Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Γιουνγκ Μπόις-Μακάμπι Χάιφα, οριακή η μάχη της Βέρνης!

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 11:18

To 0-0 του Ισραήλ αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τις πρωταθλήτριες Ελβετίας και Ισραήλ.

Προκριματικά Champions League: Γιουνγκ Μπόις-Μακάμπι Χάιφα, οριακή η μάχη της Βέρνης!
Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιουνγκ Μπόις-Μακάμπι Χάιφα.
Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση οποιασδήποτε ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.
22:00, Cosmote Sport 7 HD

Α' ΜΑΤΣ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 0-0

Παναθηναϊκός – Μπράγκα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις στην Novibet

Γιουνγκ Μπόις

Συνθετικός χλοοτάπητας. Η Γιουνγκ Μπόις δεν κατάφερε να σκοράρει στις δύο καλές στιγμές που είχε στο πρώτο ημίχρονο στο Ισραήλ, κινδύνευσε σε τρεις περιπτώσεις και μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός του ματς έπεσε, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. Η ομάδα από την Ελβετία πήρε θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το τεχνικό τιμ τόνισε ότι η ρεβάνς αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη, καθώς η ομάδα του θα πρέπει να επιτεθεί ελεγχόμενα. Δεν είχε υποχρεώσεις για την ελβετική λίγκα, προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Τρία κενά

Ο τερματοφύλακας Βον Μπάλμος και ο χρήσιμος μέσος Λάουπερ βρίσκονται στην τελική ευθεία επανόδου από τραυματισμό, δύσκολα θα προλάβουν. Εκτός ο ακραίος μπακ Γκαρσία.

Πιθανή ενδεκάδα: Ρακιόπι, Πέρσον, Καμαρά, Μπενίτο, Γιάνγκο, Νιάσε, Ιμέρι, Ρίεντερ, Ούγκρινιτς, Ελία, Ιτέν.

Στην Betsson θα βρείτε σούπερ προσφορά* για το Παναθηναϊκός - Μπράγκα

Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα δεν είχε καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό για πέντε διαδοχικά ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις παρουσιάστηκε απόλυτα σοβαρή και διαβασμένη. Άφησε μία πικρία το ότι δεν κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο οι παίκτες του Μασάι Ντέγκο διατηρούν τις ελπίδες πρόκρισης, στόχος η νίκη στο 90λεπτο. Δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, το οποίο έκανε πρεμιέρα το περασμένο τριήμερο, προετοιμάστηκε ιδανικά για την ευρωπαϊκή μάχη.

Σημαντική απουσία

Τιμωρημένος είναι ο βασικότατος αριστερός μπακ Κορνού, στη μοναδική αξιόλογη απουσία. Ο ηγετικός φορ Πιερό δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ματς και ενδέχεται να καθίσει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα: Νίτζαν, Γκλάτσερ, Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Κάντιλ, Γιάμπερ, Σίμιτς, Τσέρι, Σούντγκρεν, Πιερό, Χαζίζα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.74 3.85 4.35 2.08 1.68 1.42 2.7 1.68 2.05 1.2 1.25 2.05
Γιουνγκ Μπόις - Μακάμπι Χάιφα / Εκτίμηση

Η Γιουνγκ Μπόις είχε πολύ καλό αμυντικό πλάνο στο πρώτο ματς, αλλά στο αποψινό καλείται να επιτεθεί περισσότερο. Κόντρα σε έναν άκρως επικίνδυνο αντίπαλο πάντως, έστω και αν δεν το έδειξε στο πρώτο ματς. Θα αποφύγουμε τον άσο και θα ακολουθήσουμε τους αριθμούς που δείχνουν over (εννιά σερί εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνγκ Μπόις, 7/9 στα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά η Μακάμπι Χάιφα).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr