Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς, ρεβάνς στο 1.75!

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 11:38

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το πρώτο ματς, αλλά η εξαιρετική στο ξεκίνημα της σεζόν PSV έχει τον πρώτο κι τελευταίο λόγο στον επαναληπτικό και “ενισχύουμε” τον άσο με ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Champions League: Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς, ρεβάνς στο 1.75!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς.

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ Champions League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν δεν πτοήθηκε από το ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, ισοφάρισε ισάριθμες και πήρε ευνοϊκό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς μπροστά στο κοινό της. Βέβαια, ακριβώς αυτό το σκορ είχε σημειωθεί και πέρυσι, αλλά έχασε εντός και έτσι δεν έπαιξε στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός συνόρων δεν είναι υποχρεώσεις το περασμένο τριήμερο, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Το ταμείο έχει άμεση ανάγκη την παρουσία στα γκρουπ.

Με ερωτηματικά
O βασικός στο πρώτο ματς στόπερ Μποσκαλί δίνεται αμφίβολος όπως και ο μπακ φαν Αανχολτ που δεν αγωνίστηκε στην Γλασκώβη. Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Ομπίσπο, Ζούνορ, Οπεγκορντ, δεν πρόκειται για απρόοπτα προβλήματα.

Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς δεν εκμεταλλεύτηκε το ότι προηγήθηκε δύο φορές της Αϊντχόφεν, αλλά βάσει της συνολικής εικόνας του ματς, δεν μπορεί να νιώθει παραπονεμένη με την ισοπαλία. Άλλωστε, πέρυσι, πάλι με 2-2 στην έδρα της, κατάφερε να προκριθεί επί ολλανδικού εδάφους. Παίρνει κουράγιο από τον απολογισμός με τον συγκεκριμένο αντίπαλο εκτός έδρας, καθώς έχει 3-1-0! Για το πρωτάθλημα Σκωτίας δεν είχε θέμα να επικρατήσει 2-0 της Ρος Κάουντι, με το τεχνικό τιμ να φρεσκάρει σε σημαντικό βαθμό το αρχικό σχήμα.

Χωρίς Ντάουελ
Nέο πρόβλημα ο ενίοτε βασικός μέσος Ντάουελ. Δεν μπορούν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των «Διαμαρτυρόμενων» οι αμυντικοί Μπ. Ντέιβις και Γιλμάζ, ο μέσος Καμαρά και ο εφεδρικός πορτιέρε ΜακΛόφλιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 4.75 6 2.4 1.52 1.57 2.3 1.65 2.1 1.13 1.19 2.5
Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς / Εκτίμηση

Η PSV έδειξε τις επιθετικές αρετές στο πρώτο ματς (2-2) και αν ήταν μάλιστα λίγο περισσότερο προσεκτική, θα μπορούσε να είχε επιστρέψει νικητρια. Στην ρεβάνς, έχει τον πρώτο λόγο αλλά ο άσος κρίνεται χαμηλός και θα τον... ενισχύσουμε με over 1,5 στο 1.70.

Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr