Ποδόσφαιρο

League Cup: Με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ!

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 09:11

Mε αρκετό άρωμα Πρέμιερ Λιγκ το σημερινό Λιγκ Καπ Αγγλίας, με αρκετές ομάδες από τα μεγάλα σαλόνια να ρίχνονται στη μάχη του κυπέλλου.

League Cup: Με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Νοκ άουτ αγώνες για τo δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Κόνφερενς Λιγκ (πλέι οφ) της επόμενης σεζόν.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Νότιγχαμ, έβαλε δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Πρέμιερ, αλλά τελικά έχασε 2-3 εκτός έδρας. Ηταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα και προηγήθηκε 2-0 (2', 4')! Στη συνέχεια, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δέχθηκε γκολ στο 17', ισοφαρίστηκε στο 52',. στο 67' έμεινε με δέκα παίκτες και στο 76' διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1), η οποία είναι και η μοναδική σε τρία ματς και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Εκτός οι τερματοφύλακες Χενεσέι (2 συμμ.) και Σέλβι, οι αμυντικοί Μοντέιρο (1/0), Μπιανγκόν και Ρίτσαρντς. Πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η Μπέρνλι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αστον Βίλα στην Πρέμιερ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έχασε με 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 (8', 20'), μείωσε στο 47', αλλά στο 61' δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα. Κακό το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς, έχοντας χάσει στην πρεμιέρα εντός έδρας και από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-3 (βέβαια, σε αυτό το παιχνίδι δεν υπήρχαν προσδοκίες για θετικό αποτέλεσμα). Εκτός είναι ο στόπερ Μπέγιερ και ο φορ Ομπαφέμι. Επιστρέφει ο εξτρέμ Ζαρουρί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mε άρωμα Πρέμιερ Λιγκ αυτός ο αγώνας. Πολύ δυνατή μονομαχία. Θα πάμε με την έδρα μιας και εκεί μέσα η Νότιγχαμ είναι άκρως ανταγωνιστική και βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Πρόκριση Νότιγχαμ (1.70).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ, γνωρίσε φυσιολογική ήττα εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-2. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, γλίτωσε στο 37' όταν ο Χάλαντ έχασε πέναλτι, ωστόσο στο 63' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85', δέχθηκε όμως 2ο γκολ στο 88' και ενώ αμέσως μετά έχασε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει εκ νέου! Πολύ κακό το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει χωρίς βαθμό σε τρία ματς, έχοντας χάσει και από τις Κρίσταλ Π. (0-1, εντός) και Νότιγχαμ (1-2, εκτός). Εκτός ο αριστερός μπακ Λόου και ο μέσος Οσμπορν (3/0).

Η Λίνκολν, στην Α' Αγγλίας, δε συνάντησε προβλήματα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπλάκπουλ και επικράτησε 3-0. Στο ημίχρονο προηγήθηκε στο σκορ με 2-0 (7', 40') και στο δεύτερο μέρος πέτυχε 3ο τέρμα στο 73', έχοντας αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα ένα λεπτό νωρίτερα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 4η σε πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δείχνει ικανή ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Οι πέντε από τους έξι αγώνες έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ευκαιρία της Σέφιλντ να παίξει λίγο πιο άνετη και χωρίς πίεση. Η Λίνκολν συνήθως παίζει σφικτά, αλλά λόγω κυπέλλου ίσως χαλαρώσει. Over 2.5 (1.65).

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

H Tσέλσι δε συνάντησε προβλήματα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λούτον, στην Πρέμιερ και επικράτησε με 3-0. Προηγήθηκε στο 17' και πέτυχε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (68', 75'). Σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα και την ήττα με 1-3 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Οι δύο τελευταίοι αγώνες της έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο γκολκίπερ Μπετινέλι, οι αμυντικοί Τζέιμς, Σαλομπάχ, Φοφανά, Μπαντιασίλ, οι μέσοι Τσουκβουεμέκα και Ενκουκού και οι επιθετικοί Μούντρικ και Μπρόγια. Δεδομένες οι αλλαγές.

Η Γουίμπλεντον, στη Β' Αγγλίας, έφερε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τη Φόρεστ Γκριν. Προηγήθηκε το 35', ισοφαρίστηκε στο 75', σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Πάντως, σε έξι αγώνες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ διατηρείται αήττητη και το ξεκίνημα της είναι θετικό. Δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να κινηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Β' Αγγλίας. Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο βασικός μέσος Ριβς (5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαοτική η διαφορά των δύο ομάδων. Λογικά δεν θα δυσκολευτούν οι μπλε. 1 & No goal (1.60).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Χαρογκέιτ, στη Β' Αγγλίας, επικράτησε δίκαια της Μόρκαμ με 2-0. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 20' και σημείωσε 2ο γκολ στο 66' και ενώ από το 64' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και πλέον το κλίμα είναι καλύτερο. Πάντως, έχει περιορισμένες δυνατότητες, αναμένεται να κινηθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, με τον πρωταρχικό της στόχο είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τα πέντε από τα έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχουν έρθει No Goal.

Η Μπλάκμπερν, στην Τσάμπιονσιπ, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Γουότφορντ με την υπέροχη ατομική προσπάθεια του Χεντζ στο 72. Νωρίτερα, είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, κινδύνεψε να δεχθεί γκολ, αλλά άντεξε στην πίεση που δέχθηκε. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ματς, ενώ στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Εκτός ο μέσος Σίγκουρντσον και ο επιθετικός Βέιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mπορεί οι φιλοξενούμενοι να κάνουν ροτέισον σήμερα, όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο από το διπλό. 2 (1.70).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Ντονκάστερ, στη Β΄ Αγγλίας, έχασε εκτός έδρας από την ΜΚ Ντονς με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 (16', 33'), μείωσε στο 56', αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς, όπου παραμένει χωρίς νίκη. Επίσης, δεν έχει επιτυχία στο πρωτάθλημα, ενώ η μοναδική της νίκη στη σεζόν ήταν στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ, όπου απέκλεισε τη Χαλ. Παρουσιάζει πολλές αδυναμίες, βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Οver 2,5.

H Eβερτον, στην Πρέμιερ, έχασε 0-1 από τη Γουλβς, με γκολ που δέχθηκε στο 87'. Βαρετό το πρώτο ημίχρονο, το οποίο κύλησε χωρίς φάσεις, πιο ενδιαφέρον το δεύτερο μέρος, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Πρέμιερ, καθώς δεν έχει βαθμό σε τρία ματς, χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ! Από νωρίς στη σεζόν βρίσκεται σε πίεση και αναζητάει αντίδραση. Αμφίβολος ο μέσος Γκόμες. Εκτός ο αμυντικός Κόλεμαν, οι μέσοι Ιβόμπι (2/0) και Αλί και οι επιθετικός Κάλβερτ – Λέβιν (1/0) και ΜακΝιλ. Αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δεν βγάλει ούτε εδώ αντίδραση η Έβερτον είναι άξια της μοίρας της. 2 & under 4.5 (1.70).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr