Ποδόσφαιρο

Copa Libertadores: Ιντερνασιονάλ-Μπολιβάρ, ακλόνητο φαβορί!

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 10:19

Η Ιντερνασιονάλ έχει το πάνω χέρι και ο δρόμος για τα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι ανοιχτός μέσα από το γήπεδό της. 

Copa Libertadores: Ιντερνασιονάλ-Μπολιβάρ, ακλόνητο φαβορί!

Α' ματς: Μπολίβαρ - Ιντερνασιονάλ 0-1

Aγώνας ρεβάνς για τα προημιτελικά. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση νίκης της Μπολιβάρ με 1 γκολ διαφορά ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Φλουμινένσε - Ολίμπια.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Ιντερνασιονάλ

Πέτυχε τεράστια νίκη στο πρώτο ματς, επικρατώντας 1-0 στη Βολιβία. Όχι μόνο άντεξε στις δύσκολες συνθήκες της αντίπαλης έδρας, αλλά μπορούσε να έχει και άλλο γκολ. Στάθηκε και αυτή τυχερή όμως χάρη στο δοκάρι και τον τερματοφύλακά της. Κρατάει ότι προηγείται στη σειρά και πλέον έχεις τις βάσεις πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα, πήρε ένα σημαντικό βαθμό στην έδρα της πανίσχυρης Φλαμένγκο, μένοντας στο 0-0. Σε γενικές γραμμές κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να γίνει και η ίδια ιδιαίτερα απειλητική.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο μπακ Μολέντο, εκτός οι μέσοι Καμπανιάρο, Ράμος, Ρόμουλο. Aμφίβολοι Βιτάο (μπακ), Λουίζ Αντριάνο (επιθετικός).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Πιθανή ενδεκάδα

Ροσέτ –Μπούστος, Βιτάο, Μερκάδο, Ρενιέ – Αράνγκιζ, Γκάμπριελ– Μαουρίσιο, Αλάν Πατρίκ, Βάντερσον –Βαλένσια

Μπολιβάρ

Η Μπολίβαρ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα και έτσι πρέπει να κάνει ανατροπή για να προκριθεί στα ημιτελικά, πρώτη φορά από το 2014. Η ομάδα του Μπενιάτ Σαν Χοσέ, είχε μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί, καθώς δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα Βολιβίας. Η ήττα στο πρώτο ματς ήταν μόλις η δεύτερη στα τελευταία εννέα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Εξαιρετικά δύσκολο κρίνεται πλέον το έργο της στη Βραζιλία, αναφορικά με τη μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δεν έχει ισοπαλία στα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με μόλις τρεις νίκες. Οι δύο από αυτές όμως ήταν στα τρία τελευταία ταξίδια.

Αγωνιστικά νέα

Aμφίβολος ο βασικός στόπερ Σαγρέδο.

Πιθανή ενδεκάδα

Λάμπε – Σαγρέδο, Φερέιρα, Μπενταμπέρι – Ροντρίγκες, Χουστινιάνο, Βιγιαμίλ, Μπεχαράνο – Σάβιο, Ντα Κόστα, Ρόνι Φερνάντες

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5.35 8.85 2.15 1.62 1.44 2.57 2.1 1.65 1.04 1.13 3.37
Ιντερνασιονάλ - Μπολιβάρ / Εκτίμηση

Η Ιντερνασιονάλ έθεσε πλέον βάσεις πρόκρισης και είναι λογικό να παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί. Η Μπολιβάρ θα πιέσει, αφού θέλει απεγνωσμένα ένα γκολ. Το αμφίτερμα σε αυτές τις τιμές αξίζει το ρίσκο.

Goal/goal (2.35)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr