Ποδόσφαιρο

Copa Sudamericana: Εστουδιάντες-Κορίνθιανς, κλειστό παιχνίδι!

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 10:22
Copa Sudamericana: Εστουδιάντες-Κορίνθιανς, κλειστό παιχνίδι!

Α’ ματς: Κορίνθιανς - Εστουδιάντες 1-0
Αγώνας ρεβάνς για τα προημιτελικά. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση νίκης της Εστουδιάντες με 1 γκολ διαφορά ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπη στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τη νικήτρια του Αμέρικα Μινέιρο – Φορταλέζα.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα

Η Εστουδιάντες καλείται να ανατρέψει το 0-1, σκορ με το οποίο έχασε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έδειξε καλή εικόνα καθώς δυσκολεύτηκε στο να δημιουργήσει φάσεις. Στο πρωτάθλημα Αργεντινής, έχασε εντός έδρας 1-3 από την Ουνιόν Σάντα Φε. Μπορεί να προηγήθηκε στο 44', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε τρία γκολ (49', 57', 64'). Υπέστη 3η διαδοχική ήττα στις δύο διοργανώσεις και ενώ είχαν προηγηθεί έξι νίκες και δείχνει πως βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Πολύ καλή η παρουσία της εντός έδρας όπου σε 18 παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία ήττα.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο πολύτιμος αριστερός μπακ/χαφ Μπενεντέτι. Συνεχίζει την αποθεραπεία ο πολύτιμος Λ. Γοδόι. Τραυματίες ο δεύτερος κίπερ Ιάκοβιτς και ο νεσοεποκτηθείς χαφ Αλταμίρανο. Αποθεραπεύτηκε ο Γκαρίγιο. Παραμένουν τραυματίες οι σημαντικοί Ρομέρο (Α), Πιάτι (ΜΕ), καθώς και οι Μας (Α) και Πινιέιρο (Μ).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Κορίνθιανς

Η Κορίνθιανς απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση μετά την επικράτηση της στο πρώτο παιχνίδι (1-0). Θα μπορούσε, μάλιστα, να είχε πάρει και μεγαλύτερο πλεονέκτημα, για να περάσει στην επόμενη φάση, αν ήταν πιο προσεκτική. Στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, έφερε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με την Γκοϊάς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 59', αλλά ισοφάρισε στο 82'. Δεν μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στη νίκη κόντρα στην Εστουδιάντες, η οποία είναι και η μοναδική σε τέσσερα ματς. Πάντως, είναι αήττητη σε τρία παιχνίδια, ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο αμυντικός Φάγκνερ και ο μέσος Ρόνι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.8 3.25 4.85 1.5 2.42 1.16 4.5 2.25 1.57 1.16 1.31 1.94
Εστουδιάντες ντε λα Πλάτα - Κορίνθιανς / Εκτίμηση

H Κορίνθιανς θα το πάει στα χαμηλά το παιχνίδι, δεν θα θέλει να δώσει ρυθμό. Αναμένεται σφιχτό και σκληρό ματς.

1Χ & under 2.5 (1.88)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr