Ποδόσφαιρο

Β’ Ισπανίας: Καρταγένα-Λεβάντε, αξία στους φιλοξενούμενους

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 11:52
Β’ Ισπανίας: Καρταγένα-Λεβάντε, αξία στους φιλοξενούμενους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Ισπανίας.

Καρταγένα

Η Καρταγένα πάλεψε στην έδρα της Ανδόρα αλλά προδόθηκε από την άμυνα και υπέστη δεύτερη σερί ήττα στη νέα σεζόν, ενώ συνολικά μετρά πέντε συνεχόμενα χαμένα ματς στην κατηγορία και επτά αγώνες χωρίς νίκη. Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ, κατάφερε τουλάχιστον να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος και αυτό ήταν το μόνο θετικό. Πήρε τον αριστερό μπακ Φοντάν, δανεικό από τη Θέλτα, έφυγε ο μεσος Νέσκες, φεύγει και ο μπακ Ντάτκοβιτς.

Λεβάντε

Η Λεβάντε βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπούργκος, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν, παραμένοντας αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Χάβι Καγιέχα, πληρώνει ως τώρα το γκολ – γκολ, με τον Μπουλντίνι να σκοράρει και στα δύο επίσημα ματς. Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της κατηγορίας, αλλά με πέντε ισοπαλίες, όλες με σκορ 0-0 ή 1-1.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 2.95 2.27 1.58 2.22 1.2 4 1.92 1.74 1.54 1.32 1.28
Καρταγένα - Λεβάντε / Εκτίμηση

Η Καρταγένα έχει κάνει κακή αρχή στο πρωτάθλημα. Συνεχίζοντας την άσχημη εικόνα από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, ενώ θέλει να αντιδράσει. Όμως απέναντι της έχει την Λεβάντε, η οποία είναι κλάσεις ανώτερη. 2 (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr