Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Λίντσερ-Ζρίνσκι, ξεκάθαρο το φαβορί!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 12:36

Οι Αυστριακοί που κατέλαβαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα ρίχνονται στην ευρωπαϊκή μάχη απέναντι στους Βόσνιους που έχουν ήδη παίξει τρεις προκριματικούς.

Προκριματικά Europa League: Λίντσερ-Ζρίνσκι, ξεκάθαρο το φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λίντσερ-Ζρίνσκι
1ος αγώνας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στις 31/8 η ρεβάνς.
Δεν ισχύει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ

22:00

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Λιντζ Λασκ

Η Λίντσερ μπαίνει τώρα στη διοργάνωση (έχοντας τερματίσει στην 3η θέση την περσινή σεζόν), είναι η πέμπτη ευρωπαϊκή συμμετοχή την τελευταία εξαετία. Το Σάββατο άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Τιρόλ (1-1), δεύτερη ισοπαλία σε τέσσερις αγωνιστικές έχοντας μία νίκη (4/4 under). Και τα δύο γκολ προήλθαν από σοβαρά αμυντικά λάθη, αρχικά πιέστηκε μένοντας δικαίως πίσω (16') αλλά ανέβασε στροφές απαντώντας στο 70' με τον Χάβελ που είχε μπει 30 δευτερόλεπτα νωρίτερα!

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Με προβλήματα

Δεν έχει εκτός έδρας νίκη από τις αρχές Μαρτίου (0-6-2). Αμφίβολος ο αμυντικός Λετάρ, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Μπα, Βίζινγκερ και οι επιθετικοί Ταουΐ, Ανσελμ.

Ζρίνσκι Μόσταρ

Η Ζρίνσκι είχε βρει την άμυνα της Μπρειντάμπλικ... μπόσικη και την “σμπαράλιασε” με το εντυπωσιακό 6-2 στο πρώτο ματς, σκοράροντας πέντε φορές στο πρώτο ημίχρονο, έτσι πήγε κάπως.. μπλαζέ στη ρεβάνς γνωρίζοντας ανώδυνη ήττα (1-0). Η για 8η φορά πρωταθλήτρια έχει ήδη εξασφαλίσει την παρθενική συμμετοχή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (είναι εξασφαλισμένο το Κόνφερενς), κάτι που ουδέποτε έχει καταφέρει γενικότερα κάποιος σύλλογος της χώρας!

Ανετη πρεμιέρα

Είχε εύκολο έργο την Κυριακή στην πρεμιέρα πρωταθλήματος με την ΓΚΟΣΚ Γκάμπελα (3-1). Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο αμυντικός μέσος Μπράνταριτς (από Αλ Αχλί). Το μοναδικό ερωτηματικό για τον τεχνικό Ρέντουλιτς αφορά τον σημαντικό αμυντικό Μπάρισιτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.77 3.85 4.25 1.9 1.84 1.34 3.1 1.8 1.9 1.21 1.25 2.02
Λιντζ Λασκ - Ζρίνσκι Μόσταρ / Εκτίμηση

Με ενθουσιασμό η Λινζ ΛΑΣΚ καλείται να κάνει το πρώτο βήμα, ενώ και οι Βόσνιοι έχουν καλή ψυχολογία καθώς ότι κι αν συμβεί θα γίνουν η πρώτη ομάδα της χώρας που συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η έδρα θα παίξει τον ρόλο της, πάμε στον άσο.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr