Ποδόσφαιρο

Β’ Νορβηγίας: Μος-Κρίστιανσουντ, γκολ εκατέρωθεν

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 12:26
Β’ Νορβηγίας: Μος-Κρίστιανσουντ, γκολ εκατέρωθεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Νορβηγίας.

Μος

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη επί της Μιοντάλεν με 4-1, αφού στο αμέσως επόμενο ματς έφυγε ηττημένη από την έδρα της Μπρίνε με 3-1. Οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν ποιοτικό ποδόσφαιρο στο α’ ημίχρονο. Αλλά το δεύτερο ημίχρονο, ήταν όταν το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον. Με τα τέσσερα γκολ του αγώνα, να έρχονται όλα σε αυτό. επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον. Έτσι, βρέθηκε στη 11η θέση, 4 βαθμούς κάτω από την 6η προνομιούχο θέση.

Κρίστιανσουντ

Από την πρεμιέρα είχε να ηττηθεί εκτός έδρας. Τότε ήταν η Φρέντρικσταντ με 0-1 και μεσοβδόμαδα, που γνώρισε τη δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττα. Με την Σάντνες, να είναι η ομάδα που την κέρδισε. Το παιχνίδι διεξήχθη κατά την διάρκεια συνεχούς βροχόπτωσης, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να αποδώσουν ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του Μίκελσεν στον πάγκο, καθώς την Παρασκευή ανακοινώθηκε η απόλυση του. Έτσι, παρέμεινε στην 6η θέση και απέχει 9 βαθμούς από τη 2η προνομιούχο θέση, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.72 3.6 2.18 2.37 1.48 1.55 2.22 1.45 2.5 1.55 1.21 1.37
Μος - Κρίστιανσουντ / Εκτίμηση

Η Μος είναι ομάδα που παίρνει τα καλύτερα της αποτελέσματα στην έδρα της. Ενώ παίζει με την Κρίστιανσουντ, η οποία δεν έχει πάρει νίκη, στα τελευταία έξι παιχνίδια. Ενώ πετυχαίνει και δέχεται γκολ, με την ίδια ευκολία. G/G (1.54)

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr