Ποδόσφαιρο

Super League: Με combo πριν την Ευρώπη!

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 07:18

Εν μέσω κρίσιμων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στις εντός συνόρων υποχρεώσεις, έχοντας εύκολο, θεωρητικά, έργο κόντρα σε Πανσερραϊκό και Βόλο αντίστοιχα.

Super League: Με combo πριν την Ευρώπη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην Τούμπα και μάλιστα με 3-0, επιβεβαιώνοντας ότι χρειάζεται χρόνο. Η ομάδα της Τρίπολης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 1-0, αλλά το έχασε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο. Απέναντι στον ΟΦΗ θέλει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα, ο Ράσταβατς δούλεψε πολύ με τους παίκτες του, ενώ συνεχίζεται και η ενίσχυση, με τον μέσο Σουρλή του Ολυμπιακού να προστίθεται στο ρόστερ και να αναμένονται κι άλλες κινήσεις.

Ο ΟΦΗ θέλει φέτος να κυνηγήσει μία θέση στην εξάδα και με το καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις του με τη νίκη επί του Άρη. Κυρίως με χαρακτήρα, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Νταμπράουσκας θέλει να διορθώσει θέματα που αφορούν στην αμυντική λειτουργία και φτιάχνει ένα πλάνο για να φύγει η ομάδα του αλώβητη και από την Τρίπολη, ώστε να πάρει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Στη διάθεση του θα είναι και ο αμυντικός Βούρος, που έκανε ειδικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες με ίδιες βλέψεις και ίδιου βεληνεκούς. Αν κρίνουμε από τη περσινή χρονιά, ο ΟΦΗ είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Δύσκολο ματς σε δύσκολη έδρα. 2-3 γκολ (1.95).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος στην Πορτογαλία με το γκολ του Μαντσίνι στις καθυστερήσεις (2-1). Πριν το μεγάλο επαναληπτικό με την Μπράγκα έχει τη δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο στην πρώτη αγωνιστική. Απέναντι μάλιστα στον Βόλο τον οποίο δεν κέρδισε στη Λεωφόρο στα πλέι οφ, μία απώλεια που του στοίχισε πολύ. Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει ροτέισον, άλλωστε μεσοεπιθετικά έχει πολλές επιλογές, ενώ στη διάθεση του έχει επανέλθει και οι αμυντικός Σένκεφελντ.

Ο Βόλος δεν μπήκε όπως ήθελε στο πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον απέφυγε στο φινάλε την ήττα από την Λαμία στο Πανθεσσαλικό (2-2). Πάει στη Λεωφόρο για να δείξει ότι και φέτος μπορεί να είναι ανταγωνιστικός σε τέτοια παιχνίδια, εκτός έδρας. Ο Μπράτσος θέλει πολύ μεγαλύτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία για να έχει τύχη η ομάδα του. Εκτός για το επόμενο διάστημα έχει τεθεί ο μπακ Μύγας, ενώ έγινε μία ακόμη προσθήκη μεσοεπιθετικά με το δανεισμό του Μαχαίρα από την ΑΕΚ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους αλλά έχει στο μυαλό του και το ματς με τη Μπράγκα. 1 & under 3.5 (1.78).

Παναθηναϊκός – Βόλος 1:1.28 Χ:5.30 2:11.75

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα έχει βαρύ πρόγραμμα, μετά τη μετάθεση της ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη. Στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο ηττήθηκε με 1-0, αλλά παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ όλα θα κριθούν στο γήπεδό της. Η Άντβερπ είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα της και μπορεί να τη κερδίσει. Πριν τον καθοριστικό επαναληπτικό για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει τη δική της πρεμιέρα, με τον Πανσερραϊκό. Ο Αλμέιδα αναμένεται να κάνει ροτέισον, έχοντας πολλές επιλογές και μία ομάδα που φτάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Εκτός είναι ο τιμωρημένος φορ Πόνσε, ο επίσης σέντερ φορ Γκαρσία είναι τραυματίας, ενώ τιμωρημένος είναι και ο μπακ Ρότα.

Ο Πανσερραϊκός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού παίζει ξανά εκτός έδρας και μετά τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Στο Καραϊσκάκη στάθηκε περίφημα, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από τα πρώτα λεπτά, έχασε και πέναλτι στο 0-0 στο δεύτερο ημίχρονο και έστειλε μήνυμα ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Το 2-0 φυσικά σε μία τόσο σκληρή έδρα είναι άκρως κολακευτικό και δείχνει τη πυγμή της ομάδας. Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή και ο Γκαρσία περιμένει να δείξουν και πάλι οι παίκτες του ότι μπορούν να σταθούν σ’ αυτό το επίπεδο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος αμυντικός Χαγέκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το μυαλό στην Μπράγκα η ΑΕΚ απολύτως λογικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αφήσει στην τύχη του το σημερινό πρώτο ματς. 1 & under 3.5 (1.83).

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός 1:1.19 Χ:6.40 2:17.50

Βαθμολογία -

25/08/2023Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 3 1 1 0 0 3 0 3
2 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 3 1 1 0 0 3 0 3
3 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 3 1 1 0 0 2 0 2
4 ΟΦΗ ΟΦΗ 3 1 1 0 0 3 2 1
5 Λαμία Λαμία 1 1 0 1 0 2 2 0
6 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 1 1 0 1 0 2 2 0
7 ΑΕΚ ΑΕΚ 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Ατρόμητος Ατρόμητος 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Άρης Άρης 0 1 0 0 1 2 3 -1
12 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 0 1 0 0 1 0 2 -2
13 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 0 1 0 0 1 0 3 -3
14 Κηφισιά Κηφισιά 0 1 0 0 1 0 3 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr