Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Ρίσκο με την Φράιμπουργκ

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 11:19

Κυρίως πιάτο στην 3η αγωνιστική της Bundesliga το Σάββατο, η Ντόρτμουντ μπορεί να περάσει από το Μπόχουμ και η Φράιμπουργκ να νικήσει την Βέρντερ.

Α' Γερμανίας: Ρίσκο με την Φράιμπουργκ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Η Φράιμπουργκ με το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που έκανε απέναντι στην Χόφενχαϊμ πήρε δίκαιη νίκη 2-1. Ο Κρίστιαν Στράιχ μπήκε στην δωδέκατη σεζόν στον πάγκο με διπλό και η ομάδα του έδειξε άμεσα ότι δεν κατεβάζει ταχύτητα. Στο γήπεδό της πέρσι, στο τέλος της χρονιάς έχασε το εισιτήριο για το Champions League έχοντας μόνο δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια (2/1/2). Σημαντική η επιστροφή Χέφλερ στο κέντρο από τιμωρία. Μόνιμες οι απουσίες των Κιερέ και Αντάμου που όταν επιστρέψουν θα δυναμώσουν την επίθεση. Ξανά πρόβλημα για τον βασικό μπακ Γκούντερ (1 ματς) ο οποίος μένει εκτός. Αποκτήθηκε ο έμπειρος μπακ Φίλιπ.

Η Βέρντερ Βρέμης δεν είχε τρόπο να σταματήσει την επίθεση της Μπάγερν Μονάχου και στην επίθεση έδειξε διστακτική με αποτέλεσμα δίκαιη ήττα με 4-0. Ο κόουτς Όλε Βέρνερ είδε τους Βαυαρούς να φτάνουν τον δείκτη των xGoals στο 2,62 και απογοητεύτηκε ξανά από την άμυνά του. Δεν χρειάζεται πανικός πάντως για μια ήττα από την Μπάγερν. Η Βρέμη πάντως δέχεται γκολ για δεκατρία σερί παιχνίδια και αυτό παραμένει ανησυχητικό. Μετά από ένα προσωπικό πρόβλημα στην πρεμιέρα επιστρέφει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σταρκ. Σίγουρα εκτός παραμένει και ο μέσος Κεϊτά.

* Η Φράιμπουργκ κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες στην πρεμιέρα από όλες τις ομάδες (59%)

* Η Βέρντερ Βρέμης δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια (0/1/6)

* Η Φράιμπουργκ είναι αήττητη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες με την Βέρντερ Βρέμης (2/2/0)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βέρντερ δεν μοιάζει να πατάει καλά στην εκκίνηση της σεζόν. Η Φράιμπουργκ με τον Στράιχ πάντα πατάει καλά. Ποντάρουμε σε νίκη των γηπεδούχων.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Κολωνία είχε τις καλύτερες ευκαιρίες με τη Ντόρτμουντ, άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία αλλά το τυχερό γκολ του Μάλεν έφερε ήττα με 1-0. Ενθαρρυντική εικόνα για την ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ η οποία πάντως φαίνεται ότι χρειάζεται έναν καλό σκόρερ για να αλλάξει επίπεδο. Στο φινάλε του αγώνα έπαιζε με τον στόπερ Κίλιαν στην επίθεση μήπως καταφέρει κάτι. Εντός έδρας έχει μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια (1/4/2). Αμφίβολος ο επιθετικός Ζέλκε (1 ματς) που αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από το ματς της πρεμιέρας. Τραυματίες οι Τίγκες, Ντιτς, Τίελμαν και Μάινα..

Η Βόλφσμπουργκ μπήκε στο γήπεδο με συγκεκριμένο πλάνο και με δύο γκολ του Βιντ νίκησε δίκαια 2-0 τη νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έβγαλε αρκετή αυτοπεποίθηση στο γήπεδο κάτι που πέρσι της έλειψε σε πολλά ματς. Έδειξε και την αμυντική της ποιότητα στο δεύτερο ημίχρονο για να κρατήσει το μηδέν. Έχει δυο σερί νίκες στην Κολωνία. Επιστρέφει μετά από ίωση στην μεσαία γραμμή ο αρχηγός, Άρνολντ ο οποίος έχασε την πρεμιέρα αλλά και ο μπακ Ροζέριο που εξέτισε ποινή τιμωρίας. Εκτός ο επιθετικός Νμέτσα.

* Η Κολωνία δεν έχει χάσει ποτέ και τα δύο πρώτα παιχνίδια σε μια σεζόν από όταν ανέλαβε ο Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

* Η Βόλφσμπουργκ πέρσι κέρδισε περισσότερα ματς εκτός (7) από ότι εντός (6).

* Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των δύο ομάδων υπάρχουν μόνο νίκες φιλοξενούμενων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδειξαν και οι δύο ομάδες εξαιρετικά στοιχεία στην πρεμιέρα. Μοιάζει ιδανικό ποντάρισμα η ισοπαλία μεταξύ δύο δυναμικών ομάδων.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

H Μπόχουμ από ένα σημείο και μετά δεν έμοιαζε με ομάδα Μπούντεσλιγκα και απλά περίμενε να τελειώσει ο εφιάλτης της συντριβής από την Στουτγκάρδη με 5-0. Η ομάδα του Τόμας Λετς έχει πρόβλημα. Της λείπει ποιότητα και εμπειρία σε όλες τις γραμμές και σύμφωνα με τον αρχηγό Λοσιγιά «διάθεση και επιθετικότητα για όλες τις μπάλες». Υποδέχεται σε τοπικό ντέρμπι την Ντόρτμουντ χωρίς να έχει χάσει στο γήπεδό της τρεις αγώνες (2/1/0). Το μοναδικό θετικό για τον κόουτς Λετς ήταν ότι δεν προέκυψε τραυματίας. Τραυματίες είναι οι επιθετικοί Τσόλερ (1 ματς), Μπέρο, ο μεσο-επιθετικός Φέρστερ και ο μέσος Έσερ. Αποκτήθηκε ο στόπερ Σλότερμπεκ και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Η Ντόρτμουντ πρέπει να πει ευχαριστώ στον Χούμελς και τον τερματοφύλακα Κόμπελ που έμεινε ζωντανή για να νικήσει κατά τύχη στο φινάλε την Κολωνία με 1-0. Ο κόουτς Τέρζιτς είδε την ομάδα του φοβισμένη και αυτό τον ανησυχεί πριν πάει σε τοπικό ντέρμπι, σε γήπεδο όπου πέρσι έχασε σημαντικούς βαθμούς για τον τίτλο με μια διαιτητική απόφαση. Η Μπορούσια εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες (1/3/1). Δεν υπάρχει ανησυχία για τα προβλήματα των Ρίερσον και Μπένσεμπαϊνί και αναμένεται να παίξουν κανονικά. Εκτός οι Μενιέ, Ρέινα και Ντουρανβί

* Η Μπόχουμ πέρσι νίκησε εντός έδρας Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ουνιόν Βερολίνου, Λειψία, Λέβερκουζεν και με τη Ντόρτμουντ ήταν ισόπαλη

* Η Ντόρτμουντ δεν έχει 0-0 στα τελευταία 128 παιχνίδια της στην Μπούντεσλιγκα

* Η Μπόχουμ δεν έχει νίκη στους πέντε τελευταίους εντός έδρας αγώνες απέναντι στη Ντόρτμουντ (0/3/2)

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντόρτμουντ θα θέλει εκδίκηση για την περσινή απώλεια βαθμών στο τοπικό ντέρμπι. Είναι καλύτερη ομάδα και για αυτό πάμε στο διπλό.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Χάιντενχαϊμ μπήκε αγχωμένη στο γήπεδο με την Βόλφσμπουργκ και έχασε δίκαια με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φρανκ Σμιντ έδειξε καλά στοιχεία και κυρίως πήρε θάρρος για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ιστορίας της στην Μπούντεσλιγκα. Πέρσι είχε την πιο δυνατή έδρα στην δεύτερη κατηγορία. Έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 22 ματς εντός (16/5/1). Ο ακραίος επιθετικός Μπέστε έχασε την πρεμιέρα καθώς έγινε πατέρας. Επιστρέφει και είναι σημαντικός γιατί εκτελεί όλα τα στημένα. Το ματς χάνει ο βασικός δεξιός μπακ Μπους (1 ματς).

Η Χόφενχαϊμ έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Φράιμπουργκ. Έδωσε ενδιαφέρον μειώνοντας με τον Κάμπακ αλλά δεν άξιζε κάτι από το παιχνίδι και έχασε 2-1. Για την ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο ήταν το πέμπτο συνεχόμενο Goal/Goal στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη τέσσερις αγώνες (0/2/2). Μοιάζει σημαντικό το ματς με την δυνατή εντός Χάιντενχαϊμ. Ένα μυϊκό πρόβλημα άφησε εκτός πρεμιέρας τον επιθετικό Βέγκχορστ που είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Σημαντική απώλεια είναι ο μέσος Γκάιγκερ ο οποίος είναι τραυματίας.

* Η Χάιντενχαϊμ ήταν η ομάδα που έτρεξε περισσότερα χιλιόμετρα από όλες στην πρεμιέρα

* H Χόφενχαϊμ έχει μόνο μια νίκη εκτός έδρας στα τελευταία δώδεκα ματς (1/3/8)

* Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά στην ιστορία

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το γήπεδο της Χάιντενχαϊμ είναι σε υψόμετρο 555 μέτρων. Το πιο «ψηλό» στην Μπούντεσλιγκα. Έχει εξαιρετικά δυνατή έδρα και θα έχει ενδιαφέρον να ρισκάρουμε στο 1Χ.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.

H Ντάρμσταντ έκανε καλή προσπάθεια στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά το ματς κρίθηκε από την εμπειρία της αντιπάλου της. Έχασε 1-0. Ενθαρρυντική εικόνα για την ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ που έδειξε καλή οργάνωση και ότι της λείπει σε ποιότητα περισσεύει σε πάθος. Στο γήπεδό της έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία είκοσι επίσημα παιχνίδια (14/5/1) και έξι από τα τελευταία δέκα έχουν λήξει στο Under. Αμφίβολος ο μέσος Μάγκλιτσα (1 ματς) καθώς αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Κανένα άλλο σημαντικό πρόβλημα.

Η Ουνιόν νίκησε δίκαια την Μάιντς με 4-1 αλλά ένα κακό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να στοιχίσει. Το δεκάλεπτο ήρθε όταν άρχισαν οι αλλαγές του Ουρς Φίσερ και δέκα μεταγραφές, καλών παικτών, μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία. Σίγουρα ο κόουτς Φίσερ θα χρειαστεί και αυτός χρόνο για να βρει ιδανική ενδεκάδα. Εκτός έδρας οι πρωτευουσιάνοι έχουν μόνο μια νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες (1/1/4). Οι απουσίες της Ουνιόν σημαντικές καθώς εκτός είναι οι Τουσάρ, Κεντίρα, Χάμπερερ και Σέφαρ οι οποίοι θα μπορούσαν όλοι να είναι βασικοί στο κέντρο.

* Η Ντάρμσταντ δεν έχει χάσει ποτέ τα πρώτα δύο παιχνίδια της σε μια σεζόν στην Μπούντεσλιγκα.

* Η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει νικήσει ποτέ στα πρώτα δύο παιχνίδια της σε μια σεζόν στην Μπούντεσλιγκα.

* Η Ντάρμσταντ μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς εντός έδρας απέναντι στην Ουνιόν όλα για την δεύτερη κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντάρμσταντ έκανε καλή πρεμιέρα αλλά επιθετικά δεν έφτιαξε πολλές ποιοτικές φάσεις. Η Ουνιόν εκτός έδρας και με τόσους νέους παίκτες με προβληματίζει. Θα ποντάρουμε σε Under.

Βαθμολογία -

26/08/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 3 1 1 0 0 4 0 4
2 Λειψία Λειψία 3 2 1 0 1 7 4 3
3 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 3 1 1 0 0 4 1 3
4 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 3 1 1 0 0 2 0 2
5 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 3 2 1 0 1 6 5 1
6 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 3 1 1 0 0 3 2 1
7 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 3 1 1 0 0 2 1 1
8 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3 1 1 0 0 1 0 1
9 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 3 1 1 0 0 1 0 1
10 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 1 1 0 1 0 4 4 0
11 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 1 1 0 1 0 4 4 0
12 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 0 1 0 0 1 1 2 -1
13 Κολωνία Κολωνία 0 1 0 0 1 0 1 -1
14 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 0 1 0 0 1 0 1 -1
15 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 0 1 0 0 1 0 2 -2
16 Μάιντζ Μάιντζ 0 1 0 0 1 1 4 -3
17 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 0 1 0 0 1 0 4 -4
18 Μπόχουμ Μπόχουμ 0 1 0 0 1 0 5 -5
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr