Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Σλάβια Πράγας – Ζόρια, φαβορί με αιτία!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 11:35

Οι πιο έμπειροι Τσέχοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση της Πράγας και μπορούν να πραγματοποιήσουν βήμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.

Προκριματικά Europa League: Σλάβια Πράγας – Ζόρια, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλάβια Πράγας – Ζόρια.

Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ Europa League, η ρεβάνς στις 31/8.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερο 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στους ομίλους του Europa League, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί στους ομίλους του Conference League
20:00, κωδικός ΟΠΑΠ: 800

Σλάβια Πράγας

Το επιβλητικό 3-0 του πρώτου αγώνα στάθηκε αρκετό στη Σλάβια που παρά την ισοπαλία στη Σλοβακία, ξεπέρασε το εμπόδιο της αποδυναμωμένης Ντνίπρο. Δεύτερο σερί “ουκρανικό” εμπόδιο για τους Τσέχους που αποτελούν απο τις… παλιοσειρές στην Ευρώπη, μετρώντας έξι διαδοχικές συμμετοχές σε φάση ομίλων ενώ στις δύο απο τις τρεις τελευταίες, έχουν να επιδείξουν παρουσία σε προημιτελική φάση! Την Κυριακή επικράτησαν 1-0 της Μπάνικ Οστράβα και συνέχισαν το εξαιρετικο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (πέντε στα πέντε).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Xωρίς Ογκμπου
Δεύτερη αγωνιστική ποινής για τον βασικό στόπερ Ογκμπου, παρελθόν ο βασικός μεσοεπιθετικός Λινγκρ (άλλοτε μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού) που συνεχίζει την καριέρα του στην Φέγενορντ.

Ζόρια Λουγκάνσκ

Η Ζόρια παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική πέρυσι καταλαμβάνοντας την 3η θέση για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία στο πρωτάθλημα Ουκρανίας. Η θετική πορεία πιστώθηκε στον Ολλανδό τεχνικό Πάτρικ φαν ντερ Λέουβεν που κέρδισε τις εντυπώσεις και μαζί ένα συμβόλαιο στην πρωταθλήτρια Σαχτάρ. Αντικαταστάθηκε απο τον Σέρβο Νέναντ Λαλάτοβιτς που έχει ξεκινήσει μέτρια το νέο πρωτάθλημα. Μετά απο δύο σερί ήττες, έχει αποκομίσει τέσσερις βαθμούς απο τα δύο τελευταία ματς, την Παρασκευή έμεινε στο 0-0 με την Ολεξάντρια.
Με απουσίες
Προχώρησε σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την περυσινή σεζόν, αποχώρησαν τέσσερις βασικοί, ανάμεσα τους ο στόπερ Ιμερέκοφ που συνεχίζει την καριέρας του στον Ατρόμητο. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός επιθετικός Ρουσιν, δεν υπολογίζονται οι βασικοι Μπούτκο και Νταντσένκο (α).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.21 7 11 2.62 1.44 1.67 2.1 2.02 1.71 1.03 1.09 4.25
Σλάβια Πράγας - Ζόρια Λουγκάνσκ / Εκτίμηση

Πιο έτοιμη, πιο έμπειρη και πιο ποιοτική η Σλάβια που δεν θα… σπαταλήσει την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση απο τον πρώτο αγώνα. Ο άσος προσφέρεται πάντως σε αδιάφορη τιμή και θα τον επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο, με συνδυαστικό over 1,5 (1.80)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr