Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Άρης Λεμεσού – Σλόβαν Μπρατισλάβας, πρόκριση στα γκολ!

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 11:03

Ανοιχτούς” λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά την οριακή νίκη των Σλοβάκων πριν μια εβδομάδα και έτσι δεν θα… μπλέξουμε με σημείο στην ρεβάνς, προτιμώντας ποντάρισμα τερμάτων.

Προκριματικά Europa League: Άρης Λεμεσού – Σλόβαν Μπρατισλάβας, πρόκριση στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άρης Λεμεσού – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ Europa League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Άρη Λεμεσού με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Άρης Λεμεσού 2-1
20:00.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Άρης Λεμεσού

Ο Άρης Λεμεσού προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη, πήρε περισσότερα ρίσκα και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που τον διατήρησε στο κόλπο της πρόκρισης. “Χάσαμε το πρώτο μέρος, όμως θα μας γίνει μάθημα. Θα κάνουμε τα πάντα για πρόκριση” τόνισε ο τεχνικός Σπιλέφσκι, αναφερόμενος και στην απειρία της ομάδας του, που θα αγωνιστεί άλλωστε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Την Δευτέρα, τα… χρειάστηκε αλλά κατάφερε με πέναλτι στο 85’ να κάμψει την αντίσταση της Δόξας για το πρωτάθλημα.

Συν και πλην
Ο βασικός φορ Μπαμπίκα αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο πρώτο ματς αλλά ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Τέθηκε νοκ άουτ ο χρήσιμος μέσος Νίκολιτς, εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο αμυντικός Σανέ.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν εκμεταλλεύτηκε την απειρία του Αρη, σκόραρε διες και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση αν και το γκολ των φιλοξενούμενων μετέτρεψε σε ντέρμπι τη ρεβάνς. “Κρίμα για το γκολ που δέχθηκαμε, το 2-0 θα ήταν καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς” τόνισε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος Βλαντιμίρ Βάις. Δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων καθώς η αναμέτρηση πρωταθληματος αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί για το ευρωπαϊκό ματς.

Χωρίς τον αρχηγό
Έχασε το πρώτο ματς και παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις δεν υπολογίζεται εκ νέου ο αρχηγός Βάις. Αμφίβολος ο χρήσιμος Ζμρχαλ (μέσος), διαθεσιμος αντιθέτως ο συνήθως βασικός επιθετικός Τσάβριτς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.95 3.6 3.65 1.95 1.78 1.37 2.9 1.65 2.08 1.27 1.28 1.81
Άρης Λεμεσού - Σλόβαν Μπρατισλάβας / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν… κρύβονται και σκοράρουν με περίσσια άνεση όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα τους. Ο άσος προσφέρεται σε “φαγωμένη” τιμή καθώς η Σλόβαν είναι πιο έμπειρη. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ (1.85).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr