Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Παναθηναϊκός-Μπράγκα, με γκολ στους ομίλους!

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 10:36

Μετά από 13 χρόνια, οι “πράσινοι”… φλερτάρουν με την επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ακολουθώντας την εικόνα και του πρώτου ματς, επιλέγουμε ποντάρισμα τερμάτων αλλά και φινάλε θρίλερ!

Προκριματικά Champions League: Παναθηναϊκός-Μπράγκα, με γκολ στους ομίλους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπράγκα.

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.
Στο ΟΑΚΑ
22:00, Cosmote Sport 2 HD

Παναθηναϊκός – Μπράγκα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις στην Novibet

Στην Betsson θα βρείτε σούπερ προσφορά* για το Παναθηναϊκός - Μπράγκα

Παναθηναϊκός-Μπράγκα με σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό πρώτο ημίχρονο στην Πορτογαλία, έχασε τη συγκέντρωσή του μετά την ανάπαυλα και δέχθηκε το 2-0. Το γκολ του Μαντσίνι στο φινάλε άνοιξε και πάλι την πρόκριση, αναμένεται κατάμεστο το ΟΑΚΑ. Πρώτη υποχρέωση το Σάββατο για το πρωτάθλημα, επικράτησε 3-0 του Βόλου στη Λεωφόρο, έχοντας επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ψάχνει την επιστροφή στους ομίλους έπειτα από 13 χρόνια.

“Δεν έχουμε επιλογές. Πρέπει να νικήσουμε. Βάσει του πρώτου ματς, πρέπει να νικήσουμε αν θέλουμε να πάμε στους ομίλους. Η Μπράγκα έχει εμπειρία, παίζει σε καλό πρωτάθλημα, πιστεύω θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, δύσκολο να υπάρχει σκοπιμότητα. Πόσω μάλλον από εμάς που θέλουμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα ’’ υπογράμμισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γνωστές απουσίες
Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μπακ Γκάνεα, οι μέσοι Κλέινχεϊσλερ, Ζέκα, ο στόπερ Πάλμερ-Μπράουν και ο επιθετικός Γερεμέγεφ. Ταλαιπωρείται απο ίωση και αποκλείστηκε απο την αποστολή ο εφεδρικός πορτιέρε Λοντίγκιν.

Πιθανή σύνθεση:Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα, Τζούρισιτς – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Μπράγκα

Η Μπράγκα εκμεταλλεύτηκε το ότι ήταν αποτελεσματική και βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο έλειψε να φτάσει σε «καθαρή» νίκη αλλά το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις άλλαξε τις ισορροπίες. Η πορτογαλική ομάδα έχει παίξει 13 φορές σε ευρωπαϊκό όμιλο από το 2006 και έπειτα, οι 11 στο Γιουρόπα Λιγκ και οι δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το περασμένο τριήμερο δεν είχε υποχρεώσεις για την εγχώρια λίγκα, ζήτησε και πήρε αναβολή ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη μάχη της Αθήνας.

«Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα και ένα καλό σύνολο. Αυτό με προβληματίζει. Θα κυνηγήσουμε το γκολ αύριο» τόνισε ο Αρτούρ Ζόρζε.

Χωρίς Μουρσάτι
Τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός στο πρώτο ματς μέσος Μουρσάτι. Έτοιμος αντιθέτως ο μπακ Μπόρχα, αποκτήθηκε ο πολύπειρος Μουτίνιο που δεν έχει πάντως δικαίωμα συμμετοχής.

Πιθανή σύνθεση: Ματέους – Γκόμεζ, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν – Αντρέ Όρτα, Καρβάλιο – Ρικάρντο Όρτα, Πίτσι, Μπρούμα – Άντριαν Ρουίθ

Παναθηναϊκός – Μπράγκα 1:2.40 Χ:3.50 2:2.90

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 3.5 2.87 1.87 1.85 1.32 3.15 1.7 2.02 1.44 1.28 1.54
Παναθηναϊκός - Μπράγκα / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και αμφίρροπη καθώς το διακύβευμα είναι τεράστιο και το άγχος κρίνεται δεδομένο. Θα ακολουθήσουμε τους αριθμούς και θα επιλέξουμε εκ νέου το γκολ/γκολ βάσει της εικόνας του πρώτου ματς, που προσφέρεται πάντως στο “διαβασμένο” 1.75. Έχει τύχη το φινάλε… θρίλερ και ποντάρουμε και σε late goal (μετά το 72’) στο 1.85.

Όσον αφορά στην πρόκριση, πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ σε τιμή 3,10** ενώ το να περάσει η Μπράγκα στους ομίλους έχει απόδοση 1,36** στην πλατφόρμα της Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.