Ποδόσφαιρο

Α’ Σουηδίας: Κυνηγάει την τριάδα η Τζουργκάρντεν

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 02:50
Α’ Σουηδίας: Κυνηγάει την τριάδα η Τζουργκάρντεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Σουηδίας.

ΒΑΡΝΑΜΟ-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Βάρναμο στο Βάρμπεργκς όπου κόντρα σε αντίπαλο που δίνει μάχη για την επιβίωση, έδειξε απόλυτη ψυχραιμία και τακτική συγκέντρωση και με έξοχη λειτουργία στις αντεπιθέσεις πήρε εύκολα την νίκη. Δεύ6τερο συνεχόμενο διπλό για τους κυανόλευκους, που καλούνται να βελτιώσουν τις επιδόσεις στην έδρα τους για να μην αντιμετωπίσουν κίνδυνο στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Η Χάλμσταντ είχε στοχεύσει την αναμέτρηση με την Μπρομαποϊκάρνα αλλά και εκεί επιβεβαίωσε την κάκιστη αγωνιστική κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Κόντρα σε ντεφορμέ αντίπαλο έγινε φύλλο και φτερό, θα μπορούσε να ηττηθεί και με διπλάσιο σκορ εξαιτίας της άμυνά της που εξακολουθεί να θυμίζει παιδική χαρά. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στις οποίες έχει δεχθεί 14 γκολ το αποκαρδιωτικό παθητικό. Έξι ματς δίχως νίκη για τους κυανόλευκους που έτσι όπως πάνε θα κινδυνεύσουν στο φινάλε της περιόδου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρά την εξαιρετική της εικόνα εκτός έδρας, η Βάρναμο δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά εντός. Όμως η Χάλμσταντ είναι σε πολύ άσχημο σημείο, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες. 2-3 G (1.95)

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΜΙΑΛΜΠΙ-ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Η Μιάλμπι προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά η αποστολή της στο Μπόρας κόντρα στην πανίσχυρη Έλφσμποργκ ήταν εξαιρετικά δύσκολη και αποδείχθηκε και στην πράξη. Πρόσεξε ως συνήθως την άμυνά της αλλά δεν ‘ήταν αρκετό κόντρα στην πρωτοπόρο και σούπερ ποιοτική Έλφσμποργκ. Μετρά βέβαια τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδι, παραμένει στην πρώτη επτάδα της κατάταξης και δίχως το παραμικρό άγχος πορεύεται στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου.

Η Χάμαρμπι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα, καθώς έμεινε στην ισοπαλία στο Κάλμαρ. Έχει βελτιώσει πολύ τις επιδόσεις της πάντως με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε έξι ματς, αλλά έμεινε πολύ πίσω σε σχέση με την διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι πράσινοι προσέχουν πολύ την άμυνά τους, καθώς έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πολύ δυνατή στην έδρα της στη Στοκχόλμη όπου μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά ευάλωτη στις εξόδους της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες τα πηγαίνουν εξαιρετικά αμυντικά, ενώ έχουν θέμα στην επίθεση. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι. NG (1.80)

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΚΑΛΜΑΡ

Η Μπρομαποϊκάρνα προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα, αν και φαινόταν πως έχει βρει ξανά τα πατήματά της και ήταν ζήτημα χρόνου να πάρει και το θετικό αποτέλεσμα. Το έκανε στην στοχευμένη αναμέτρηση με την ντεφορμέ Χάλμσταντ την οποία σφυροκόπησε και πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ την νίκη που της έδωσε ξανά αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα για τους ροσονέρι του Όλαφ Μέλμπεργκ.

Η Κάλμαρ εξακολουθεί να πορεύεται ασθμαίνοντας προς το καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Έχει ξεμείνει από δυνάμεις η ομάδα που αγωνίστηκε το καλοκαίρι παράλληλα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας μικρό ρόστερ που δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει. Δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, μόλις που πήρε την ισοπαλία υποδεχόμενη την Χάμαρμπι. Μόνο ένα γκολ το ενεργητικό των ερυθρόλευκων σε αυτά τα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρομαποϊκάρνα έχει καλή εικόνα και δείχνει ασφαλής από την επικίνδυνη ζώνη. Ενώ η Κάλμαρ δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και αναμένεται να παίξει κλειστά. 2-3 G (2.00)

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΚΕΝ

Η Γκέτεμποργκ βρήκε τον πολυπόθητο ρυθμό που της έλειπε για ολόκληρο τον πρώτο γύρο της περιόδου και αρχίζει να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ της. Με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε δίκαια και πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ στο Ντέγκερφορς σε στοχευμένη αναμέτρηση. Τρεις νίκες στα τέσσερα ποιο πρόσφατα ματς έφθασε πλέον στο όριο της γραμμής σωτηρίας, θέλει ένα ακόμα τρίποντο για να βγει στον αφρό.

Η Χάκεν καταφέρνει να διαχειρίζεται τις παράλληλες υποχρεώσεις της εντός και εκτός συνόρων με ιδιαίτερη επιτυχία. Στην Αλσβενσκάν μετρά τρεις μαζεμένες νίκες που την διατηρούν σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση, θέλοντας να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Στην Ευρώπη υποδέχθηκε την Πέμπτη την Αμπερντίν στο Γιουρόπα Λιγκ, φέρνοντας ισοπαλία με 2-2 . Ενώ ακολουθεί την επόμενη Πέμπτη η ρεβάνς στην Σκωτία. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι Δυνατές στην επίθεση, ενώ δείχνουν καλή εικόνα τον τελευταίο καιρό. Βέβαια η Χάκεν έχει και την ρεβάνς με την Αμπερντίν, μεσοβδόμαδα. G/G και over 2.5 (1.90)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Η Τζουργκάρντεν πρόσθεσε ακόμα μία μαχητική εμφάνιση στο ενεργητικό της και πήρε την ισοπαλία από την ποιοτική Μάλμε. Της λείπει η φρεσκάδα ωστόσο στα τελευταία ματς, όπως αποτυπώνεται στον απολογισμό μίας νίκης στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδισα. Περισσότερο αποτελεσματική στην έδρα της, εκεί ποντάρει για να πάρει την τέταρτη θέση που αποτελεί το ταβάνι της στη φετινή περίοδο Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στο σκοράρισμα.

Η Ντέγκερφορς ποριοερχζόταν από δύο σερί νίκες και πήγε να τριτώσει το καλό κόντρα στην Γκέτεμποργκ. Εκεί ωστόσο υπέκυψε στην ποιοτική ανωτερότητα του αντιπάλου που η συγκυρία το έφερε να μάχονται προσωρινά για τον ίδιο στόχο. Ακόμα και έτσι οι ερυθρόλευκοι παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη είναι υποχρεωμένοι να δώσουν την μάχη στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Σε No Goal εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τζουργκάρντεν θέλει να φτάσει στην πρώτη τριάδα, απέχοντας 8 βαθμούς. Ενώ εντός έδρας, έχει οχτώ νίκες σε δέκα αγώνες. Η Ντέγκερφορς δείχνει καλή εικόνα, αλλά δυσκολεύεται εκτός έδρας. Άσσος και under 4.5 (1.65)

Βαθμολογία -

27/08/2023Allsvenskan
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Έλφσμποργκ Έλφσμποργκ 45 20 14 3 3 43 15 28
2 Χάκεν Χάκεν 44 20 14 2 4 50 22 28
3 Μάλμε Μάλμε 42 20 13 3 4 41 16 25
4 Νόρκεπινγκ Νόρκεπινγκ 34 20 10 4 6 34 24 10
5 Τζουργκάρντεν Τζουργκάρντεν 34 20 10 4 6 27 24 3
6 Χάμαρμπι Χάμαρμπι 29 20 8 5 7 25 27 -2
7 Μιάλμπι Μιάλμπι 28 20 8 4 8 20 21 -1
8 Καλμάρ Καλμάρ 27 20 7 6 7 21 27 -6
9 Μπρομαποϊκάρνα Μπρομαποϊκάρνα 26 20 8 2 10 25 31 -6
10 Βάρναμο Βάρναμο 25 20 8 1 11 22 24 -2
11 Χάλμσταντ Χάλμσταντ 25 20 7 4 9 19 34 -15
12 Σίριους Σίριους 20 20 5 5 10 26 31 -5
13 Ντέγκερφορς Ντέγκερφορς 20 20 6 2 12 20 43 -23
14 Γκέτεμποργκ Γκέτεμποργκ 19 20 4 7 9 19 24 -5
15 ΑΪΚ Στοκχόλμης ΑΪΚ Στοκχόλμης 19 20 4 7 9 19 26 -7
16 Βάρμπεργκ Βάρμπεργκ 11 20 2 5 13 16 38 -22
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Allsvenskan (Relegation)
Relegation - Superettan

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr