Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σπάρτα Πράγας, δελεαστικός ο άσος

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 11:25

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Champions League από την ΑΕΚ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλείται να ανασυνταχθεί απέναντι στους επικίνδυνους Τσέχους.

Προκριματικά Europa League: Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σπάρτα Πράγας, δελεαστικός ο άσος

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση
1ος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στις 31/8 η ρεβάνς.
Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ
21:00

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό είχε σκορ πρόκρισης στην Αθήνα, αλλά οι καθυστερήσεις εξελίχτηκαν σε εφιάλτη, δέχτηκε δύο γκολ από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε παρά την ισοπαλία. “Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου” τόνισε αφοπλιστικά ο τεχνικός Μπίσκαν που τα άκουσε ξανά από τον Τύπο καθώς οι εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν κρίνονται τουλάχιστον αναιμικές και πλέον απομακρύνθηκε από το πόστο.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Τάσεις… φυγής!

Ο βασικός αμυντικός Σούταλο σκόραρε κόντρα στην ΑΕΚ και αποχαιρέτησε τον σύλλογο καθώς παραχωρήθηκε έναντι 20 εκατ. ευρώ στον Αγιαξ. Στο στόχαστρο της Σεβίλλης βρίσκεται ο βασικός τερματοφύλακας Λιβάκοβιτς, με τη Φέγενορντ συμφώνησε ο εξτρέμ Ιβάνουσετς. Πήρε τους Στόικοβιτς (Μ) και Κασαβέντα (Ε) από τη Λοκ. Ζάγκρεμπ. Απών ο Γιούριτς (Ε).

Σπάρτα Πράγας

Η Σπάρτα προηγήθηκε δις στην παράταση, αλλά δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση από την Κοπεγχάγη και εν τέλει αποκλείστηκε στα πέναλτι. Το όνειρο της επιστροφής στους “χρυσούς” ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά απο το 2006 έσβησε, αποτελεί πάντως… παλιοσειρά στο Γιουρόπα Λιγκ με οκτώ παρουσίες σε γκρουπ. Κουρασμένη και απογοητευμένη από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, “κόλλησε” στην ισοπαλία με την Τέπλιτσε στην πρώτη απώλεια απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα Τσεχίας.

Πανέτοιμη

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Δανό τεχνικό Μπριν Πρίσκε, που έδωσε… ανάσες σε τέσσερις βασικούς στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.42 3.25 2.95 1.65 2.12 1.23 3.85 1.85 1.85 1.38 1.32 1.54
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σπάρτα Πράγας / Εκτίμηση

Η ψυχολογία των Κροατών είναι στο ναδίρ, αλλά πρόκειται για επαγγελματίες που δεν μπορούν παρά να ψάξουν την άμεση αντίδραση. Και έχουν την δυναμική να πάρουν το πάνω χέρι για την πρόκριση, κόντρα σε έναν αντίπαλο που επίσης έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ στις λεπτομέρειες. Με τον άσο.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr