Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Δεν λαθεύει η Αϊντραχτ

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 09:52
Προκριματικά Conference League: Δεν λαθεύει η Αϊντραχτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κόνφερενς Λιγκ.

ΣΤΡΟΥΓΚΑ-ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ

Η καλύτερη ομάδα των Σκοπίων βρίσκεται ένα βήμα πριν τους ευρωπαϊκούς ομίλους, θα πρόκειται για υπέρβαση. Ο τεχνικός Σούτιμ Ντούρο είχε τη Δευτέρα την ομάδα του να χάνει εντός έδρας από την Ακαδημία Πάντεφ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά αφενός δεν είχε χρόνο να γκρινιάξει, αφετέρου το αποτέλεσμα οφείλεται και στο ότι παρέταξε εναλλακτική ενδεκάδα. Την Κυριακή υποδέχεται τη Βαρντάρ.

Η ομάδα του Όσκαρ Χραφν Τόβαρλντσον, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στρούγκα για να κερδίσει την παρθενική παρουσία της σε ευρωπαϊκό γκρουπ. Για το πρωτάθλημα Ισλανδίας, επικράτησε 2-1 εντός της Κεφλάβικ την Κυριακή, παίζοντας με επτά αλλαγές. Προηγήθηκε στο 31’ με τον Χλίνσον, ισοφαρίστηκε στο 33’, για να πάρει τη νίκη με το 2ο γκολ του Χλίνσον στο 65’. Έβαλε φρένο στο αρνητικό σερί 0-2-1 και βρίσκεται στην 3η θέση, διατηρώντας ελπίδες για τη 2η.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν μια καλή πορεία και κυνηγούν την εμφάνιση στους ομίλους. Η Στρούγκα έχει τον πρώτο λόγο όμως, καθώς έχει καλύτερη εικόνα. Άσσος (2.35)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Αρκετά δύσκολη αναμένεται και η αποστολή απέναντι στην ουγγρική Φερεντσβάρος, για την Ζαλγκίρις. Ουσιαστικά η εξέλιξη στο ζευγάρωμα με τους Σουηδούς φάνηκε στο εντός έδρας ματς, όπου ηττήθηκε με 3-1. Τραγική και η εμφάνιση στην έδρα της Χάκεν, όπου ηττήθηκε με 5-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάρρευση, όπου δέχθηκε τα τέσσερα τέρματα. Διπλό στο πρωτάθλημα, επικράτησε εκτός της Νταϊνάβα Αλιτούς, πολύ δύσκολα πλέον θα καταφέρει να «γκρεμίσει» απ΄ την κορυφή την Πανεβέζις. Υποδέχεται την Κυριακή την Τελσιάι. Πολλές οι αλλαγές στην ενδεκάδα απ΄ τον Τσεμπούριν, κατάφερε να ξεκουράσει τους βασικούς.

Δεύτερη συνεχόμενη άνετη πρόκριση στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Μετά το 8-2 επί της μαλτέζικης Χάμρουν. Ουσιαστικά καθάρισε με εκτός έδρας 6-1, τυπική η ρεβάνς, όπου παρά τα ζόρια ντούμπλαρε τις νίκες. Βρέθηκε να κυνηγάει μόλις στο 6’, ο Τραορέ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Έπαιξε μονότερμα την αντίπαλο στην επανάληψη, ο φορμαρισμένος Βάργκα γύρισε οριστικά το ματς στο 69’. Σαν ελβετικό ρολόι λειτουργεί η επίθεσή της, 20 γκολ στα τελευταία 6 ματς. Το πρόβλημα είναι στην άμυνα, όπου ζορίζεται να διατηρήσει το «μηδέν». Δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για να προετοιμαστεί καλύτερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πριν δύο χρόνια η Φερεντσβάρος απέκλεισε την Ζαλγκίρις με δύο νίκες. Όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπορεί να σκοράρουν εύκολα, αλλά δυσκολεύονται στην άμυνα. G/G (1.85)

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Την πρώτη της φετινή ήττα, γνώρισε στο πρωτάθλημα η Νόρντζελαντ, από την Σίλκεμποργκ μετά την ήττα με 2-0. Ξεκούρασε τους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό ματς και δέχτηκε γκολ στο 58’ με πέναλτι. Στη συνέχεια ανέβηκε μαζικά για την ισοφάριση και στο 67’ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Έτσι, βρέθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρωτάθλημα της Σερβίας, η Παρτιζάν δεν είχε παιχνίδι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Καθώς το προγραμματισμένο εκτός έδρας ματς με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς αναβλήθηκε λόγω του ματς με τη Σαμπάχ. Παραμένει αήττητη στα 3 ματς που έδωσε, έχοντας 2 νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νόρτζελαντ είναι πιο έτοιμη, καθώς ξεκούρασε τους παίκτες της στο πρωτάθλημα. Όμως η Παρτιζάν, έχει περισσότερη εμπειρία στην Ευρώπη. G/G (1.87)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΦΑΡΟΥΛ-ΕΛΣΙΝΚΙ

Η Φαρούλ, προσγειώθηκε απότομα στις υποχρεώσεις της στο ρουμανικό πρωτάθλημα, καθώς έχασε 3-1 στην έδρα της Ραπίντ Βουκουρεστίου και προέρχεται από τρεις σερί ήττες, δεχόμενη σε όλες από τρία γκολ. Η ομάδα του Γκιόργκι Χάτζι, σε τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει για το Conference League, έχει σημειώσει τουλάχιστον από δύο τέρματα, με τον Μπουντέσκου να σκοράρει σε δύο σερί ματς. Εντός έδρας πληρώνει over 2.5 σε τέσσερα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Επέστρεψε στο ρόστερ ως δανεικός από τη Φιορεντίνα ο επιθετικός Λουίς Μουντεάνου, που ήταν πρώτος σκόρερ πέρσι.

Η Ελσίνκι από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε στο Κόνφερενς Λιγκ και έχει την τελευταία ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη. Η ομάδα του Τόνι Κορκεακούνας, προέρχεται από το 3-1 στην έδρα της Ίντερ Τούρκου για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, όπου συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο. Σε όλα τα ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς φέτος έχει δεχτεί από δύο γκολ. Και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν over 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο είναι επιθετικές ομάδες. Η Φαρούλ έρχεται μετά από εύκολη πρόκριση, ενώ η Ελσίνκι από αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. G/G (1.85).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η Λέφσκι πήρε δραματική πρόκριση επί της Χάποελ Μπερσεβά με νικητήριο γκολ στο 90’ και παραμένει αήττητη σε τέσσερα ευρωπαϊκά ματς στη σεζόν, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Νικολάι Κοστόφ, μόνο μία φορά δεν έχει βρει δίχτυα σε εννέα επίσημα ματς φέτος. Εντός έδρας μετρά τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, οι δύο από αυτές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Θετικά ξεκίνησε τη σεζόν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς κέρδισε 1-0 εντός έδρας τη Ντάρμσταντ για την πρώτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και έχει δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια. Για την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ όμως, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς καλείται να δώσει τρία ματς σε μία εβδομάδα σε Γερμανία και Ευρώπη. Εκτός έδρας κέρδισε το πρώτο επίσημο ματς φέτος, στη μόλις δεύτερη νίκη στα τελευταία 14 ταξίδια. Ο Γάλλος επιθετικός Κολό Μουανί, έχει αρχίσει δυνατά τη σεζόν, καθώς σκόραρε και στα δύο πρώτα επίσημα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση και θα το κυνηγήσει. Ενώ έχει καλή εικόνα και στην άμυνα. 2 και under 3.5 (2.12).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr