Ποδόσφαιρο

Α’ Πολωνίας: Πογκόν Στσζέτσιν-Σλασκ Βρότσλαβ, γκολ εκατέρωθεν

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 12:23

Αγώνας ανάμεσα στην Πογκόν και την Σλασκ, για το πρωτάθλημα Πολωνίας. Με τις δύο ομάδες να αναμένονται να πετύχουν μερικά γκολ και να παίξουν ανοιχτό παιχνίδι.

Α’ Πολωνίας: Πογκόν Στσζέτσιν-Σλασκ Βρότσλαβ, γκολ εκατέρωθεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Πολωνίας.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Πογκόν Στσζέτσιν

Η Πογκόν στις 20/8, έχασε 0-1 από τη Λοντζ, με γκολ που δέχθηκε στο 97’! Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας γνωρίσει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα σε Κόνφερενς, ενώ και η μοναδική νίκη που πέτυχε στο συγκεκριμένο διάστημα κόντρα στη Γάνδη, ήταν χωρίς αντίκρισμα, καθώς στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί 0-5 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόνφερενς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει No Goal.

Σλασκ Βρότσλαβ

Η Σλασκ Βρότσλαβ, την περασμένη Παρασκευή, επικράτησε 2-0 της Βίτζεβ Λοτζ, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή της εκτός έδρας επιτυχία. Παράλληλα, σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πηγαίνει με καλή ψυχολογία στην έδρα της Πογκόν. Οι τέσσερις από τους πέντε αγώνες της έχουν έρθει Goal/Goal.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 3.8 4.15 2.1 1.62 1.44 2.52 1.64 2.07 1.16 1.19 1.98
Πογκόν Στσζέτσιν - Σλασκ Βρότσλαβ / Εκτίμηση

Αναμένονται γκολ, καθώς η Σλασκ σκοράρει με ευκολία τον τελευταίο καιρό. Ενώ η Πογκόν παίζει ανοιχτά, οπότε έχει αγώνα στην έδρα της. G/G και over 2.5 (2.10)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr