Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Mε απουσίες ο ΑΠΟΕΛ, πληγωμένη η Γκενκ!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 10:45

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να συνεχίσει τη ξέφρενη πορεία του αλλά έχει υψηλό εμπόδιο σήμερα. Πληγωμένη η Γκενκ από τον Ολυμπιακό, ξεκίνημα και για τη Λιλ σε θέση φαβορί! 

Προκριματικά Conference League: Mε απουσίες ο ΑΠΟΕΛ, πληγωμένη η Γκενκ!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livescores για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΓΑΝΔΗ - ΑΠΟΕΛ

Μετά τη Ζίλινα στο 2ο προκριματικό γύρο, στην προηγούμενη φάση απέκλεισε και την Πόγκον. Νίκησε 5-0 εντός στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι στο δεύτερο παρά την ήττα πέρασε στο συνολικό σκορ. Η Γάνδη υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών στο βελγικό πρωτάθλημα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Σ. Τρούιντεν με 2-0, αλλά τελικά ισοφάρισε σε 2-2. Η ομάδα του Χέιν Φανχάζεμπρουκ, έχει μόνο μία ήττα σε οκτώ επίσημα ματς.

Στον περασμένο προκριματικό γύρο πήρε εύκολη πρόκριση απέναντι Ντίλα Γκόρι, με δύο νίκες και συνολικό σκορ 3-0. Θετικά ξεκίνησε και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τη νίκη εκτός έδρας αν απέναντι στη νεοφώτιστη ΑΕ Ζακακίου (2-0). Μετά από τέσσερις σεζόν θέλει να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο. 300 φίλοι του ταξίδεψαν στο Βέλγιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο απλός άσος δεν αξίζει να μπει στην εξίσωση. Ο ΑΠΟΕΛ έχει απουσίες και η Γάνδη είναι αρκετά καλή ομάδα. Προτιμότερο το combo 1 & over 1.5 (1.72).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΓΚΕΝΚ - ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

Με το χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για την περσινή δευτεραθλήτρια Βελγίου. Στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε έξω από την ελβετική Σερβέτ (1-1 εκτός, 2-2 εντός κι αποκλεισμός στα πέναλτι). Στον 3ο γύρο του Γιουρόπα έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό. Έχασε 1-0 στον Πειραιά. Στο Βέλγιο είχε το παιχνίδι στα μέτρα της, είχε προηγηθεί, αλλά με παίκτη λιγότερο δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα πριν παέι στη παράταση, και ισοφαρίστηκε. Στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σαρλερουά εντός έδρας για το πρωτάθλημα του Βελγίου έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στην αντίπερα όχθη η Αντάνα Nτέμιρσπορ αν και ηττήθηκε στον επαναληπτικό απέναντι στην Όσιγιεκ, το 5-1 της πρώτης αναμέτρησης της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League. Την περασμένη εβδομάδα και μετά τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Ρίζεσπορ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Ανκαραγκούτσου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Ψάχνει την παρθενική της παρουσία σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλοι στις τάξεις της γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη, αλλά δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν και να ψάξουν την πρόκριση εντός έδρας, στη ρεβάνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με απουσίες οι γηπεδούχοι επιθετικά,που ίσως την επηρεάσουν. Η Αδάνα έχει την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Πάμε με το 2Χ & over 1.5 (2.82).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΛΙΛ - ΡΙΕΚΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα για την Λιλ, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ναντ και πήρε έτσι το πρώτο τρίποντο της νέας σεζόν. Στρέφεται πλέον στο ματς με την Ριέκα, ώστε να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από δύο χρόνια. Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ομάδα από τη Κροατία. Θα απουσιάσουν οι κεντρικοί αμυντικοί Ουμτιτί, Τζαλό και ο Μπαγιό.

Η Ριέκα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, έχοντας τέσσερις νίκες στα πέντε ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα (4-0-1), δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Στην Ευρώπη ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο, επικρατώντας της αδύναμης Ντουκατζίνι από το Κόσοβο με συνολικό σκορ 7-1, ενώ στον 3ο γύρο με δύο νίκες (2-0, 1-3), απέκλεισε την Τορσβάν από τα νησιά Φερόε για να φτάσει ως εδώ. Σοκ στην ομάδα αποτέλεσε η αποχώρηση του προπονητή της για να πάει στη Ντιναμό Ζάγκρεπ. Νέος προπονητής της ο Ζέλικο Σόπιτς από την Γκόριτσα. Έχει αντιμετωπίσει μια φορά γαλλική ομάδα, στους ομίλους του EUL τη Λυών (0-1, 1-1). Δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ριέκα θα το παλέψει το ματς και μπορεί να σκοράρει. Επικίνδυνη ομάδα εξάλλου επιθετικά. Goal/goal (2.15).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr