Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Βέιλε-Μπρόντμπι, ακόμα μια ήττα για τους γηπεδούχους

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 12:21
Α’ Δανίας: Βέιλε-Μπρόντμπι, ακόμα μια ήττα για τους γηπεδούχους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Βέιλε

Λίγα πράγματα και πάλι από την Βέιλε που παρότι απάντησε, δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό στην έδρα της Βίμποργκ. Χωρίς αρχή και τέλος οι νεοφώτιστοι, καθώς συμπλήρωσαν πέντε αγωνιστικές χωρίς βαθμό, με προβληματικές επιδόσεις ιδίως αμυντικά και μοιραία βρίσκονται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Γκολ/γκολ με over και τα τέσσερα τελευταία ματς.

Μπρόντμπι

Αποστολή εξετελέσθη για τη Μπρόντμπι που απέφυγε τα ρίσκα στο Χέρνιγκ, είχε υπομονή και κατάφερε να “αποδράσει” με τους τρεις βαθμούς με γκολ στα τελευταία λεπτά. Για πρώτη φορά φέτος, μετρά δύο σερί νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ και σταδιακά δείχνει να αποκτά συνέπεια στην απόδοση της. Έχει σκοράρει και στα πέντε φετινά ματς, over τα τέσσερα εξ αυτών.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.5 3.45 1.92 1.82 1.87 1.3 3.2 1.74 1.92 1.74 1.25 1.24
Βέιλε - Μπρόντμπι / Εκτίμηση

Η Βέιλε μέχρι τώρα έχει μόνο ήττες στο πρωτάθλημα, αυτή τη σεζόν. Έχοντας κάκιστη εικόνα αγωνιστικά. Ενώ η Μπρόντμπι, έχει δύο συνεχόμενες νίκες και δείχνει να πηγαίνει καλά. 2 (1.92)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr