλά κατάφερε να πάει το παιχνίδι στη παράταση, και έπειτα στα πέναλτι. Εκεί πήρε σπουδαία πρόκριση και βρίσκεται σήμερα απέναντι στο υψηλό εμπόδιο της Πλζεν. Η Τομπόλ την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 απέναντι στην Ακτόμπε. Θα προσπαθήσει τις βάσεις σήμερα για μια ιστορική πρόκριση.

Με μία άκρως αποτελεσματική εμφάνιση, κέρδισε 2-1 τη Σίγκμα Ολομουτς και έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες εντός συνόρων και έξι σε όλες τις διοργανώσεις. Η Βικτόρια Πλζενμετά το νωθρό ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα, κατάφερε τώρα να βρει τον ρυθμό της και να φτάσει στις 3 συνεχόμενες επιτυχίες. Έτσι σήμερα θέλει με την ψυχολογία στα ύψη να φτάσει στην πολύτιμη νίκη στο Καζακστάν απέναντι στην Τομπόλ, ώστε να κάνει εύκολη τη ζωή της στην ρεβάνς για την πρόκριση στους ομίλους του Εuropa Conference League.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πλζεν μπορεί να βάλει τις βάσεις πρόκρισης σήμερα. 2Χ & over 1.5 (1.62).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr