Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Με... φόρα η Άαρχους

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 06:41

Με τρία ματς συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δανίας, με την Ααρχους να ξεχωρίζει ως φαβορί.

Α’ Δανίας: Με... φόρα η  Άαρχους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

ΑΑΡΧΟΥΣ-ΛΙΝΓΚΜΠΙ

Η Άαρχους ευτύχησε να προηγηθεί της Οντένσε με τη σέντρα, αλλά δεν έψαξε το 2-0 και το πλήρωσε με την ισοφάριση. Στο φινάλε θα μπορούσε να καταλήξει οπουδήποτε το ματς, ωστόσο εκείνη είχε δοκάρι στο 84’. Υπέστη μόλις μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές, μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό φέτος. Από τον Νοέμβριο του 2020 αντιμετώπισε τέσσερις φορές τη Λίνγκμπι και πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, ανεξαρτήτως έδρας, δεχόμενη μόλις ένα γκολ.

Η Λίνγκμπι δεν μπορούσε να επιβάλλει τον ρυθμό της στη Ράντερς, δεν ήταν χειρότερη και όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα μείνει μέχρι τέλους. Εκμεταλλεύτηκε, όμως, το ότι οπισθοχώρησε ο αντίπαλος, βρήκε γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και πανηγύρισε την πολύτιμη νίκη. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τρία, μπορεί εκτός έδρας να μην είναι υπόδειγμα σταθερότητας, ωστόσο μπροστά στο κοινό της μετράει δύο διαδοχικά τρίποντα και αυτό ανεβάζει το ηθικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άαρχους είναι αήττητη στους τελευταίους τρεις αγώνες και έχει σίγουρα προβάδισμα. Αν και η Λίνγκμπι δείχνει καλή εικόνα. Άσσος (1.74)

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΧΒΙΝΤΟΒΡΕ-ΟΝΤΕΝΣΕ

Αναμενόμενη ήττα για τη Χβιντόβρε που δεν κατάφερε να αναστατώσει την μεγάλη Κοπεγχάγη συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Οι νεοφώτιστοι, που επέστρεψαν στα μεγάλα σαλόνια μετά από 26 χρόνια, αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες προσαρμογής, παραμένοντας δίχως τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές ενώ έχουν πετύχει μόλις δύο τέρματα. Under και No Goal τα τέσσερα από τα πέντε φετινά ματς.

Η Οντένσε βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς το σκορ και παρότι απάντησε άμεσα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή με την Άαρχους. Οι νησιώτες για μια ακόμη φορά επέδειξαν τα συνήθη πλέον αμυντικά προβλήματα που τους… ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν, έχοντας και στις πέντε έως τώρα φετινές αναμετρήσεις (όλα γκολ΄/γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασταθής η Χβιντόβρε, ενώ η Οντένσε, έχει σοβαρά θέματα στην άμυνα. Εφόσον και οι δύο ομάδες είναι ασταθείς, αναμένεται να υπάρχει θέαμα. Over 2.5 (1.70)

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Η Νόρτζελαντ αγωνίστηκε με αλλαγές και παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στο Σίλκεμποργκ, γνωρίζοντας μοιραία την πρώτη ήττα της σεζόν. Σε διπλό ταμπλό, την Πέμπτη υποδέχτηκε την Παρτιζάν Βελιγραδίου για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ που αποτελεί βέβαια και το πρώτο… στοίχημα της χρονιάς. Ισοπεδώνοντας, την σερβική ομάδα, με 5-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους. Over 3,5 τα τα τέσσερα από τα πέντε φετινά ματς.

Η Μίντιλαντ έπαιξε με την… φωτιά και κάηκε καθώς στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και δέχτηκε γκολ από τη Μπρόντμπι σε ένα μοιρασμένο ματς. Με πολλές μεταπτώσεις η απόδοση της στο ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας πάντως και την… δικαιολογία του “γεμάτου” προγράμματος καθώς αγωνίζεται και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την Πέμπτη υποδέχτηκε τη Λέγκια για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, η οποία έληξε ισόπαλη, με σκορ 3-3. Ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ψυχολογία της Νόρτζελαντ είναι στα ύψη μετά την πεντάρα που έριξε στην Παρτιζάν. Κάτι που σημαίνει ότι τώρα μπορεί να βάλει τους βασικούς. Αφού ουσιαστικά, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Όμως η Μίντιλαντ, χρειάζεται όλες τις δυνάμεις της, για την ρεβάνς με τη Λέγκια. Άσσος (1.84)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Βαθμολογία -

27/08/2023Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 15 5 5 0 0 13 4 9
2 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 12 5 4 0 1 15 5 10
3 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 9 5 3 0 2 8 6 2
4 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 9 5 3 0 2 6 6 0
5 Άαρχους Άαρχους 8 5 2 2 1 7 6 1
6 Βίμποργκ Βίμποργκ 8 6 2 2 2 7 9 -2
7 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 7 5 2 1 2 8 8 0
8 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 7 5 2 1 2 7 7 0
9 Οντένσε Οντένσε 5 5 1 2 2 7 8 -1
10 Ράντερς Ράντερς 5 6 1 2 3 5 14 -9
11 Χβιντόβρε Χβιντόβρε 2 5 0 2 3 2 7 -5
12 Βέιλε Βέιλε 0 5 0 0 5 5 10 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr