Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Γαλατασαράι-Μόλντε, σφραγίζει το εισιτήριο η "τσιμ μπομ"

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 11:44

Μία... ανάσα από τους ομίλους βρίσκεται η Γαλατασαράι έχοντας επικρατήσει μέσα στη Νορβηγία (2-3), δεν πρόκειται να την προβληματίσει απόψε η Μόλντε.

Προκριματικά Champions League: Γαλατασαράι-Μόλντε, σφραγίζει το εισιτήριο η

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλατασαράι-Μόλντε.

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Μόλντε με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.

22:00, Cosmote Sport 2 HD

Α' ΜΑΤΣ

ΜΟΛΝΤΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2-3

Παναθηναϊκός – Μπράγκα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις στην Novibet

Γαλατασαράι

Η Γαλατά πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές στην έδρα της Μόλντε, αμυντικά έδωσε πολλά δικαιώματα, αλλά ένας Νορβηγός έμελλε να της δώσει τη νίκη και μάλιστα στις καθυστερήσεις. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τους πρωταθλητές Τουρκίας, ωστόσο δεν έχουν κάνει διαδοχικά καλά ματς στη διοργάνωση και το τεχνικό ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση. Με 5-2-0 ο φετινός απολογισμός σε επίσημα ματς, δεν είχε υποχρεώσεις για την εγχώρια λίγκα και θα παραταχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη.

Ενα πρόβλημα

Ο μεσοεπιθετικός Ζαχά αναρρώνει από τραυματισμό και το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί αυτή η φορά. Αντίθετα, ο βασικός μέσος Τορέιρα εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής και επιστρέφει.

Πιθανή σύνθεση: Μουσλέρα, Ανχελίνο, Μπαρντάκσι, Νέλσον, Μπόει, Κουτλού, Σέρχιο Ολιβέιρα, Ακτούρκογλου, Μέρτενς, Γιλμάζ, Ικάρντι.

Μόλντε

Η Μόλντε είχε πολύ καλές ιδέες στο επιθετικό κομμάτι, μπορούσε να βάλει πάνω από δύο γκολ στη Γαλατά, αλλά αποδείχθηκε άστοχη και επιρρεπής στο αμυντικό σκέλος, οπότε έμεινε με άδεια χέρια στο φινάλε. Από θέση αουτσάιντερ η ομάδα της Νορβηγίας σε κάθε περίπτωση, αυτή τη φορά καλείται να κάνει την υπέρβαση επί τουρκικού εδάφους και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να προσπαθήσουν στο 100%. Δεν είχε υποχρεώσεις για την εγχώρια λίγκα, στην οποία έχει χάσει έδαφος και δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Δύο θέματα

Ο μεσοαμυντικός Λίνες και ο επιθετικός Μπερίσα υποφέρουν από ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους αναμένεται να αποφασιστεί την ύστατη στιγμή. Δίχως απρόοπτες απουσίες.

Πιθανή σύνθεση: Κάρλστρομ, Μπιόρνμπακ, Ελινγκσεν, Χάουγκεν, Κνούντσεν, Μάνσβερκ, Ερικσεν, Μπρέιβικ, Χάουγκαν, Μπρινχίλντσεν, Εϊκρεμ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.75 5.5 2.52 1.48 1.62 2.2 1.58 2.22 1.14 1.19 2.47
Γαλατασαράι - Μόλντε / Εκτίμηση

Θα τα δώσει όλα η Μόλντε για μία ανατροπή που όμως μοιάζει από δύσκολη έως αδύνατη. Οι Τούρκοι έχουν ποιότητα, εμπειρία, έδρα και παρότι δεν έχουν απόλυτη ανάγκη την δεύτερη νίκη, περιμένουμε να την πάρουν. Στο 2,05 ο συνδυασμός άσου και under 4,5.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr