Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Σλόβαν Μπρατισλάβας-Αρης Λεμεσού, ανασυντάσσονται οι Κύπριοι

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 12:49

Επικίνδυνη η αποστολή των Κύπριων στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Προκριματικά Europa League: Σλόβαν Μπρατισλάβας-Αρης Λεμεσού, ανασυντάσσονται οι Κύπριοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση
1ος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στις 31/8 η ρεβάνς.
Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ
21:30

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δέχτηκε πέντε γκολ σε δύο ματς με την Μακάμπι Χάιφα και έτσι δεν κατάφερε να συντηρήσει το όνειρο επιστροφής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιδεικνύει σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα αγωνιστεί σε φάση ομίλων για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία. Δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων καθώς η αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Ζέμπλιν αναβλήθηκε λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στους αντιπάλους.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Πήρε ανάσες

Η αναβολή ήταν καλοδεχούμενη καθώς το ματς με τον Αρη θα είναι το 7ο που θα δώσει σε διάστημα 25 ημερών! Αναμένεται διαθέσιμος ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Βάις, έχασε το τελευταίο και δίνεται αμφίβολος και ο χρήσιμος Ζμρχαλ, νοκ άουτ ο βασικός φορ Τσάβριτς.

Άρης Λεμεσού

Ο Αρης Λεμεσού έστησε πάρτι στον 2ο προκριματικό γύρο κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αλλά τα βρήκε σκούρα από την κυνική Ρακόφ. Εχει πάντως εξασφαλίσει την παρουσία σε φάση ομίλων για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην μόλις δεύτερη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ξεκίνησε με ντέρμπι τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κύπρου καθώς αντιμετώπισε την Δευτέρα (21/8) την ΑΕΚ Λάρνακας.

Με Μπρόρσον

Εχασε την ρεβάνς με την Ρακόφ αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις και έχει ελπίδες συμμετοχής ο βασικός στόπερ Μπρόρσον. Εκτός λίστας ο μπακ Σανέ, αποχώρησε ο βασικός πέρυσι επιθετικός Κοκόριν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.57 3.37 2.65 1.68 2.08 1.24 3.75 1.84 1.85 1.45 1.31 1.48
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Άρης Λεμεσού / Εκτίμηση

Να συνέλθει μετά τον άδικο αποκλεισμό από την Ράκοβ καλείται ο Αρης Λεμεσού, κόντρα σε έναν αξιόμαχο σύνολο που όμως δεν έχει λόγο να τον φοβηθεί. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, θα στραφούμε στο αρκετά πιθανό σενάριο 2-3 γκολ.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr