Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Ράντερς-Βίμποργκ, σκοράρουν και οι δύο

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 11:20

Η Ράντερς έρχεται αντιμέτωπη με την Βίμποργκ, γι' αυτό πρωτάθλημα Δανίας. Οι γηπεδούχοι έχουν άσχημη εικόνα, αλλά και οι δύο αντιμετωπίζουν θέματα στην άμυνα.

Α’ Δανίας: Ράντερς-Βίμποργκ, σκοράρουν και οι δύο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Ράντερς

Η Ράντερς είχε καλή παρουσία στην έδρα της Λίνγκμπι, δεν ήταν χειρότερη σε σύγκριση με την αντίπαλό της. Το κακό, όμως, είναι ότι στα τελευταία λεπτά οπισθοχώρησε για να διαφυλάξει την ισοπαλία και το πλήρωσε ακριβά, δεχόμενη το μοναδικό γκολ του ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο. Τρίτη διαδοχική αποτυχία και μάλιστα δίχως να σκοράρει, είναι προφανές ότι το δύσκολο πρόγραμμα έπαιξε τον ρόλο του, ωστόσο η βαθμολογική εικόνα δεν είναι η καλύτερη.

Βίμποργκ

Η Βίμποργκ ενεπλάκη σε απόλυτα ισορροπημένο ματς με τη Βέιλε. Δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό 1ο ημίχρονο, στο 2ο είχε προβλήματα, αλλά σ’ αυτό σημείωσε δύο τέρματα και εκτός των άλλων, «ακύρωσε» στο φινάλε την ισοφάριση του αντιπάλου. Με απολογισμό 2-2-0 μετά την άτυχη πρεμιέρα, αποδεικνύει ότι θα κάνει την προσπάθειά της προκειμένου να συμπεριληφθεί στην εξάδα των πλέι άουτ. Βελτιωμένη στα μετόπισθεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.95 3.4 2.17 1.98 1.72 1.38 2.77 1.6 2.15 1.58 1.25 1.32
Ράντερς - Βίμποργκ / Εκτίμηση

Η Ράντερς έχει την χειρότερη άμυνα και την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Ενώ έχει μόλις δύο βαθμούς. Από την άλλη η Βίμποργκ είναι στην έκτη θέση, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα. G/G (1.67)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr