Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη-Ράκοβ, αγκαλιά με την πρόκριση οι Δανοί

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 11:35

Με παρακαταθήκη τη νίκη της με 1-0 μέσα στην Πολωνία, η Κοπεγχάγη σφραγίζει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους.

Προκριματικά Champions League: Κοπεγχάγη-Ράκοβ, αγκαλιά με την πρόκριση οι Δανοί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κοπεγχάγη-Ράκοβ.

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ράκοβ με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.

22:00, Cosmote Sport 7 HD

A' ΜΑΤΣ
Ρακόβ-Κοπεγχάγη 0-1
Το αυτογκόλ του Ρακόβιταν στο 9' ήταν αρκετό για τη νίκη της Κοπεγχάγης.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη δεν είχε καλή παρουσία στο εκτός έδρας ματς με τη Ρακόβ, αλλά ένα αυτογκόλ ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, αμύνθηκε αποτελεσματικά. Σαφώς πιο έμπειρη η δανική ομάδα, με 15 παρουσίες σε ευρωπαϊκά γκρουπ (οι στο Τσάμπιονς Λιγκ). Είναι το δίκαιο φαβορί, ωστόσο το τεχνικό τιμ δεν παύει να τονίζει ότι δεν έχει κριθεί το παραμικρό, ζητώντας ανάλογη συγκέντρωση στα μετόπισθεν. Εντός συνόρων ξεκίνησε με πέντε σερί νίκες, αλλά το Σάββατο έχασε 3-1 εντός έδρας από τη Σίλκεμποργκ, έκανε εκτεταμένο ροτέισον.

Ενα ερωτηματικό

Εκτός δράσης ο αμυντικός Χοτσολάβα, ενώ τέθηκε νοκ άουτ και ο βασικός αμυντικός Μπόιλεσεν. Αμφίβολος ο μέσος Αχούρι.

Πιθανή σύνθεση: Γκράμπαρα, Σόρενσεν, Ντικς, Βάβρο, Γέλερτ, Γκονσάλβες, Φαλκ, Λεράγκερ, Ελιουνούσι, Λάρσον, Μουντράζιγια

Ράκοβ

Η Ρακόβ το πάλεψε στο 100% απέναντι στην Κοπεγχάγη, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έμεινε με άδεια χέρια σε ένα ματς που δεν ήταν για να χάσει. Η πρώτη παρουσία της στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ περνάει από τη δανική πρωτεύουσα και παρά το ότι άπαντες αναγνωρίζουν ότι ο αντίπαλος είναι το φαβορί, δηλώνουν έτοιμοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες. Εντός συνόρων δεν είχε υποχρεώσεις ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Μετράει δύο σερί Under και N/G στην Ευρώπη.

Προβλήματα

Εκτός δράσης ο βασικός στόπερ Σβάρνας, ο μπακ-χαφ Ζαν Κάρλος, ο ηγετικός μέσος Λόπεθ και ο αμυντικός Γκρίσκεβιτς. Αμφίβολοι δίνονται ο επιθετικός Γεμπόα και οι αμυντικοί Αρσενιτς και Ντράχαλ, μαζεύτηκαν αρκετά προβλήματα.

Πιθανή σύνθεση: Β. Κοβάσεβιτς, Ρούντιτς, Α. Κοβάσεβιτς, Ρακόβιταν, Σορέσκου, Παπανικολάου, Μπέργκρεν, Τούντορ, Κοχέργκιν, Τσέμπουλα, Πιασέτσκι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.9 5 1.87 1.87 1.32 3.15 1.88 1.81 1.16 1.24 2.2
Κοπεγχάγη - Ράκοβ / Εκτίμηση

Η Κοπεγχάγη έκανε την... μισή δουλειά στην Πολωνία, πλέον πολύ δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να χαθεί. Της αρκεί και μία ισοπαλία, όμως δεν θα παίξει γι' αυτήν κόντρα σε έναν αποδεδειγμένα επικίνδυνο αντίπαλο. Μόνο νίκη θέλει η Ράκοβ, ωστόσο καλείται να είναι μεθοδική για να έχει ελπίδες. Δεν βλέπουμε να "ξεφεύγει" το σκορ, με το σύνολο 2-3 τερμάτων (1,91) να καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr