Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Γκολ σε Μίντιλαντ και Οσασούνα!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 11:17

Αναμετρήσεις που υπόσχονται γκολ περιλαμβάνει το σημερινό Κόνφερενς Λιγκ. Δυνατές αναμετρήσεις σε Δανία και Ισπανία. 

Προκριματικά Conference League: Γκολ σε Μίντιλαντ και Οσασούνα!

Εκτιμήσεις, αναλύσεις και livscores για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Σπουδαία πρόκριση στα play off του Κόνφερενς Λιγκ μεσοβδόμαδα, καθώς επικράτησε 5-1 εντός έδρας της Ομόνοιας στον επαναληπτικό της ήττας με 1-0 στην Κύπρο. Σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και να μετριάσει αυτές του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο της ματς, γνώρισε την ήττα, δεύτερη στα 5 ματς, εντός έδρας αυτή τη φορά με 0-1 από την Μπρόντμπι. Παρατάχθηκε με βασική κατά κύριο λόγο ενδεκάδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της. Έτσι, είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη να ανοίγει στους 6 βαθμούς.

Την περασμένη εβδομάδα πήρε πανηγυρική πρόκριση απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, η Λέγκια. Αφού ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Αούστρια, σε ματς που άξιζε τη νίκη, έκανε μεγάλη εμφάνιση στην Αυστρία και έφτασε στο απίθανο 5-3. Στο πρωτάθλημα έκανε το καθήκον της εντός έδρας απέναντι στην Κορόνα Κιέλτσε κερδίζοντας με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο απο τον Μπακού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή απόδοση το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 (2.02).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην 7η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Γεγονός που της πήρε 16 χρόνια για να το πετύχει. Στο ξεκίνημα της Λα Λίγκα μετράει μία νίκη (2-0 τη Θέλτα εκτός) και μία ήττα (2-0 από την Μπιλμπάο εντός). Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση με την Αθλέτικ, γεγονός που προβλημάτισε τον τεχνικό Γιακόμπα Αρασάτε. Ο 45χρονος κόουτς είπε ότι η Κλαμπ Μπριζ έχει εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η Οσασούνα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Σε τρομερή φόρμα η Μπριζ αυτή τη περίοδο. Η ομάδα απέκλεισε στο 2ο προκριματικό γύρο την Άαρχους από τη Δανία (νίκη με 3-0 εντός, ήττα με 1-0 εκτός). Στον 3ο γύρο επικράτησε δις της ΚΑ Ακουρέιρι με το ίδιο σκορ (5-1). Εξαιρετικά συνέχισαν και στο πρωτάθλημα φτάνοντας στο τρίτο συνεχόμενο τρίποντο απέναντι στην RWDM με σκορ 7-1. Έχει 5 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχει βάλει 22 γκολ στα τέσσερα τελευταία της ματς, σκοράροντας κατά ριπάς. Αυτό θα ψάξε και σήμερα, αφού ένα γκολ εκτός θα την βάλει σίγουρα δυνατά στη πρόκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο έμπειρη στην Ευρώπη η Μπριζ. Από την άλλη η Οσασούνα εντός έδρας μεταμορφώνεται αγωνιστικά. Καλές ομάδες και οι δύο που μπορούν να σκοράρουν. Goal/goal (1.73).

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΜΠΡΑΝ

Xωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα πήρε την πρόκριση επί της Σάντα Κολόμα. Η ομάδα του Γιάνσεν αρχικά επικράτησε 1-0 στην Ανδόρρα και στη ρεβάνς επιβλήθηκε με σκορ 2-0. Με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα έχει ξεκινήσει την σεζόν η Αλκμάαρ, τόσο σε Ευρώπη όσο και σε πρωτάθλημα. Εντός συνόρων στην πρεμιέρα επικράτησε με 5-1 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ενώ και τη δεύτερη αγωνιστική πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βάαλβαϊκ (3-1). Έχει σκοράρει 10 γκολ σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια, ενώ στο ανασταλτικό κομμάτι δείχνει πιο βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν με μόλις δύο γκολ παθητικό.

Στην πρώτη τους παρουσία στην Ευρώπη πήραν μία πολύ δύσκολη πρόκριση στον περασμένο προκριματικό γύρο κόντρα στην Αρούκα με μία νίκη και μια ισοπαλία. Χάρη στην εντός έδρας νίκη με 3-1 πήρε και τη πρόκριση για το σημερινό. Στο πρωτάθλημα, συνέχισε με άνετη νίκη 5-1 εντός επί της ουραγού Άαλεσουντ. Συνολικά μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άλκμααρ είναι καλή ομάδα και σε καλό μομέντουμ. Φυσικά μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σε μια πιο αδύναμη αντίπαλο. 1 & under 4.5 (1.87).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΦΚ ΜΠΑΛΚΑΝΙ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση οι Κοσοβάροι, οι οποίοι μετράνε 6 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στον περασμένο προκριματικό του Conference League πήραν εύκολη πρόκριση με δύο νίκες απέναντι στην Λίνκολν. Στο πρωτάθλημα διεύρυναν το σερί τους επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 της Φερονικέλι. Βρίσκεται 1 βήμα μακριά, από το να επαναλάβει την περσινή μεγάλη επιτυχία και να προκριθεί για 2η χρονιά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στον προηγούμενο γύρο αποκλείστηκε από την Σερίφ Τίρασπολ με μία ήττα και μία ισοπαλία. Δεν έδειξε καλό πρόσωπο και δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που ήταν παλιότερα. Διασύρθηκε αρχικά στη Μολδαβία με 5-1, σε ένα ματς στο οποίο η αντίπαλος παρατάχθηκε με πολλές απουσίες. Στη ρεβάνς κατάφερε να μην χάσει, αφού ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Η ομοσπονδία της Λευκορωσίας ικανοποίησε το αίτημα της για αναβολή των παιχνιδιών της στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 18ης και 19ης αγωνιστικής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολο ματς, οριακά αποδεκτός ο άσος. 1 (1.75).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr