Ποδόσφαιρο

Super League: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, αποκαλυπτήρια για τα "καναρίνια"!

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 00:54

Η ομάδα του Αγρινίου δεν έπαιξε στην πρεμιέρα και υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε καλή εικόνα στο 3-0 με την Κηφισιά.

Super League: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα, αποκαλυπτήρια για τα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

21:00, CosmoteSport2 HD

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός είναι έτοιμος να μπει στο πρωτάθλημα, καθώς ο αγώνας με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα αναβλήθηκε. Νέα ομάδα. Με νέο προπονητή, αλλά και φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο από πέρσι. Ο Σούρερ έχει αγωνιστεί πριν από πολλά χρόνια στη χώρα μας, τώρα επιστρέφει ως προπονητής και το πρώτο ματς είναι πάντα σημαντικό. Ο Αργεντινός υπολογίζει στον νεοφερμένο μέσο Πέρεθ, καθώς είναι σε καλή κατάσταση, αντίθετα απών αναμένεται να είναι ο έμπειρος αμυντικός Οικονόμου, που προέρχεται από τραυματισμό.

Πιθανή ενδεκάδα: Καπίνο, Μαλής, Μλάντεν, Ντουάρτε, Σίλβα, Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Λιάβας, Ντίαζ, Καρέλης, Μπουζούκης

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ μπήκε στο πρωτάθλημα με αρκετά ερωτηματικά, αλλά έκανε το ιδανικό... ποδαρικό με τη νίκη επί της Κηφισιάς (3-0). Τρία γκολ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους νεοφώτιστους και πίστη ότι και φέτος θα βρει τον τρόπο για να μην έχει προβλήματα. Το ματς στο Αγρίνιο ισοδυναμεί με ένα ακόμη πιο δυνατό τεστ για την ομάδα του Στάικου, που έχει και πάλι απουσίες, με τον φορ και σκόρερ δύο γκολ στην πρεμιέρα Κόντε, τον αμυντικό Κιάκο και τον μέσο Κύρκο να είναι εκτός πλάνων, όπως και ο τιμωρημένος μέσος Καραχάλιος.

Πιθανή ενδεκάδα: Κλέιμαν, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια, Ριένστρα, Λιάσος, Γκίνο, Παμλίδης, Ροσέρο, Γκάρο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 2.95 3.4 1.5 2.47 1.16 4.75 2.02 1.71 1.3 1.38 1.58
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα / Εκτίμηση

Πολύ αμφίρροπο ματς κι ενώ δεν έχουμε καν δείγμα του Παναιτωλικού. Πάντως ο ΠΑΣ όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα έχει επιθετικές αρετές, μπορεί να σκοράρει στο Αγρίνιο. Το γκολ-γκολ θα κρατήσουμε, πιθανά σκορ τα 1-1, 2-1.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr