Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Την υπέρβαση θέλει να κάνει η Άιντραχτ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 12:24

Πρόκειται για δυνατές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, να ψάχνει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση, αφού δυσκολεύτηκε στον πρώτο αγώνα.

Προκριματικά Conference League: Την υπέρβαση θέλει να κάνει η Άιντραχτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Conference League.

ΡΙΕΚΑ-ΛΙΛ

Πρώτος αγώνας: ΛΙΛ-ΡΙΕΚΑ 2-1

Η Ριέκα ήταν για μια ακόμα φορά μαχητική και ηττήθηκε με το μίνιμουμ σκορ στο Λιλ, διατηρώντας ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους. Όλα θα ήταν καλύτερα για τους κροάτες αν λειτουργούσε πιο αποτελεσματικά η άμυνά τους. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Το πιστεύουν πως μπορούν να περάσουν στους ομίλους και δεν δίστασαν να κάνουν εκτενές ροτέισον στο ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την οποία ηττήθηκαν με 2-1 την περασμένη Κυριακή. Τείνει για σολντ άουτ το ματς με τους Γάλλους.

Στην Λιλ έχουν βάλει φέτος συγκριτικά ψηλά τον πήχη αλλά ακόμα ψάχνονται αγωνιστικά στο πρώτο σκέλος της σεζόν. Και στο πρώτο ματς με την Ριέκα δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν την πρόκριση όπως στόχευαν ενώ στη συνέχεια συνετρίβησαν με 4-1 από την Λοριάν σε ματς πάντως όπου έγιναν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Το πρόβλημα για τους «λιλουά» στο πρώτο σκέλος της περιόδου είναι πως κάνουν νερά στην αμυντική λειτουργία. Τα επτά από τα εννιά πρώτα ματς στη σεζόν ανεξάρτητα διοργάνωσης εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Θα αγωνιστεί επιθετικά βέβαια και στην Κροατία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λιλ μπορεί να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά η Ριέκα είναι καλή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Παρά την διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. G/G (1.75)

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ

Πρώτος αγώνας: ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1-1

Στην Άιντραχτ θεωρούσαν πως έχουν πολύ εύκολο έργο κόντρας την Λέφσκι, περιέργως για γερμανική ομάδα οι δημόσιες τοποθετήσεις των αετών ήταν υπέρ του δέοντως αισιόδοξες αλλά στην πράξη τίποτα δεν εξελίχθηκε όπως τα σχεδίαζαν. Ισοπαλία στην Σόφια, τώρα υποχρεούνται να είναι πιο σοβαροί και επιπλέον να επιστρατεύουν όλους τους βασικούς παίκτες. Δεν ανοίγει ο ρυθμός στα πρώτα ματς για την Μπουντεσλίγκα και την Ευρώπη. Και οι τρεις αναμετρήσεις στο ξεκίνημα της περιόδου εξελίχθηκαν σε under 2,5 γκολ. Προβληματίζει η δυστοκία στην τελική προσπάθεια, καθώς δημιουργεί ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιεί.

Στη Λέφσκι έχουν κάνει ήδη τις υπερβάσες τους αποκλείοντας την θεωρητικά ανώτερη Χάποελ Μπερ Σεβά και δίχως το παραμικρό άγχος αντιμετωπίζουν σε ρόλο αουτσάιντερ και την Άιντραχτ. Μια χαρά στάθηκε στο πρώτο παιχνίδι, με την ίδια τακτική και κυρίως αμυντική προσέγγιση θα αντιμετωπίσει και την ρεβάνς στην Γερμανία. Όπλο της ομάδας από την Σόφια και στη φετινή περίοδο αποτελεί η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία,. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για όλες τις διοργανώσεις δέχθηκε μόνο δύο γκολ. Η ομοσπονδία της Βουλγαρίας την έχει διευκολύνει και δεν έδωσε ματς πρωταθλήματος από τις 14 Αυγούστου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αν και η Άιντραχτ δεν βρίσκει γκολ τόσο εύκολα όσο την προηγούμενη σεζόν. Όμως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άσσος και under 3.5 (1.91)

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ–ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Πρώτος αγώνας: Οσασούνα–Μπριζ 1-2

Συνέχισε το σερί των επιτυχιών της, η Μπριζ. Επικράτησε με 2-1 μέσα στην Ισπανία κι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση. Το σκορ πάντως, αδικεί την ισπανική ομάδα, που ήταν πολύ καλύτερη, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η βελγική ομάδα, εκτός από τα γκολ, είχε μόνο μία καλή κεφαλιά, στο 42’. Το Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα κι έτσι, πήρε «ανάσες». Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Γάνδη.

Δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, η Οσασούνα. «Πλήρωσε» την απειρία της και την αστοχία της. Πλέον, χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Γι’ αυτό και θα πρέπει να γίνει πολύ πιο επιθετική, κάτι που δύσκολα κάνει στα περισσότερα παιχνίδια της και ειδικά εκτός έδρας. Έρχεται από νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη Βαλένθια με 2-1, εκτός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπριζ είναι το φαβορί για την πρόκριση, μετά τον πρώτο αγώνα. Όμως η Οσασούνα είχε καλύτερη εμφάνιση, ενώ θα κάνει ότι μπορεί για να προκριθεί. 1Χ και G/G (2.22)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Πρώτος αγώνας: ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 0-5

Η Άστον Βίλα μετέτρεψε το βρετανικό ντέρμπι σε πάρτι. Αγωνιζόμενη με το πόδι στο γκάζι ολόκληρο το 90λεπτο πήρε παραμάζωμα την Χιμπέρνιαν στ Εδιμβούργο και έδωσε στους οπαδούς της κάτι να θυμούνται με χαμόγελο για χρόνια. Φυσικά η ρεβάνς στο Μπέρμιγχαμ έχει απόλυτα διαδικαστικό χαρακτήρα, ευνόητη η επιλογή το ροτέισον. Φουλ επιθετική ομάδα η Βίλα, το έδειξε και στο ματς της Πρέμιερ την Κυριακή όταν έριξε τρία γκολ εκτός έδρας στην Μπέρνλι. Στις τρεις τελευταίες νίκες σε Πρέμιερ και Ευρώπη έβαλε συνολικά 12 γκολ.

Στην Χιμπέρνιαν περίμεναν το βρετανικό ντέρμπι για να σταθούν ανταγωνιστικά και να δώσουν μάχη όμως τίποτα δεν πήγε καλά. Απίθανη συντριβή, πίκρα στον κόσμο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υποχρέωση για να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στην ρεβάνς στο Μπέρμιγχαμ ώστε να διαδώσει κάπως το γόητρό της. Δεν είναι μόνο η ήττα από την Άστον Βίλα αλλά και οι τρεις μαζεμένες ήττες στο ξεκίνημα της σκωτσέζικης Πρέμιοερ που πληγώνουν τους πράσινους. Κάκιστη η ψυχολογία , ιδιαιτέρως προβληματική η αμυντική λειτουργία που θυμίζει παιδική χαρά. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άστον Βίλα έχει ήδη πάρει την πρόκριση, μετά την πεντάρα στον πρώτο αγώνα. Αναμένεται να κάνει ροτέισον, καθώς έχει παιχνίδι εκτός έδρας με την Λίβερπουλ. Under 3.5 (1.85)

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Πρώτος αγώνας: ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 3-3

Στην Λέγκια θεωρούν πως ήρθε η σεζόν για την απόλυτη επιστροφή της ομάδας από την Βαρσοβία. Εντός των συνόρων έχει μπει δυνατά στην μάχη για την επιστροφή στον θρόνο, εκτός βρίσκεται σε θέση βολής για την είσοδο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Καλή εμφάνιση παραγωγικά στην Δανία, δείχνει πως έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρωμα με την Μίντιλαντ. Οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι αν φθάσουν μακριά με την επίθεσή τους, καθώς δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση. Υπάρχει ωστόσο θέμα στην άμυνα. Τα δύο τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια τους εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 5,5 γκολ.

Στην Μίντιλαντ θέλουν να μπουν στους ομίλους και για τα οικονομικά έσοδα που έχουν ανάγκη και για το γόητρο. Αποτελεί στόχο η πρόκριση γι’ αυτό και παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς κόντρας την Νόρντζελαντ την Κυριακή με συνέπεια να ηττηθούν 3-0. Πάνοπλη η αποστολή στην Βαρσοβία, σαν τελικό αντιμετωπίζουν οι Δανοί αυτό το ματς. Το βασικό μειονέκτημα της Μίντιλατ αποτελεί η κάκιστη αμυντική λειτουργία. Μπροστά υπάρχει ποιότητα και σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς όμως δύσκολα κρατά καθαρή εστία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, ενώ σε κάθε αγώνα της Λέγκια στην Ευρώπη, μπαίνουν πολλά γκολ. Αναμένεται θέαμα και σε αυτό το παιχνίδι. Over 2.5 (1.74)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Πρώτος αγώνας: ΝΟΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ 5-0

Στην Παρτιζάν στόχευαν σε συμμετοχή σε ομίλους, αλλά η αποστολή στο Νόρντζελαντ εξελίχθηκε σε κόλαφο. Σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών η ομάδα από το Βελιγράδι έγινε φύλλο και φτερό και ουσιαστικά αποκλείστηκε. Στα… κάγκελα ο κόσμος, από νωρίς ξεκίνησε άσχημα και αυτή η σεζόν. Η προσοχή πλέον στρέφεται εντός των συνόρων όπου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, τρεις σερί νίκες, επικράτησε και κόντρα στην υποδεέστερη Γιαβόρ με 3-1. Θα ήθελε ωστόσο μία νίκη γοήτρου με τους δανούς για να φτιάξει κάπως το κλίμα στις τάξεις των μαυρόασπρων.

Στην Νόρτζελαντ κρατούσαν χαμηλούς τόνους για την ευρωπαϊκή πορεία αλλά και για τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν. Στην πράξη ωστόσο έδειξαν πως ήταν απόλυτα έτοιμοι για την αναμέτρηση και κάνοντας μαγική εμφάνιση διέλυσαν έναν θεωρητικά εμπειρότερο αντίπαλο. Φυσικά άπαντες παραδέχονται πως πλέον μένουν τα διαδικαστικά για την παρουσία στους ομίλους. Έχει βρει για τα καλά ρυθμό η δευτεραθλήτρια Δανίας και το επιβεβαίωσε όταν αγωνιζόμενη και με αλλαγές έκανε πλάκα και στην ποιοτική Μίντιλαντ. Φουλ επίθεση, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, οδηγεί την κούρσα και εντός των συνόρων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νόρτζελαντ έχει ήδη πάρει την πρόκριση. Όμως η Παρτιζάν, θα κυνηγήσει τη νίκη, για να φύγει από την διοργάνωση με τιμή. Ειδικά μπροστά στους οπαδούς της. Άσσος (3.15)

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Βαθμολογία -

31/08/2023Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπασακσεχίρ Μπασακσεχίρ 13 6 4 1 1 14 3 11
2 Φιορεντίνα Φιορεντίνα 13 6 4 1 1 14 6 8
3 Χαρτς Χαρτς 6 6 2 0 4 6 16 -10
4 Ρίγας Σκόλα Ρίγας Σκόλα 2 6 0 2 4 2 11 -9
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)
31/08/2023Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 18 6 6 0 0 13 4 9
2 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 8 6 2 2 2 6 5 1
3 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 6 6 2 0 4 12 7 5
4 FCSB FCSB 2 6 0 2 4 3 18 -15
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)
31/08/2023Group C
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βιγιαρεάλ Βιγιαρεάλ 13 6 4 1 1 14 9 5
2 Λεχ Πόζναν Λεχ Πόζναν 9 6 2 3 1 12 7 5
3 Χαποέλ Μπερ Σεβά Χαποέλ Μπερ Σεβά 7 6 1 4 1 8 5 3
4 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 2 6 0 2 4 2 15 -13
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)
31/08/2023Group D
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νις Νις 9 6 2 3 1 8 7 1
2 Παρτιζάν Παρτιζάν 9 6 2 3 1 9 7 2
3 Κολωνία Κολωνία 8 6 2 2 2 8 8 0
4 1. Σλοβάτσκο 1. Σλοβάτσκο 5 6 1 2 3 8 11 -3
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)
31/08/2023Group E
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άλκμααρ Άλκμααρ 15 6 5 0 1 12 6 6
2 Ντνίπρο-1 Ντνίπρο-1 10 6 3 1 2 9 7 2
3 Απόλλων Λεμεσού Απόλλων Λεμεσού 7 6 2 1 3 5 7 -2
4 Βαντούζ Βαντούζ 2 6 0 2 4 5 11 -6
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)
31/08/2023Group F
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Τζουργκάρντεν Τζουργκάρντεν 16 6 5 1 0 12 6 6
2 Γάνδη Γάνδη 8 6 2 2 2 10 6 4
3 Μόλντε Μόλντε 7 6 2 1 3 9 10 -1
4 Shamrock Rovers Shamrock Rovers 2 6 0 2 4 1 10 -9
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)
31/08/2023Group G
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σίβασπορ Σίβασπορ 11 6 3 2 1 11 7 4
2 Κλουζ Κλουζ 10 6 3 1 2 5 5 0
3 Σλάβια Πράγας Σλάβια Πράγας 8 6 2 2 2 6 7 -1
4 Μπαλκανί Μπαλκανί 4 6 1 1 4 8 11 -3
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)
31/08/2023Group H
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σλόβαν Μπρατισλάβας Σλόβαν Μπρατισλάβας 11 6 3 2 1 9 7 2
2 Βασιλεία Βασιλεία 11 6 3 2 1 11 9 2
3 Πιούνικ Ερεβάν Πιούνικ Ερεβάν 6 6 2 0 4 8 9 -1
4 Ζαλγκίρις Βίλνιους Ζαλγκίρις Βίλνιους 5 6 1 2 3 5 8 -3
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/8-finals)
Promotion - Europa Conference League (Play Offs: 1/16-finals)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr