Ποδόσφαιρο

Α’ Φινλανδίας: Λάχτι-Ιντερ Τούρκου, νίκη ψυχολογίας για τους φιλοξενούμενους

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 12:28

Η Λάχτι έρχεται αντιμέτωπη με την Ίντερ Τούρκου, για το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Με τους φιλοξενούμενους, να δείχνουν να είναι πιο κοντά στη νίκη.

Α’ Φινλανδίας: Λάχτι-Ιντερ Τούρκου, νίκη ψυχολογίας για τους φιλοξενούμενους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Φινλανδίας.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Λάχτι

Μόλις το περασμένο Σάβνββατο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τον δεύτερο γύρο και τώρα θα δώσουν το εξ’ αναβολής ματς του πρώτου γύρου. Η Λάχτι θα επιδιώξει να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα, σε ένα ματς όπου πλήρωσε ξανά τις αδυναμίες στην άμυνα. Μόνο σε ένα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς κράτησαν καθαρή εστία οι βιολέ και γι' αυτό παραπαίουν στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Ίντερ Τούρκου

Έπειτα από δύο μαζεμένες ήττες, η Ίντερ επικράτησε προ ημερών της Λάχτι και τώρα θα επιδιώξει αν ντουμπλάρει τα τρίποντα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Παραμένει εκτός της εξάδας των πλέι οφ όπου θα μπει με το τρίποντο. Αυτός είναι ο μίνιμουμ στόχος στη φετινή περίοδο για τους νερατζούρι. Η βελτίωση στην άμυνα είναι το ζητούμενο. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.1 3.2 2.17 1.82 1.87 1.31 3.1 1.71 1.97 1.58 1.28 1.3
Λάχτι - Ίντερ Τούρκου / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για λόγους ψυχολογίας. Όμως η Λάχτι δυσκολεύεται να βρει δίχτυα, ενώ η Ίντερ Τούρκου σκοράρει με ευκολία, εκτός έδρας. 2 (2.15)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr