Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Η Αϊντχόφεν και τα γκολ!

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:33

Η PSV έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν και έχει τον πρώτο λόγο στο γειτονικό Βααλβάικ. Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την... τιμητική τους στα άλλα ματς της ημέρας.

Α' Ολλανδίας: Η Αϊντχόφεν και τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ολλανδίας.

ΑΛΜΙΡΕ – ΤΣΒΟΛΕ

Συντριβή για την Αλμίρε που παρουσιάστηκε τρακαρισμένη στο Ρότερνταμ και συνετρίβη από την πρωταθλήτρια Φέγενορντ. Οι νεοφώτιστοι αδυνατούν να... κοιτάξουν στα μάτια τις λοιπές ομάδες της κατηγορίες, παραμένουν χωρίς βαθμό μετά απο τρεις αγωνιστικές ενώ έχουν δεχτεί ήδη 12 γκολ! Δεδομένα στερείται ποδοσφαιριστών με με εμπειρία και παραστάσεις απο την κατηγορία.

Πρώτη νίκη για την Τσβόλε που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ουτρέχτης. “Ήμασταν ανυπόμονοι αλλά δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη. Θα γίνουμε καλύτεροι” υποσχέθηκε ο τεχνικός Γιάνσεν. Οι νεοφώτιστοι έλαβαν την απαιτούμενη... ντόπα αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια, αν και θα χρειαστούν βέβαια αρκετά περισσότερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι νεοφώτιστων και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over, σε “διαβασμένη” πάντως τιμή.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Η Γκο Αχεντ Ιγκλς δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική καθώς το ματς με την Αϊντχόφεν “μετακινήθηκε” για τις 27/9 λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των αντιπάλων. Μέτριο το ξεκίνημα στη νεά σεζόν καθώς μετά την βαριά ήττα απο την Αλκμααρ, απάντησε επικρατώντας άνετα της Φόλενταμ. Μετρά μόλις δύο νίκες σε οκτώ εντός έδρας ματς κόντρα στη Χέρενφεν.

Η Χέρενφεν είχε δοκάρι στο 0-0 αλλά σχεδόν άμεσα δέχτηκε γκολ και στην επανάληψη κατέρρευσε στην πίεση της καλύτερης Σπάρτα, με τον διεθνή τερμ. Νόπερτ να φέρει ευθύνη τουλάχιστον για δύο τέρματα. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Κεες φαν Βόντερεν που δεν έχει αποκτήσει ακόμα αγωνιστική ταυτότητα, έχοντας προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και ο φαβοριτισμός στους γηπεδούχους κρίνεται υπερβολικός. Θα περιμένουμε το live.

ΒΑΑΛΒΑΙΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ολα πήγαν στραβά για την Βααλβάικ π0υ είχε χαμένο τετ α τετ στο 0-0 και δοκάρι στο 1-0 και εν τέλει γνώρισε βαριά ήττα απο τη Ναϊμέγκεν. Η περυσινή εκπληξη της σεζόν παραμένει χωρίς βαθμό μετά απο τρεις αγωνιστικές φέτος, αν και αδικείται βάσει εμφανίσεων. Μοιραία, επέστρεψε στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε τον μέσο Βέιντμαν (Τορίνο) που προορίζεται για βασικός.

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Αϊντχόφεν που εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων. Η PSV μετρά δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, προκρίθηκε στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ξεκίνησε τη χρονιά με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Ο Πίτερ Μποζ κερδίζει με το καλημέρα τις εντυπώσεις, ιδίως με την επιθετική προσέγγιση καθώς μετρά τέσσερα κολλητά γκολ/γκολ με over.

EKTIΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και μοιραία το διπλό προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή. Θα συνδυάσουμε το διπλό με γκολ του ντερ Γιονχ (1.85).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΧΕΡΑΚΛΕΣ- ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Η Χεράκλες δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική καθώς το ματς με την Αλκμααρ “μετακινήθηκε” για τις 27/9 λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των αντιπάλων. Μέτριο κρίνεται το ξεκίνημα των νεοφώτιστων, που μετά την αναμενόμενη ήττα απο τον Αγιαξ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησε με ανατροπή της Ναϊμέγκεν.

Νέα θετική εμφάνιση απο την Εξέλσιορ που δεν... κρύφτηκε, προηγήθηκε δις και συμβιβάστηκε εν τέλει με τον βαθμό κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ. Με πέντε βαθμούς από τρεις αγωνιστικές έχει πραγματοποιήσει ένα θετικό ξεκίνημα, αν και δεν έχει βρει ακόμα λύσεις στην άμυνα. Γκολ/γκολ με οver και τα τρία φετινά ματς, προχώρησε σε τρεις προσθήκες τις τελευταίες ημέρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι έξι βαθμών ανάμεσα σε δύο ομάδες ιδίων στόχων. Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, αν και ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή.

Βαθμολογία -

31/08/2023Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 7 3 2 1 0 7 4 3
2 Άλκμααρ Άλκμααρ 6 2 2 0 0 8 2 6
3 Τβέντε Τβέντε 6 2 2 0 0 7 2 5
4 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 6 2 2 0 0 5 1 4
5 Χέρενφεν Χέρενφεν 6 3 2 0 1 6 4 2
6 Φέγενορντ Φέγενορντ 5 3 1 2 0 8 3 5
7 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 5 3 1 2 0 8 7 1
8 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 5 3 1 2 0 4 3 1
9 Άγιαξ Άγιαξ 4 2 1 1 0 6 3 3
10 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 3 2 1 0 1 5 6 -1
11 Φιτέσε Φιτέσε 3 2 1 0 1 3 4 -1
12 Χέρακλες Χέρακλες 3 2 1 0 1 3 5 -2
13 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 3 3 1 0 2 7 6 1
14 Τσβόλε Τσβόλε 3 3 1 0 2 3 5 -2
15 Φόλενταμ Φόλενταμ 0 2 0 0 2 2 6 -4
16 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 0 3 0 0 3 0 5 -5
17 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 3 0 0 3 2 9 -7
18 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 3 0 0 3 3 12 -9
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Eredivisie (Conference League - Play Offs)
Eredivisie (Relegation - Play Offs: )
Relegation - Eerste Divisie

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr