Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Αγιαξ – Λουντογκόρετς, “ξεφεύγει” το σκορ!

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 11:25

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει ιδιαίτερες ελπίδες στους φιλοξενούμενους που μπορούν πάντως να… αβαντάρουν στην εμφάνιση υψηλού σκορ στο ματς του Αμστερνταμ.

Προκριματικά Europa League: Αγιαξ – Λουντογκόρετς, “ξεφεύγει” το σκορ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άγιαξ - Λουντογκόρετς

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ Europa League.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Λουντογκόρετς με τρία γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Λουντογκόρετς – Αγιαξ 1-4

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Άγιαξ

Άστραψε και βρόντηξε ο Αγιαξ που πέρασε επιβλητικά απο την Βουλγαρία και κλείδωσε ουσιαστικά την προκριση στην επόμενη φάση. Το διπλό απομάκρυνε κάποια απο τη γκρίνια στις τάξεις του λόγων των πολλών μεταβολών στο ρόστερ αλλά και της ισοπαλίας με την “μικρή” Εξέλσιορ στο πρωτάθλημα. Δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων, καθώς η αναμέτρηση με τη Φόλενταμ αναβλήθηκε για να πάρει… ανάσες για το ευρωπαϊκό ματς. Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις, ο πρωταγωνιστής στο πρώτο ματς Κούντους συνεχίζει την καριέρα του στη Γουεστ Χαμ, ενώ αποκτήθηκαν οι Μικουτάντζε (ε), Σουτάλο (α) και Ακπομ (ε).

Χωρίς τον άσο
Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας Ρούλι, αμφίβολος δίνεται ο ενίοτε βασικός μεσοεπιθετικός Μπερχάους. Ο νεοφερμένος Φορμπς θα αντικαταστήσει τον Κούντους στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Λουντογκόρετς

Βαριά ήττα για την Λουντογκόρερς που τα… βρήκε σκούρα από τον Αγιαξ στον πρώτο αγώνα και έχει πλέον κάτι παραπάνω απο δύσκολο έργο στη ρεβάνς. “Εκμεταλλεύτηκαν κάθε αδυναμία μας καθώς διαθέτουν περίσσια ποιότητα στην επίθεση” τόνισε ο τεχνικός Ιβαίλο Πέτεφ. Χωρίς συνέπεια στην άμυνα, έχει δεχτεί γκολ στα έξι απο τα επτά ευρωπαϊκά ματς που έχει ήδη δώσει φέτος. Την Κυριακή... ξέσπασε στην Μπερόε (5-0) για το πρωτάθλημα, με πέντε διαφορετικούς στόχους. Θα αγωνιστεί πάντως σε φάση ομίλων για δέκατη διαδοχική χρονιά.

Με Σον
Εξέτισε ποινή τριών αγώνων ο βασικός μπακ Σον, διαθέσιμος και ο βασικός μέσος Νεντέλεφ. Ανέτοιμος ο επιθετικός Ντουά, εκτός ευρωπαϊκής λίστας τρεις ποδοσφαιριστές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.41 5.15 6.15 2.85 1.38 1.75 2 1.57 2.25 1.1 1.14 2.9
Άγιαξ - Λουντογκόρετς / Εκτίμηση

Ο ανανεωμένος Αγιαξ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο λογικός άσος προσφέρεται πάντως σε αδιάφορη τιμή και έτσι θα ρισκάρουμε με συνδυαστικό γκολ/γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, ενώ διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr