Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Με Φιορεντίνα και γκολ στην Πόλη!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 01:57
Προκριματικά Conference League: Με Φιορεντίνα και γκολ στην Πόλη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κόνφερενς Λιγκ.

ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Η Σέπσι έπαιζε το βράδυ της Δευτέρας εντός έδρας με τη Χέρμανσταντ για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, με το αποτέλεσμα να είναι ισοπαλία 1-1. Η ομάδα του Λίβιου Τσιομποτάριου, παραμένει αήττητη σε δέκα παιχνίδια για πρωτάθλημα και Ευρώπη, με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μόνο σε δύο από αυτά τα ματς πλήρωσε το over 2.5. Πριν από το ματς με τη Χέρμανσταντ, προερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες εντός έδρας, αμφότερες με σκορ 1-1. Έχει καταφέρει να σκοράρει από το 85ο λεπτό και μετά σε όλα τα φετινά ματς μέσα στο γήπεδό της.

H Mπόντο Γκλιμτ προηγείται στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Η ομάδα του Κιέτιλ Κνούτσεν, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ακριβώς από τρία γκολ, ενώ συνολικά έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία 13 παιχνίδια της και πληρώνει πέντε συνεχόμενα over. Ο Πελεγκρίνο σκοράρει σε τρία σερί ματς. Έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια της, ενώ έχει σκοράρει σε όλα αυτά τουλάχιστον από δύο φορές. Πληρώνει πέντε σερί over 2.5 σε ταξίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σέπσι θέλει την πρώτη της πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όμως απέναντι της, έχει την ανώτερη Μπόντο, η οποία τα πηγαίνει όλο και καλύτερα στην Ευρώπη. 2 (2.00)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Η Ντίναμο Κιέβου δυσκολεύτηκε απέναντι στον Άρη και μετά βίας κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε με βασικούς κόντρα στην Τσερνομόρετς εκτός έδρας και ηττήθηκε στο φινάλε με 3-2. Πρώτη της ήττα εντός των συνόρων μετά από τρεις αγωνιστικές. Αναβλήθηκε το επόμενο ματς κόντρα στη Βέρες. Έχει δεχτεί γκολ και στα πέντε επίσημα ματς φέτος.

Στο πρωτάθλημα έχασε βαθμούς, φέρνοντας ισοπαλία κόντρα στη νεοφώτιστη Πεντικσπόρ εντός έδρας, με τους βασικούς, στο ρόστερ. Δεν κατάφερε να «τελειώσει» το ματς, παρότι προηγήθηκε νωρίς και εν τέλει ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Αναβλήθηκε το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Άδανα. Ο κόουτς Γκουνιές δήλωσε πως άπαντες στην Μπεσίκτας, γνωρίζουν τα δυνατά στοιχεία της Ντιναμό. Αλλά, είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση και διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να την πάρουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντίναμο δεν ήταν καθόλου πειστική κόντρα στον Άρη, παίρνοντας μετά βίας την πρόκριση. Ενώ η Μπεσίκτας είναι ακόμα δυσκολότερη αντίπαλος, η οποία όμως δεν έχει δεθεί ακόμα. Χ (3.50)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΤΣΕΛΙΕ

Η Μακάμπι είναι αήττητη σε αυτά τα προκριματικά. Και πλησιάζει στην επιστροφή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ μετά την περσινή του αποτυχία. Παρότι δυσκολεύτηκε απέναντι στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, Κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με 1-0 και να πάρει την πρόκριση, μετά το 1-1 στην Κύπρο. Την Κυριακή -με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα- επικράτησε με 5-1 της Μνέι Σανίν για το Τότο Καπ.

Οι Σλοβένοι, φαίνονται ασταμάτητοι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η ομάδα του Άλμπερτ Ριέρα προκρίθηκε με δύο νίκες επί της Νεμάν της Λευκορωσίας. Πλέον, πρόκληση είναι η πρώτη συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 1997 και το Intertoto. Για το πρωτάθλημα έρχεται από διπλό στην έδρα της Ντομζάλε, όπου μετά από 4 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή. Εκτός έδρας αγωνίζεται και την Κυριακή. Με τις δύο ομάδες, να γκρινιάζουν για τη μη αναβολή του ντέρμπι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, να έχει το προβάδισμα. Καθώς παίζει στην έδρα της και έχει την εμπειρία. Άσσος και under 4.5 (1.77)

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Ραπίντ Βιέννης δεν χαρίστηκε στην Ντέμπρετσεν στην Ουγγαρία. Κερδίζοντας την με 5-0 χάρη στα τέρματα των Σάιντλ, Ρόμαντσουκ, Γκριλ, Μπούργκσταλερ και Μπάγιτς και πανηγύρισε την πρόκριση. Την Κυριακή, σημείωσε άλλα πέντε τέρματα, αυτή τη φορά στην έδρα της νεοφώτιστης Μπλάου-Βάις Λιντς, για την 4η αγωνιστική της αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Χωρίς ροτέισον από τον κόουτς Μπάρισιτς, σημείωσε μία δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και με συγκομιδή επτά βαθμών σε τέσσερα ματς, κατέχει την 3η θέση.

Από τη φάση των πλέι οφ ξεκίνησε και πέρσι και έφτασε στον τελικό της Πράγας. Στον οποίο όμως ηττήθηκε 2-1 από τη Γουέστ Χαμ. Άγγιξε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, όπως και το Κύπελλο Ιταλίας, χάνοντας από την Ίντερ. Το Σάββατο, η Φιορεντίνα ήταν εξαιρετική, στην πρεμιέρα της Serie A. Την περίμενε δύσκολη αποστολή στο εκτός έδρας ματς με την Τζένοα, ωστόσο διέπρεψε, φτάνοντας στο εμφατικό 4-1. Η νίκη της κρίθηκε νωρίς, ήταν απόλυτα δίκαιη και την Κυριακή υποδέχεται τη Λέτσε για τη 2η αγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ραπίντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 10-0 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Όμως έρχεται αντιμέτωπη, με την φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Φιορεντίνα. Παίζεται το διπλό, ενδεχομένως κα με συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΤΒΕΝΤΕ

Εύκολα κέρδισε τη Μάριμπορ για να πάρει την πρόκριση, η Φενερμπαχτσέ. Δέχτηκε πρόστιμο από την ΟΥΕΦΑ ύψους 30.000 ευρώ για αντικανονική συμπεριφορά των οπαδών. Στο πρωτάθλημα επικράτησε δίκαια με 2-0 κόντρα στη Σαμσουνσπόρ εκτός έδρας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του εξαιρετικού τερματοφύλακα Μπαγιντίρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον αντικαταστάτη του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι ο εξαιρετικός Λιβάκοβιτς.

Πήρε εύκολη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, κόντρα στην Ρίγα. Την Κυριακή η Τβέντε επιβλήθηκε 3-1 εντός έδρας της Τσβόλε και έκανε το 2/2 στην Eredivisie. Προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής του Σάντιλεκ, δέχθηκε την ισοφάριση στο 31’ με πέναλτι. Είχε 3 σημαντικές ευκαιρίες προτού πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 76’ με σουτ εντός περιοχής του Στάιν. Στις καθυστερήσεις έγινε το 3-1, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φλαπ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στην πλάτη του Σχέντελααρ και κατέληξε στα δίχτυα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φενερμπαχτσέ έχει εξαιρετική εικόνα, με έξι νίκες σε έξι αγώνες. Ενώ και η Τβέντε έχει πολύ καλή εικόνα, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Και οι δύο έχουν ποιοτική επίθεση και θέματα στην άμυνα. G/G (1.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr