Ποδόσφαιρο

Super League: Με το μυαλό στην Ευρώπη!

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 03:00

Αποστολές εντός έδρας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε Ατρόμητο και Κηφισιά αντίστοιχα. Απαιτητική εξόρμηση στη Λαμία για τον Άρη. 

Super League: Με το μυαλό στην Ευρώπη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΛΑΜΙΑ-ΑΡΗΣ

Η Λαμία προσπαθεί να φτιάξει μία ομάδα που θα είναι πιο επιθετική και αποτελεσματική, κάτι που έδειξε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Στις λεπτομέρειες δεν έφυγε με νίκη από το «Πανθεσσαλικό», αφού ισοφαρίστηκε στο φινάλε από τον Βόλο για το τελικό 2-2. Απέναντι στον Άρη έχει ένα ακόμη δύσκολο τεστ και ο Βόκολος περιμένει από τους παίκτες του να είναι και πάλι ανταγωνιστικοί. Η ομάδα της Φθιώτιδας απέκτησε και τον Τσιλιανίδη για να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά.

Ο Άρης μπήκε από νωρίς υπό πίεση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ήρθε και η ήττα στο Ηράκλειο στην πρώτη αγωνιστική. Εμφανώς επηρεασμένος ο Άρης με τον αποκλεισμό του στο Europa Conference League και συγκεκριμένα στα πέναλτι από τη Ντιναμό Κιέβου, ο Άρης έχασε από τον ΟΦΗ με 3-2. Ο Τερζής καλείται να βρει λύσεις και κυρίως ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας του, ώστε να επανέλθει ξανά σε κανονικούς και ομαλούς ρυθμούς. Οι μεταγραφές συνεχίζονται, ενώ προβλήματα έχουν ο γκολκίπερ Κουέστα, ο μέσος Ζουλ και ο εξτρέμ Σαβέριο. Ακόμα ένα παιχνίδι εκτός για τον Άρη, το τρίτο στη σειρά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θετική εικόνα είχε η Λαμία στο πρώτο ματς, ενώ ο Άρης θα προσπαθήσει να βγάλει χαρακτήρα. 2-3 γκολ (1.95).

ΠΑΟΚ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει το βατό πρόγραμμα που έχει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Τούμπα. Στην πρεμιέρα νίκησε με το ευρύ 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης με πρωταγωνιστή τον Ζίβκοβιτς και τώρα θα υποδεχθεί τη νεοφώτιστη Κηφισιά. Προερχόμενος πάντως από το ταξίδι και το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Σκωτία, έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League με το υπέρ του 2-1 επί της Χαρτς.. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει και πάλι ροτέισον, με τον επιθετικό Σαμάτα κασι τον μέσο Σοάρες να προέρχονται από τραυματισμούς. Πολύ πιεστικός μήνας για το δικέφαλο, που είναι πολύ κοντά να βγει αλώβητος από αυτή την διαδικασία.

Κάθε αρχή και δύσκολη και η Κηφισιά το αντιλήφθηκε αυτό στην παρθενική συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία με την ήττα στην πρεμιέρα στα Γιάννινα (3-0). Ο Αναστασίου έκανε λόγο για ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του και ξέρει πολύ καλά ότι το δεύτερο ματς, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Περιμένει να διορθωθούν προβλήματα που είχε η ομάδα του αμυντικά, ενώ αναμένεται να φανεί αν αυτήν τη φορά θα είναι στην αποστολή ο έμπειρος αμυντικός Μποτία.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως την πρώτη αγωνιστική, έτσι και σήμερα ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει μια χαλαρή νίκη, αφού έχει και Ευρώπη στη συνέχεια. 1 & Under 3.5 στο 1.85.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ολυμπιακός δίνει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε οκτώ ημέρες στο Καραϊσκάκη μετά και το χθεσινοβραδινό με την Τσουκαρίτσκι στο Γιουρόπα Λιγκ. Τη Πέμπτη έβαλε τις βάσεις για τη παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού το 3-1 είναι ένα πολύ καλό σκορ πρόκρισης. Αυτήν τη φορά, σε αντίθεση με το ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό θα έχει και το κόσμο στο πλευρό του (νίκη με 2-0). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν κι άλλη δουλειά, καθώς συνεχίζονται οι αλλαγές στο ρόστερ, με συνεχείς προσθήκες στο ρόστερ και ο Μαρτίνεθ αναμένεται να κάνει ροτέισον και εν όψει του επαναληπτικού στην Σερβία, αλλά και για να βάζει τους νεοαποκτηθέντες στην ομάδα του.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Ο Ατρόμητος μπαίνει τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε και παίζει στο Καραϊσκάκη, καθώς άλλαξε η έδρα, λόγω έργων στο γήπεδο του. Η ομάδα του Κόλμαν έχει μείνει χωρίς καλό παιχνίδι για ένα σημαντικό διάστημα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και είναι ένα ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θέλει να δείξει ανταγωνιστική, άλλωστε στόχος φέτος είναι τα πλέι οφ. Και στα φιλικά έδειξε ότι μπορεί κυνηγήσει ένα μεγαλύτερο στόχο φέτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάμε με το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.05, καθώς ο Ολυμπιακός αναζητά πρώτα το κλείδωμα του ευρωπαϊκού ομίλου και έπειτα την βελτίωση της εικόνας του.

Βαθμολογία -

26/08/2023Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 4 2 1 1 0 3 0 3
2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 3 1 1 0 0 3 0 3
3 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 3 1 1 0 0 2 0 2
4 ΟΦΗ ΟΦΗ 3 1 1 0 0 3 2 1
5 Λαμία Λαμία 1 1 0 1 0 2 2 0
6 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 1 1 0 1 0 2 2 0
7 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 1 1 0 1 0 0 0 0
8 ΑΕΚ ΑΕΚ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Ατρόμητος Ατρόμητος 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Άρης Άρης 0 1 0 0 1 2 3 -1
12 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 0 1 0 0 1 0 2 -2
13 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 0 1 0 0 1 0 3 -3
14 Κηφισιά Κηφισιά 0 1 0 0 1 0 3 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr