Ποδόσφαιρο

League Cup Αγγλίας: Eύκολο έργο οι "μεγάλοι"!

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 00:11

Δυνατές αναμετρήσεις στο κύπελλο Αγγλίας, με τις εκπλήξεις να αποτελούν το αλατοπίπερο της διοργάνωσης! 

League Cup Αγγλίας: Eύκολο έργο οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΓΟΥΛΒΣ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Γουλβς χρειάστηκε τους ηρωισμούς του τερματοφύλακα Σα για να κρατήσει ανέπαφη εστία στην έδρα της Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν με «χρυσή αλλαγή» τον Κάλαϊτζιτς στο 87', στο πρώτο γκολ του στην Αγγλία. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ, δεν έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Έχει προκριθεί σε 11 από τα τελευταία 12 ματς Λιγκ Καπ απέναντι σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος- κλειδί Νούνες, αλλά σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η Μπλάκπουλ με δέκα παίκτες, έχασε 3-0 στο Λίνκολν και παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι Λιγκ 1, χωρίς να σκοράρει, καθώς τα τρία προηγούμενα ήταν λευκές ισοπαλίες. Η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι, έχει δύο επίσημες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αμφότερες με σκορ 2-0. Παίζει πρώτη φορά με Γουλβς από το 2015, την έχει κερδίσει δύο φορές στα τελευταία 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχασε και τα τρία τελευταία ματς Λιγκ Καπ με ομάδες Πρέμιερ Λιγκ, τελευταία πρόκριση το 2009. Εκτός οι Γκέιμπριελ (μπακ) και Τζόζεφ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκοίλιες και οι δύο ομάδες στο σκοράρισμα. Φυσικά τις χωρίζει μια κατηγορία. Προβάδισμα οι λύκοι. 1 & under 3.5 (2.05).

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Πλίμουθ για την Τσάμπιονσιπ και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τέσσερις σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, είναι ακόμα αήττητη σε επίσημα ματς φέτος, σκοράροντας σε όλα, ενώ έχει δύο νίκες εντός έδρας με γκολ στο 90ό λεπτό. Έχει περάσει στον τρίτο γύρο μόνο μία φορά στις τελευταίες εννέα σεζόν και αυτή το 2015-16. Εκτός Όκλι, Λερντ (μπακ), Τ. Ρόμπερτς, Ντεμπελέ (μεσοεπιθετικός). Αμφίβολος ο μέσος Χολ.

Η Κάρντιφ δυσκολεύτηκε εντός έδρας με Σέφιλντ Γουέν. για την Τσάμπιονσιπ, αλλά κέρδισε με 2-1 εντός, για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει πληρώσει το γκολ – γκολ και το οver 2.5 σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της φέτος. Είναι αήττητη σε εννέα σερί ματς με την Μπέρμιγχαμ, την οποία κέρδισε πέρσι δύο φορές στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που προκρίθηκε στον τρίτο γύρο ήταν το 2014-15, ενώ μετρά πέντε σερί αποκλεισμούς σε αγώνες του δεύτερου γύρου. Εκτός ο τερματοφύλακας Όλσοπ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ρόμιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται ωραίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Μπορούν να σκοράρουν εκατέρωθεν και σίγουρα θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Goal/goal (1.80).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Μπόλτον βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μπέρτον για τη Λιγκ 1 και παρ' όλο που κατάφερε να αποσπάσει 1-1, είναι πληγωμένη, καθώς δεν έχει νίκη σε δύο σερί ματς, δεχόμενη συνολικά πέντε γκολ, ενώ δεν έχει ανέπαφη εστία τρεις αγώνες. Η ομάδα του Ίαν Ίβατ, πληρώνει το over 2.5 σε τρία από τα τέσσερα φετινά εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά που προκρίθηκε στον τρίτο γύρο ήταν το 2017-18, ενώ από τότε έχει αποκλειστεί δύο φορές στον δεύτερο γύρο. Εκτός ο αρχηγός και στόπερ Ρικάρντο Σάντος.

Η Μίντλεσμπρο βρέθηκε πίσω στο σκορ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Τσάμπιονσιπ και έχασε 4-2 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, παραμένοντας με μόνο έναν πόντο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έχει κερδίσει έτσι μόνο στο Λιγκ Καπ επίσημο παιχνίδι στη φετινή σεζόν και δεν έχει ακόμα ανέπαφη εστία. Κέρδισε την Μπόλτον στον τελικό του Λιγκ Καπ το 2004. Μετρά οκτώ σερί νίκες εναντίον της, αλλά έχει γνωρίσει τον αποκλεισμό σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες φορές που βρήκε αντίπαλο από χαμηλότερη κατηγορία στη διοργάνωση. Αμφίβολοι Κλαρκ, Ντάικστιλ (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι δύο ομάδες αμυντικά. Είναι και ο θεσμός του κυπέλλου πιο ανοιχτός. Αναμένουμε γκολ. Over 2.5 (1.72).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΝΟΡΙΤΣ

Η Μπρίστολ Σίτι κατάφερε να σώσει την ισοπαλία 1-1 στο Χαλ για την Τσάμπιονσιπ, όπου είναι δύο αγώνες χωρίς νίκη, αλλά έχει μόνο μία ήττα. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, έχει πληρώσει οver 2.5 μόνο στο Λιγκ Καπ μέχρι στιγμής, ενώ έχει στη διοργάνωση τη μοναδική εντός έδρας νίκη. Μετρά πέντε σερί προκρίσεις από τον δεύτερο γύρο του θεσμού, τελευταίος αποκλεισμός σε αυτό το στάδιο ήταν το 2009-10. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, ο μέσος Μπεναρούς και ο επιθετικός Κόνγουεϊ, αμφίβολος ο επιθετικός Βάιμαν, επιστέφει από τιμωρία ο μπακ Ντίκι.

Η Νόριτς διέλυσε 4-0 τη Χάντερσφιλντ εντός έδρας και πήρε δεύτερη σερί νίκη στην Τσάμπιονσιπ, όπου είναι δεύτερη. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ είναι αήττητη ακόμα στη σεζόν και πληρώνει over 2.5 σε τέσσερα από τα φετινά πέντε επίσημα παιχνίδια. Ο Ρόου σκοράρει σε τρία σερί ματς όλων των διοργανώσεων και σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε. Έχει αποκλειστεί σε δύο από τα τελευταία τρία ματς δεύτερου γύρου Λιγκ Καπ. Πλήγμα ο τραυματισμός του αρχισκόρερ επιθετικού Σάρτζεντ. Εκτός οι μπακ Χάνλι, Τόμκινσον, ο μέσος Σόρενσεν και ο επιθετικός Σάινθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Nόριτς έχει δείξει καλό πρόσωπο εκτός έδρας και δεν επηρεάζεται από έδρες. 2X & over 1.5 (2.00).

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Νιούπορτ κέρδισε 3-1 εντός τη Σάτον και έχει δύο σερί νίκες Λιγκ 2, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση. Η ομάδα του Γκρέιαμ Κάχλαν, έχει πληρώσει over 2.5 και στα έξι φετινά επίσημα ματς, ενώ έχει μόνο νίκες εντός έδρας. Θέλει να περάσει τρίτο γύρο για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στο Κύπελλο Αγγλίας έχει αποκλείσει τα τελευταία χρόνια ομάδες όπως η Λέστερ και η Τότεναμ, αλλά στο Λιγκ Καπ δεν έχει κερδίσει ποτέ ομάδα από τα «σαλόνια» (2 ισοπαλίες, 11 ήττες) και αποκλείεται από τέτοια στις τέσσερις τελευταίες σεζόν.

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε εντός έδρας με Κρ. Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έμεινε στο 1-1. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, παραμένει αήττητη σε τρία επίσημα παιχνίδια, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ σκοράρει σε όλα τα ματς. Έχει μία ήττα στα τελευταία 12 εντός έδρας ματς όλων των διοργανώσεων. Πέρσι αποκλείστηκε από ομάδα Λιγκ 2, τελευταία φορά που σύλλογος πρώτης κατηγορίας βγήκε εκτός από ομάδα τέταρτης δύο σερί χρονιές ήταν το 1961-62. Εκτός παραμένει ο τιμωρημένος περσινός αρχισκόρερ Τόνι, εκτός οι μέσοι Ντασίλβα, Μπαπτίστ αμφίβολος ο μπακ Μι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρέντφορντ αναμενόμενα θα φτάσει στη πρόκριση. Μπορεί να προσφέρει και τέρματα. 2 & over 2.5 (1.88).

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΠΛΙΜΟΥΘ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Η Πλίμουθ στα δύο τελευταία ματς για την Τσάμπιονσιπ βρίσκεται 1-0 πίσω, ισοφαρίζει αλλά χάνει 2-1 στο 90ό λεπτό, κάτι που έγινε τελευταία φορά στο εκτός έδρας ματς με την Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει πληρώσει το over 2.5 σε τέσσερα από τα πέντε φετινά επίσημα ματς. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σκοράρει με τον Χάρντι. Θέλει να προκριθεί στον τρίτο γύρο του θεσμού για πρώτη φορά από τη σεζόν 2007-08, έχοντας αποκλειστεί πέντε φορές από τότε μέχρι σήμερα στον δεύτερο γύρο. Εκτός Κούπερ (τερμ.), Γκιλέσπι, Γκάλογουεϊ (μπακ).

Η Πάλας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στην έδρα της Μπρέντφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά γλίτωσε την ήττα ισοφαρίζοντας στο τελευταίο τέταρτο. Οι Λονδρέζοι, πληρώνουν under 2.5 και στα τρία φετινά ματς ως τώρα, χωρίς να έχουν σκοράρει πάνω από μία φορά. Εκτός έδρας όμως, η ομάδα του Ρόι Χότζσον παραμένει αήττητη σε δύο φετινά ταξίδια. Δεν έχει πετύχει καν γκολ σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια Λιγκ Καπ, με τρία 0-0 και αποκλεισμούς στα πέναλτι. Εκτός ο μέσος Ολίσε και ο επιθετικός Ματέους, αμφίβολος ο μέσος Χιούζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πάλας είναι το μεγάλο φαβορί εδώ, αφού οι δύο ομάδες έχουν χάσμα μεταξύ τους. Το διπλό στο 1.72 είναι δελεαστικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr