Ποδόσφαιρο

Α' Γαλλίας: Προβάδισμα η Λιλ

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 10:44

Η Λιλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λοριάν και το διπλό έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά. Πιθανό το Goal/Goal σε Μονπελιέ και Νίκαια, "φαγωμένος" κρίνεται ο άσος της Ρεν. 

Α' Γαλλίας: Προβάδισμα η Λιλ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γαλλίας.

ΡΕΝ-ΧΑΒΡΗ

Η Ρεν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Λανς, αλλά έφτασε στην ισοφάριση (1-1) και πήρε το βαθμό. Υπέστη, πάντως, την πρώτη της απώλεια, ωστόσο, διατηρείται αήττητη μετά τη νίκη της κόντρα στη Μετς (5-1) στην πρεμιέρα. Πέρυσι, για 2η διαδοχική σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση, αποδεικνύοντας πως είναι ικανή να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Η κατάσταση δεν αλλάζει και φέτος και αναμένεται να είναι από τις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή έξοδο. Εκτός οι επιθετικοί Αμπλίν και Τεριέ.

Η Χάβρη έχασε 1-2 από τη Μπρεστ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε και 2ο γκολ. Υπέστη την πρώτη της ήττα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη μετά και την ισοπαλία 2-2 με τη Μονπελιέ στην πρεμιέρα. Πέρυσι, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Β・Γαλλίας και μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στο Σαμπιονά! Προφανώς, αγωνιζόμενη φέτος σε υψηλότερο επίπεδο, η κατάσταση είναι διαφορετική και ο στόχος δεν είναι άλλος εκτός από την παραμονή. Εκτός ο αμυντικός Ελ Χατζάμ, ο μέσος Εμπεμπά και οι επιθετικοί Κιταλά και Κορνέτ.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φυσιολογικό φαβορί η Ρεν, φαγωμένος ο άσος (1,47).

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΤΟΥΛΟΥΖ

Το Στρασβούργο δεν μπόρεσε να κοντράρει την καλύτερη Μονακό και έχασε με 0-3. Υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών, μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στη Λυών στην πρεμιέρα.Πέρυσι, πραγματοποίησε πολύ κακή σεζόν και βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή της. Τελικά, τερμάτισε στη 15η θέση και σώθηκε. Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν με φιλοδοξίες, έχοντας γίνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και ευελπιστεί σε μία καλύτερη παρουσία. Εκτός είναι ο αμυντικός Σόμπολ και ο μέσος Αολού.

Η Τουλούζ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Παρί Σεν Ζερμέν, πιέστηκε κατά διαστήματα, αλλά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), με πέναλτι στο 87'. Yπέστη την πρώτη απώλεια, ωστόσο παραμένει αήττητη μετά την επικράτηση με 2-1 κόντρα στη Ναντ στην πρεμιέρα. Σε γενικές γραμμές, έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα, δείχνει ικανή για μία άνετη σεζόν και το κλίμα είναι καλό. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Σαϊμπί (1/0) και ο επιθετικός Οναϊγού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιμένουμε ισορροπημένο ματς, θα επιλέξουμε το Under 2,5 (1,93).

ΚΛΕΡΜΟΝ-ΜΕΤΣ

Η Κλερμόν έχασε 0-2 από την καλύτερη Ρεμς, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Παραμένει χωρίς βαθμό μετά και την ήττα 2-4 από τη Μονακο στην πρεμιέρα. Πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία, καθώς όχι μόνο δεν κινδύνεψε, αλλά βρέθηκε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και τερμάτισε τελικά στην 8η θέση. Φέτος, πάντως, δύσκολα θα πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία και αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της. Εκτός είναι ο στόπερ Κοφριέ και ο μεσοεπιθετικός Ρασάνι.

Η Μετς βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μαρσέιγ, στο 59' έμεινε με δέκα παίκτες, παρόλα αυτά έκανε την ανατροπή, αλλά τελικά έφερε ισοπαλία 2-2. Πήρε τον πρώτο της βαθμό, ωστόσο παραμένει χωρίς νίκη μετά τη ォβαριάサ ήττα που γνώρισε από τη Ρεν με 1-5. Παρουσιάζει αδυναμίες στην άμυνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Λο (2/0). Εκτός ακόμη οι μέσοι ΕνΓκεσάν (1/0) και Τζάλοου και ο αρχηγός - πλάγιος αμυντικός Ιντόλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,55).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΡΕΜΣ

Η Μονπελιέ ήταν εντυπωσιακή στο παιχνίδι με τη Λυών, επικρατώντας με το ευρύ 4-1! Προηγήθηκε 3-0, δέχθηκε γκολ, στο 80' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και στο τέλος πέτυχε κι άλλο γκολ. Σημείωσε την πρώτη της νίκη, ενώ παραμένει αήττητη μετά και το ισόπαλο 2-2 με τη Χάβρη στην πρεμιέρα. Πολύ καλή επιθετικά, σκοράρει με ευκολία. Δεν λείπουν, ωστόσο, οι αμυντικές... αρρυθμίες. Εκτός οι αμυντικοί Σακό και Σεντ Λους.

Η Ρεμς ήταν καλύτερη της Κλερμόν και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Πήρε τους πρώτους της βαθμούς, μετά την ήττα με 1-2 στην πρεμιέρα από τη Μαρσέιγ. Πέρυσι κινήθηκε στην・αφάνεια και τερμάτισε στην 11η θέση. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν αλλάζει κάτι και φέτος αναμένεται να κινηθεί κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Εκτός ο στόπερ Οκούμου (1/0) και ο μέσος Ρίτσαρντσον (2/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων, θα προσανατολιστούμε στο Goal/Goal (1,57).

ΛΟΡΙΑΝ-ΛΙΛ

Η Λοριάν έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Νις σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έφτασε στην ισοφάριση. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία, μετά και το 0-0 με την Παρί στην πρεμιέρα. Πρωταρχική της επιδίωξη είναι η πααμονή στην κατηγορία, δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να πετύχει και μάλιστα με άνεση στον στόχο της. Εκτός οι αμυντικοί Μεντί και Σίλβα, ο μέσος Μπουαγκάρ και ο επιθετικός Τόσιν.

Η Λιλ επικράτησε της Ναντ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0. Προηγήθηκε στο 66', στο 78' έμεινε με δέκα παίκτες και σφράγισε τη νίκη της με γκολ στις καθυστερήσεις. Σημείωσε την πρώτη της νίκη, ενώ παραμένει αήττητη μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Νις στην πρεμιέρα.Σε γενικές γραμμές, το ξεκίνημα της θεωρείται θετικό. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ριμπέιρο (2/0). Εκτός είναι ακόμη οι αμυντικοί Αλεξσάντρο (2/0), Υμτιτί και Ντιάγκο Τζαλό και ο επιθετικός Μπαγιό.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο ποιοτική η Λιλ, έχει φυσιολογικά το προβάδισμα. Στο 1,95 το διπλό.

ΝΙΣ-ΛΥΩΝ

Η Νις έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λοριάν, σε ένα ισορροπημένο ματς και με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκε. Ανάλογο αποτέλεσμα είχε φέρει και στην πρεμιέρα με τη Λιλ. Πέρσι τερμάτισε στην 9η θέση, μένοντας μακριά από την ευρωπαϊκή έξοδο, η οποία αποτελούσε και τον στόχο της. Φέτος, θεωρητικά, η επιδίωξη της είναι η ευρωπαϊκή έξοδος, αλλά δεν είναι από τα φαβορί. Εκτός ο αμυντικός Τοντιμπό (1/0), ο μεσοεπιθετικός Κλοντ - Μορίς και ο επιθετικός Μπόγκα (1/0).

Τραγική η Λυών στο ματς με τη Μονπελιέ, από την οποία γνώρισε τη συντριβή με 1-4! Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3, μείωσε στο 69', στο 80' όμως έμεινε με δέκα παίκτες και δέχθηκε και 4ο γκολ στο τέλος. Παραμένει χωρίς βαθμό μετά και την ήττα 1-2 από το Στρασβούργο στην πρεμιέρα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Λακαζέτ (2/1). Εκτός ακόμη ο γκολκίπερ Λόπες, ο αμυντικός Μάτα (1/0) και ο στόπερ Λόβρεν και ο μέσος Τολισό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη η πρόβλεψη για τη νικήτρια. Επιλέγουμε το Goal/Goal (1,60).

Βαθμολογία -

27/08/2023Ligue 1
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μονακό Μονακό 7 3 2 1 0 10 5 5
2 Μαρσέιγ Μαρσέιγ 7 3 2 1 0 6 3 3
3 Μπρεστ Μπρεστ 6 3 2 0 1 5 5 0
4 Παρί Σεν Ζερμέν Παρί Σεν Ζερμέν 5 3 1 2 0 4 2 2
5 Ρεν Ρεν 4 2 1 1 0 6 2 4
6 Μονπελιέ Μονπελιέ 4 2 1 1 0 6 3 3
7 Λιλ Λιλ 4 2 1 1 0 3 1 2
8 Τουλούζ Τουλούζ 4 2 1 1 0 3 2 1
9 Ρεμς Ρεμς 3 2 1 0 1 3 2 1
10 Στρασβούργο Στρασβούργο 3 2 1 0 1 2 4 -2
11 Νις Νις 2 2 0 2 0 2 2 0
12 Λοριάν Λοριάν 2 2 0 2 0 1 1 0
13 Χάβρη Χάβρη 1 2 0 1 1 3 4 -1
14 Ναντ Ναντ 1 3 0 1 2 4 7 -3
15 Λανς Λανς 1 3 0 1 2 4 7 -3
16 Μετς Μετς 1 2 0 1 1 3 7 -4
17 Κλερμόν Κλερμόν 0 2 0 0 2 2 6 -4
18 Λυών Λυών 0 2 0 0 2 2 6 -4
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Ligue 1 (Promotion - Play Offs: )
Relegation - Ligue 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr